1976pinacolada 30.08.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Z ciekawostek kulinarnych, to mój mąż jest jedyną znaną mi osobą, która je biały ser z solą i pieprzem cayenne. Dzien dobry, mam na imię Kinga i tez tak jadam Zatem znasz już dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.08.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Hej Justynko Dzięki za krzesła - jutro dzwonię zapytać ile mają dostępnych sztuk Kocham te rozmowy "kulinarne" u Ciebie Ja tez lubię gołąbki z ziemniakami Kaszankę ze wszystkim ketchup, musztarda i sos czosnkowy w zależności od humoru Pomidorki z cebulką, ale od jakichś 5 lat jem cebulkę dosłownie raz w roku w sezonie - brzuch mnie od niej boli - a uwielbiam to połączenie Dzien dobry, mam na imię Kinga i tez tak jadam Zatem znasz już dwie Narendil to ja jestem trzecia Miłego wieczorku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.08.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Dziewczynki co wejdę to mam banana na ustach, te nasze przyzwyczajenia są niesamowicie różne i to jest fajne Aguś cieszę się, że krzesła Ci się podobają Moim zdaniem są śliczne i łączą wszystko to czego potrzebujesz i chyba są na zamówienie (czyli możliwa modyfikacja). Zaryzykuję a jak jecie pierogi ruskie? Ja od zawsze z cebulką, ale kiedyś rozmawiam z kuliżanką i ona oburzona "jak to z cebulą?! no normalnie, a Ty niby jak? ze śmietaną!! i tu Venuska ma niesmak na twarzy Co prawda tak nie jadłam, ale dwa lata temu to połączenie mnie oburzyło, a teraz nawet jestem w stanie je zrozumieć (uwielbiam Babooshkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.08.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) Z ciekawostek kulinarnych, to mój mąż jest jedyną znaną mi osobą, która je biały ser z solą i pieprzem cayenne. Całe życie myślałam, że biały ser to tylko na słodko Dzien dobry, mam na imię Kinga i tez tak jadam Zatem znasz już dwie Ja tez tak jem, to jest nas już troje, no nie czworo bo Venuska też jak się okazuje Pierogi ruskie jada się z cebulka i ze skwarkami, ale ja najbardziej lubię takie z wody z rozpuszczonym masełkiem, koniecznie domowej roboty. Ze śmietaną dla mnie beeeeeeee, dla mnie jeszcze powinny być ostre. Proporcje nadzienia są w moich pierogach następujące 60% ziemniaki, 40% twaróg bardzo duzo cebuli i pieprzu A jadł ktoś pierogi z kaszą gryczaną. Super:) Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.08.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 narobiłyście mi takiego smaka że właśnie robię tosty. a niech was, dieta poszła się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2012 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ja w pracy mam chleb tostowy i z moją koleżanką / łobuzem się stołujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.08.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ja tez tak jem, to jest nas już troje, no nie czworo bo Venuska też jak się okazuje Ja wczoraj też się zapisałam do klubu Ja ruskie uwaga.... z magii (a jak mi za mało słone to i z vegetą ) - potrafię zjeść W ogóle lubię pierogi mięsne czy mięsno - kapustne z cebulką z boczkiem i na to jeszcze ser biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 31.08.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 A jadł ktoś pierogi z kaszą gryczaną. Super:) ja raz próbowałam ale nie powaliły mnie na kolana. natomiast mój mąż uwielbia coś w rodzaju bułeczek drożdżowych, nadziewanych kaszą gryczaną, przysmażanych na patelni i polanych śmietaną - też z lubelszczyzny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.08.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 a mój P. je ruskie (z ceulą, ziemniakami, pieprzem) z... CUKREM ! Profanacja. Ja sobie boczek wytapian i ze skwareczkami a on z cukrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.08.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Mój P uwielbia podsmażany na patelni makaron uwaga z czym, ano z białym serem czy jak inni nazywają twarogiem na słono to to je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.08.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Mój P uwielbia podsmażany na patelni makaron uwaga z czym, ano z białym serem czy jak inni nazywają twarogiem na słono to to je Moja mama tak wcina. Ja wolę świeżo gotowany makaron posypany twarogiem i na to cukier. Fajnie czytać w czym się smakujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Chyba jak się chce znaleźć pomysł na obiad to wystarczy na fm napisać o swoich regionalnych przyzwyczajeniach Vegetę lubię i używam - trudno że niezdrowa, niektóre dania muszę ją doprawić. Zetówny mąż chyba też pierogi z maggi jje, albo coś mi się pokręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 venuska a więc, pol skone ma swój serwis, jeśli klient zgłasza reklamacje to serwis jedzie i ewentualnie naprawia albo kwalifikuje do wymiany, reklamacje owszem sie zdarzają ale w 85% są to uszkodzenia transportowe, pol skone nie można kupić bezpośrednio w fabryce, oklieina napewno się nie odbarwia, i ogólnie drzwi mogę polecić , jeśli chcesz tańszą opcję w naturalnej okleinie to polecam sempre lux a jeśli laminat to Sempre, bardzo dobry stosunek jakości do ceny, ale jeśli chcesz bezprzylgowe to polecam passo czy sabię ale cena wyższa, ważny jest jeszcze zakup ościeżnic, standard to ościeżnice z mdf- tanie ale drewniana to juz większy wydatek. Jeśli chcesz drzwi białe to z czystym sumieniem polecam drzwi modern. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Reni dziękuję raczej białe, bo w fornirach jestem baaardzo wybredna Ościeżnice na bank regulowane, dlatego skrzydło musi być tanie żeby cena końcowa nas nie zabiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 polecam modern bo to drzwi drewniane i malowane a nie okleinowane białym papierem jak np sempre w oklieinie biały lamistone, to jest papier i jak kocham pol skone to ta okleina powiewa tandetą z daleka, moim zdaniem jesli drzwi białe to tylko malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 ale cena to inna kwestia, drzwi pełne 788 netto cena katalogowa za skrzydło plus oscieżnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 nie lubię drewna malowanego na biało tak że widać fakturę drewna, bo takie drzwi są szaro niebieskie muszą być białe gładziutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 właśnie modern jest tak pomalowany że są gładziutkie jak dupcia niemowlaka, zobacz je na żywo, nie pożałujesz, ja mam je w pralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Zaryzykuję a jak jecie pierogi ruskie? Tylko i wyłącznie ze zrumienioną na maśle (broń Boże na smalcu!), drobno siekaną cebulką A biały ser ze szczypiorkiem, rzodkiewką i pomidorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.08.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 nie lubię drewna malowanego na biało tak że widać fakturę drewna, bo takie drzwi są szaro niebieskie muszą być białe gładziutkie A ja lubię, ale nie na drzwiach, ile Ty masz pieniążków na te drzwi??????? Ja mam ościeżnice sosnowe pomalowane na biało tak że nie widać struktury drewna, a tak w ogóle Ty chcesz białe??????? czy a la drewniane???, jakoś tego nie odhaczyłam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.