Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łączenie schodów z panelami :)

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P9036066.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P9026059.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P9026063.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P9026064.jpg

A mnie się płytki podobają, bo ja nie jestem z tych szarych, chociaż jak zobaczyłam szare wnętrza Oli U to padłam z zachwytu tez mi się szarośc podoba u Kingi, ale na razie wolę jeszcze kremowo beżowe odcienie :)

Wenusko masz kafelkarza, może bys mi go podrzuciłą po skonczonej robocie :)

Zegar fantasyczny :)

chyba tak :). Jeszcze gdybyś drzewo dodała - to byś mnie kupiła ... ale brazowy kamień ? ;)

Drzew to ja mam mnóstwo :) Nawet musimy kilka wyciąć, ale ze dwa miesiące potrwa uzyskanie zgody. Kamień jest w tonacji - beż, szary, brąz :p z przewagą beżyko brązu. Nam się podoba. Zresztą ja lubie kolory ziemi i się tego nie wstydzę.

to połaczenie jest niesamowicie idealne :yes::yes::yes:...teraz prosze o przepis jak przypilnować fachowców i na co zwrócic uwagę aby tez takie miec u siebie :cool:

Kochana trzeba mieć już wybraną podłogę i podkład. Przy pomiarze schodów nalezy zademonstrować jaka będzie ostateczna wysokość i voila.

A mnie się płytki podobają, bo ja nie jestem z tych szarych, chociaż jak zobaczyłam szare wnętrza Oli U to padłam z zachwytu tez mi się szarośc podoba u Kingi, ale na razie wolę jeszcze kremowo beżowe odcienie :)

Wenusko masz kafelkarza, może bys mi go podrzuciłą po skonczonej robocie :)

Zegar fantasyczny :)

Dobra aranżacja zawsze się obroni, nie musi być szara :) Ja się bardzo cieszę z naszego kamienia na elewacji. Naprawdę dom zaczyna wyglądać jak dom a nie budowa. Siatkę też zmieniliśmy, ale żebym wam bramę i furtkę pokazała :lol2:

Fajny zegar :wiggle: też na coś podobnego poluje ;)

i piękna szara dekoracja paneli :cool: :D

czekam na foty elewacji, na pewno będzie fajnie :) ... chociaż nie szaro ;)

Ano fajny fajny, chociaż ja marzyłam o Magdowym Zurich z MG :) Szara dekoracja już bez sukienki od soboty. Nareszcie biega. Prinsiorek natomiast chory i to poważnie :( Dziś znowu z nim jedziemy.

super połaczenie schodów z panelami :yes:

takie włąśnie szczegóły wykonczeniowe swiadczą o wnetrzu, pieknie :rolleyes:

O proszę kto tu zajrzał :D :hug: dzięki

Mam niemal identyczne łączenie schodów z panelami :) Z jedną małą różnicą, u mnie jest minimalna ok 1,5 mm dylatacja, której nie widać.

Zegar bardzo ładny!

PS. Jakie listwy masz na schodach? To mdf czy drewno? Czy jeszcze coś innego?

Ja tematem dylatacji się nie zajmowałam, mąż czytał i decydował. Ja powiedziałam jak ma być i już. Listwy to malowany mdf. 14 zł mb

Przepraszam bardzo, ale ni w cholerę mi się ta kuchnia z inspiracji nie podoba. Może jakaś dziwna jestem, ale to połączenie jest dla mnie zbyt abstrakcyjne, bym mogła ogarnąć ;)

PS. Rozumiem, że kupowałaś już lakierowane. A czy mogłabym Cię prosić o zdjęcie z bliska połączeń listew na schodach? Chodzi mi o to pod kątem 45 stopni... Bo się mój fachman upiera, że będzie widać ślad... Czy Ty po cięciu zamalowywałaś ewentualne ślady? I jeszcze o namiar na miejsce, w którym kupowałaś poproszę. Z góry dziękuję :)