emiranda 31.08.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Tylko i wyłącznie ze zrumienioną na maśle (broń Boże na smalcu!), drobno siekaną cebulką A biały ser ze szczypiorkiem, rzodkiewką i pomidorami Ja tez wolę na maśle, ale tradycyjnie je się na smalcu ze skwarkami, tak podają na wschodzie Dla mnie twarożek tez ze szczypiorkiem, rzodkiewką i pomidorami Moja mama dołacza do tego pokrojone ugotowane na twardo jajko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Eh no właśnie początkowo napaliliśmy się na drzwi sztuk 11 w tym jedne przesuwne (kaseta już jest zamontowana) drewniane na zamówienie, z kolorem na zamówienie już z montażem ode mnie z Podlasia. W dębie wyszło ok 19 tysięcy, w sosnie 16. Powiedzmy, że na drzwi moglibyśmy przeznaczyć 12-14, dlatego szukam czegoś jeszcze tańszego, mniej porządnego, ale drzwi to drzwi a nie zasłony Modern śliczne, ale za drogie, samo skrzydło 900 zł Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja rozważam model: SimpleFiordSempreModern - chciałabym, ale za drogi. Skrzydło absolutny maks to 600 zł. Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Klei nam się kamień na elewacji Zaczyna być jak u ludzi Pokażę jak już będzie co, nam się podoba baaaaaaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 venuska Simple - podstawowa konstrukcja skrzydła ale jest ono malowane czyli gładkieFiord j.wSempre jeśli sempre to oklieina silkstone bo białe lamistone wygląda jak papier białyModern - chciałabym, ale za drogi. wiem ale chyba w 12-14 da się zmieścić spokojnie, a z szybą czy pełne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Modern pełne, jedne oszklone. Tylko my mamy grube mury, wszystko niestandardowe Jutro pojedziemy i postaramy się wycenić na miejscu, bo przez maila to opisać im to jakaś masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.08.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 moje simple, choć są cudne to ... tragiczne mają zawiasy i zamek. Mam srebrne klamki a zawiasy i zamek ... złotawe. Takie .. złoto-srebrne. Jak je zobaczyłam za pierwszym razem to myślałam, że na zawał zejdę, Teraz mi nie przeszladzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Mnie się podobają najbardziej te najprostsze Simple są piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Simple fajne i tanie Zawiasy zawiasami, jak ja się do złotych klamek przyzwyczaiłam (klamka chyba 150 zł sztuka - sorry nie będę wymieniać, mój błąd i na niego muszę patrzeć ) Tylko chyba trochę za mało ylyganckie....ale też z drugiej strony bardzo dyskretne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 moje simple, choć są cudne to ... tragiczne mają zawiasy i zamek. Mam srebrne klamki a zawiasy i zamek ... złotawe. Takie .. złoto-srebrne. Jak je zobaczyłam za pierwszym razem to myślałam, że na zawał zejdę, Teraz mi nie przeszladzają z zamkiem nic nie poradzisz ale na zawiasy można dokupić nakładki w kolorze klamki, nie kosztuje to wiele a różnica ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Właśnie niedawno zauważyłam Twoje złote klamki Ja nie zniosłam (też miałam mieć złote, bo podobno takie były przewidziane do mojego koloru okna - Bóg raczy wiedzieć czemu...) i kazałam wymienić, bo mnie drażniło jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.08.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 reni - a gdzie takie nakładki kupię ? Bo u dealera tych drzwi do dzisiaj nie mogę się doprosić tych białych zaślepek do ościeżnic . Brakuje mi 3 (moja wina, jak widziałąm, że brakuje to dałam się zbyć, ze można domówić. Do dzisiaj się nie mogę doprosić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 reni - a gdzie takie nakładki kupię ? Bo u dealera tych drzwi do dzisiaj nie mogę się doprosić tych białych zaślepek do ościeżnic . Brakuje mi 3 (moja wina, jak widziałąm, że brakuje to dałam się zbyć, ze można domówić. Do dzisiaj się nie mogę doprosić). 3 zaślepek nie mozesz sie doprosic? jezu maryja. Wyślij adres to ci prześlę pocztą komplet białych zaślepek, akurat mam, nakładki są w katalogu pol skone str 114, dla ciebie typ I i masz 5 kolorów, można zamówić u każdego dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 venuska sorki za prywatkę z mirelką, już spadamy do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 e luz, dobrze wiedzieć, w końcu na tapecie u mnie drzwi tutaj tutaj piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.08.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Mam 23 ile???? Zartujesz czy poważnie piszesz? Na zdjęciu wygladasz na starszą dlatego takie moje zdziwienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 No trudno, geny słabe widocznie ja 89. ej paple zaraz nabije 6000 post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.08.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 nie no reni, przeżyję bez nich (półtorej roku mi się udało). A... przez neta da się te nakłądki zamówić ?Jak pisałąm mój miejscowy dostawca chyba nie chce się bwaić w takie drobnostki (a ja głupia do niego w październiku idę po drzwi szkalne pol-skone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.08.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) a jak już śmiecimy - to białe nakłądki ładnie wyglądają? Może lepiej się na białe skusić ? aha, co by całkiem nie śmiecić. Wczoraj jak byliśmy w Ikei przymierzałam się do Strandmona (jakie to cudo jest wygodne) to P. stanowczo zaprotestował, że nie będzie bez sierściuchów kupował niczego bo one muszą sobie odpowiedni materiał do drapania wybrać . Taki żarcik . Do dzisiaj wypomina mi fotelik ikeowski służący bandziorowi(TYLKO, młodemu tylko od święta pozwala tam się wylegiwać, jak wcześniej wyliże go od A-Z - bandziora znaczy się) za posłanie. Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Czekaj Mirela bo się pogubiłam: kto kogo wyliże? Bo wyszło, że ten, kto wypomina wyliże bandziora - czymkolwiek on jest (zakładam, że to kot ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts