Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Tylko i wyłącznie ze zrumienioną na maśle (broń Boże na smalcu!), drobno siekaną cebulką :)

A biały ser ze szczypiorkiem, rzodkiewką i pomidorami :D

Ja tez wolę na maśle, ale tradycyjnie je się na smalcu ze skwarkami, tak podają na wschodzie :)

Dla mnie twarożek tez ze szczypiorkiem, rzodkiewką i pomidorami :) Moja mama dołacza do tego pokrojone ugotowane na twardo jajko :lol2:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Eh no właśnie początkowo napaliliśmy się na drzwi sztuk 11 w tym jedne przesuwne (kaseta już jest zamontowana) drewniane na zamówienie, z kolorem na zamówienie już z montażem ode mnie z Podlasia. W dębie wyszło ok 19 tysięcy, w sosnie 16.

Powiedzmy, że na drzwi moglibyśmy przeznaczyć 12-14, dlatego szukam czegoś jeszcze tańszego, mniej porządnego, ale drzwi to drzwi a nie zasłony :p Modern śliczne, ale za drogie, samo skrzydło 900 zł :sick:

Edytowane przez Venus_m

moje simple, choć są cudne to ... tragiczne mają zawiasy i zamek. Mam srebrne klamki a zawiasy i zamek ... złotawe. Takie .. złoto-srebrne. Jak je zobaczyłam za pierwszym razem to myślałam, że na zawał zejdę, Teraz mi nie przeszladzają :)

z zamkiem nic nie poradzisz ale na zawiasy można dokupić nakładki w kolorze klamki, nie kosztuje to wiele a różnica ogromna

reni - a gdzie takie nakładki kupię ? Bo u dealera tych drzwi do dzisiaj nie mogę się doprosić tych białych zaślepek do ościeżnic :(. Brakuje mi 3 (moja wina, jak widziałąm, że brakuje to dałam się zbyć, ze można domówić. Do dzisiaj się nie mogę doprosić).

reni - a gdzie takie nakładki kupię ? Bo u dealera tych drzwi do dzisiaj nie mogę się doprosić tych białych zaślepek do ościeżnic :(. Brakuje mi 3 (moja wina, jak widziałąm, że brakuje to dałam się zbyć, ze można domówić. Do dzisiaj się nie mogę doprosić).

3 zaślepek nie mozesz sie doprosic? jezu maryja. Wyślij adres to ci prześlę pocztą komplet białych zaślepek, akurat mam, nakładki są w katalogu pol skone str 114, dla ciebie typ I i masz 5 kolorów, można zamówić u każdego dystrybutora.

nie no reni, przeżyję bez nich (półtorej roku mi się udało). A... przez neta da się te nakłądki zamówić ?Jak pisałąm mój miejscowy dostawca chyba nie chce się bwaić w takie drobnostki (a ja głupia do niego w październiku idę po drzwi szkalne pol-skone)

a jak już śmiecimy - to białe nakłądki ładnie wyglądają? Może lepiej się na białe skusić ?

aha, co by całkiem nie śmiecić. Wczoraj jak byliśmy w Ikei przymierzałam się do Strandmona (jakie to cudo jest wygodne) to P. stanowczo zaprotestował, że nie będzie bez sierściuchów kupował niczego bo one muszą sobie odpowiedni materiał do drapania wybrać . Taki żarcik :).

Do dzisiaj wypomina mi fotelik ikeowski służący bandziorowi(TYLKO, młodemu tylko od święta pozwala tam się wylegiwać, jak wcześniej wyliże go od A-Z - bandziora znaczy się) za posłanie.

Edytowane przez mirela99