Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Justynko :)

Dzięki za krzesła - jutro dzwonię zapytać ile mają dostępnych sztuk :lol:

Kocham te rozmowy "kulinarne" u Ciebie :cool:

Ja tez lubię gołąbki z ziemniakami :)

Kaszankę ze wszystkim :) ketchup, musztarda i sos czosnkowy w zależności od humoru :lol2:

Pomidorki z cebulką, ale od jakichś 5 lat jem cebulkę dosłownie raz w roku w sezonie :( - brzuch mnie od niej boli :cry: - a uwielbiam to połączenie ;)

Dzien dobry, mam na imię Kinga i tez tak jadam :)

Zatem znasz już dwie :lol2:

Narendil to ja jestem trzecia :lol2:

Miłego wieczorku życzę :hug:

:lol2:

Dziewczynki co wejdę to mam banana na ustach, te nasze przyzwyczajenia są niesamowicie różne i to jest fajne :D

Aguś cieszę się, że krzesła Ci się podobają :yes: Moim zdaniem są śliczne i łączą wszystko to czego potrzebujesz :) i chyba są na zamówienie (czyli możliwa modyfikacja).

Zaryzykuję a jak jecie pierogi ruskie? :)

Ja od zawsze z cebulką, ale kiedyś rozmawiam z kuliżanką i ona oburzona "jak to z cebulą?! :mad: no normalnie, a Ty niby jak? ze śmietaną!! i tu Venuska ma niesmak na twarzy :sick: Co prawda tak nie jadłam, ale dwa lata temu to połączenie mnie oburzyło, a teraz nawet jestem w stanie je zrozumieć (uwielbiam Babooshkę ):)

Z ciekawostek kulinarnych, to mój mąż jest jedyną znaną mi osobą, która je biały ser z solą i pieprzem cayenne.

Całe życie myślałam, że biały ser to tylko na słodko :yes:

Dzien dobry, mam na imię Kinga i tez tak jadam :)

Zatem znasz już dwie :lol2:

Ja tez tak jem, to jest nas już troje, no nie czworo bo Venuska też jak się okazuje :)

Pierogi ruskie jada się z cebulka i ze skwarkami, ale ja najbardziej lubię takie z wody z rozpuszczonym masełkiem, koniecznie domowej roboty.

Ze śmietaną dla mnie beeeeeeee, dla mnie jeszcze powinny być ostre. Proporcje nadzienia są w moich pierogach następujące 60% ziemniaki, 40% twaróg bardzo duzo cebuli i pieprzu :)

A jadł ktoś pierogi z kaszą gryczaną. Super:)

Edytowane przez emiranda

Ja tez tak jem, to jest nas już troje, no nie czworo bo Venuska też jak się okazuje :)

Ja wczoraj też się zapisałam do klubu :p

Ja ruskie uwaga.... z magii (a jak mi za mało słone to i z vegetą :p) - potrafię zjeść :lol2:

W ogóle lubię pierogi mięsne czy mięsno - kapustne z cebulką z boczkiem i na to jeszcze ser biały :lol:

venuska a więc, pol skone ma swój serwis, jeśli klient zgłasza reklamacje to serwis jedzie i ewentualnie naprawia albo kwalifikuje do wymiany, reklamacje owszem sie zdarzają ale w 85% są to uszkodzenia transportowe, pol skone nie można kupić bezpośrednio w fabryce, oklieina napewno się nie odbarwia, i ogólnie drzwi mogę polecić , jeśli chcesz tańszą opcję w naturalnej okleinie to polecam sempre lux a jeśli laminat to Sempre, bardzo dobry stosunek jakości do ceny, ale jeśli chcesz bezprzylgowe to polecam passo czy sabię ale cena wyższa, ważny jest jeszcze zakup ościeżnic, standard to ościeżnice z mdf- tanie ale drewniana to juz większy wydatek. Jeśli chcesz drzwi białe to z czystym sumieniem polecam drzwi modern.

nie lubię drewna malowanego na biało tak że widać fakturę drewna, bo takie drzwi są szaro niebieskie :sick: muszą być białe gładziutkie :yes:

A ja lubię, ale nie na drzwiach, ile Ty masz pieniążków na te drzwi???????

Ja mam ościeżnice sosnowe pomalowane na biało tak że nie widać struktury drewna, a tak w ogóle Ty chcesz białe??????? czy a la drewniane???, jakoś tego nie odhaczyłam ????