mirela99 31.08.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 fotel jest bandziora (skóra za 600 kurna zyla), młody go musi wylizać żeby mógł razem z nim siedzieć na nim. A ten homosexualny tandem to moje sierściuchy . Oczywiście że nie ten co wypomina ... jezu, ale by się wściekł gdyby przeczytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Rżę jak durna do monitora Bo jakoś mimowolnie wyobraziłam sobie inną scenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 31.08.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Venus,pytanie dotyczące wiatrołapu - jakie są jego wymiary? Wygląda dość przestronnie (czy to aby nie sprawa białej szafy) ale jak się zastanawiam to za wielki chyba jednak nie jest...I jeszcze tak się zastanawiam (przy okazji Twoich rozważań o drzwiach) jak to wszystko połączyć - podłogi, listwy, schody, drzwi. Macie jakiś system? Boję się, że rozwiązanie może być chwilowe a takie drzwi właśnie to już na ever przecież zostaną. A co jak mi się koncepcja dotycząc mebli zmieni.... Wprawdzie ja będę się wykańczać za rok ale ta kwestia nie daje mi spokoju. Powiem szczerze NIE WIEM JAK... Venus napisz jaki jest Twój plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.08.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ania nawet nie mów. Choć mniej roboty by miał ten co wypomina niż na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.08.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Justyś, wszystko jak najbardziej OK . Buziaki zostawiam, a kulinarne upodobania mnie rozbawiły . Każdy lubi inaczej i tak jest fajnie . Z drzwiami nie pomogę. Mamy drewniane ale do tej pory niepomalowane a te które udało się pomalować kleją się do uszczelek uniemożliwiając wygodne korzystanie. Ogólnie rzecz biorąc nie lubię drzwi! O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 mirela jesli białe to chyba metalowe pomalowane na biało (pol skone nie ma białych) bo plastiku sobie nie wyobrażam, przez neta się nie da tych z pol skone zamówic, a boję się ze jak kupisz inne to mogą nie pasować, ja zawsze biorę nakładki od tego producenta co drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Justyś, wszystko jak najbardziej OK . Buziaki zostawiam, a kulinarne upodobania mnie rozbawiły . Każdy lubi inaczej i tak jest fajnie . Z drzwiami nie pomogę. Mamy drewniane ale do tej pory niepomalowane a te które udało się pomalować kleją się do uszczelek uniemożliwiając wygodne korzystanie. Ogólnie rzecz biorąc nie lubię drzwi! O! czyli załujesz ze nie kupiłaś już pomalowanych, witaj yokasta tak wogóle:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2012 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 o matko, ja już widziałam P. liżącego bandziora Mirelka śmieciuchu Ty wklej proszę fotek gdzie widać te nieszczęsne okucia Migotko widzisz ja nie mam problemu, bo gust mam jeden i wiem, że np nigdy nie pomaluję pokoju na krwisty czerwony, bordowy, różowy. U nas albo białe, albo szare albo taupe, albo off white. Do każdego z tych kolorów pasują białe drzwi zawsze. Ja mam okna brązowe, drzwi wewnętrzne planowałam brązowe (z rozsądku), ale listwy białe i tylko białe Oczywiście zawsze ciągnęło mnie do białych drzwi i płakałam że w łazience górnej będę mieć białe drzwi na beżowej ścianie (ble), ale przestałam tak wyliczać te kolory bo oszaleć można. Wiatrołap jest mały, przestronności dodaje mu biel na pewno Celowo lustro też jest w białej ramie, a kolorowa jest tylko ławka. Ramki nad drzwiami też będą białe a biały lakier na szafie to rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 31.08.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 przepraszam, że tutaj ...ale wspomniała Mirela, że nowy fotel strandmon z ikei jest wygodny. dzisiaj pojechałam go kupić...rozczarował mnie:( ładny i owszem chociaz wykonany tak sobie, bez szału..a ja tak czekałam na niego) ale b. niewygodny, twardy. pozdrVenus dzisiaj widziałam Twoją ławeczkę na żywo:) śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.08.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Chyba jak się chce znaleźć pomysł na obiad to wystarczy na fm napisać o swoich regionalnych przyzwyczajeniach Vegetę lubię i używam - trudno że niezdrowa, niektóre dania muszę ją doprawić. Zetówny mąż chyba też pierogi z maggi jje, albo coś mi się pokręciło Ano je tak:sick: Nic Ci się nie pokręciło;) - profanacja:no: A ja nie wyobrażam sobie innych ruskich jak takich dobrze posolonych (i pikantnie doprawionych) z wody z podsmażaną na maśle cebulką i gęstą śmietaną - omniom mniom:rolleyes: Smaka mi narobiłyście;) A kopytka to i takie z bułką tartą i cukrem zjem (trochę jak leniwe wtedy są) i z jajkiem (jadł ktoś kiedyś takie cudo??? czy mnie wyśmiejecie:lol2:), albo z pysznym sosikiem pieczeniowym... To samo placki ziemniaczane - i na słodko jadam (śmietana+cukier) i na słono - najchętniej ze śmietaną i łososiem wtedy z plasterkiem cytryny (jak te słynne moje cukiniowe;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2012 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 no proszę, kulinarne tematy i Magda znalazła chwilę Nasze przyzwyczajenia tak się różnią, że każdy mógłby nazwać kogoś dziwakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 01.09.2012 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Ja protestuje i przestaje tu zaglądać aż to się skończy! Parę dni temu w końcu wzięłam się za kilogramy pociążowe, a te mi tu o pierożkach i innych smakołykach:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.09.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Widzę że jesteś więc buziaki ślę i miłego dnia życzę Ps ja też szukam tańszych drzwi do góry , więc czytam z wielką ciekawością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Rutinka haj fajf Ja też zrzucam ciążowe...ale spożywcze Znalazłam sobie już lokal na lunche w pracy gdzie są sałatki Ja mam za 100 zł miesięcznie w każdy dzień roboczy lunch w lokalu który sobie wybiorę (dosyć nowy nasz produkt) Admetka ja niestety szukam na cały dom. W tym miesiącu dobrze już zachomikowałam Jeszcze parę takich i coś będzie można konkretniejszego kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2012 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Kawałek kamienia na elewacji bardzo cieszy Dziś może zamówimy płytki na schody wejściowe i balkony Wybrałam piękny zegar, pokażę jak kupię, ale to chyba po matce boskiej pieniężnej męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.09.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 czyli załujesz ze nie kupiłaś już pomalowanych, witaj yokasta tak wogóle:hug: Hej hej . Nie, nie żałuję. Bądź co bądź mam drewniane drzwi za całe 148 zł za sztukę. A że wybrałam złą farbę to teraz mam więcej zabawy (czyli zostawiłam jak jest i póki co mam w nosie ). Na górze natomiast chyba nie będę malować na biało, tak mnie to zniechęciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Yokasta a możesz pokazać tu swoje drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.09.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 (edytowane) Zwyczajne najzwyczajniejsze i z raczej nielubianego drewna sosnowego . Moje w większości takie: ciach Edytowane 2 Września 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.09.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Magda jak można jeść ruskie z masłem i ze śmietaną Wszystko ok tylko bez śmietany. Widać tu jak każdy ma inny smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2012 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Ok wyceniliśmy drzwi Sempre odpadają, bo z opaskami i montażem to koszt ok 1700 za sztukę Fiordy, Simple, Grav ok 800 za sztukę ze wszystkim. Wycena fajna Natomiast wysokości drzwi mamy takie że niestety odpadają Pytanie: czy ktoś może coś konkretnego powiedzieć o drzwiach DRE? Nie chciałam ich, ale mają opaski o regulowanej wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts