mrówka75 03.09.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 śliczny ten zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.09.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Zegar git! I za fotkę schodów dziękuję serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.09.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Niezły zegar Lubię takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.09.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Łączenie schodów z panelami http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P9036066.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P9026059.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P9026063.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P9026064.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.09.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 wow - jestem pod wrazeniem laczenia schodow i paneli - super zrobione! i zazdraszczam stranie bo u nas nie da sie tak ladnie zlicowac i nie obedzie sie bez listew..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.09.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 super zegar! jak ty wsio umiesz wypatrzec! kiedy masz na to czas i gdzei szukasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.09.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Nicol dzięki Skąd mam czas? Ano nie oglądam tv, książki czytam w pociągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.09.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 mejbi jutro będzie zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.09.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 książki czytam w pociągu. A ja nie mam pociągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.09.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 ale to jest krem/beżyk Zresztą nie dam grafitowych płytek do beżowej elewacji Mirelka padniesz na widok beżowej elewacji z kamieniem w tej tonacji chyba tak . Jeszcze gdybyś drzewo dodała - to byś mnie kupiła ... ale brazowy kamień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.09.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Łączenie schodów z panelami http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P9026064.jpg to połaczenie jest niesamowicie idealne :yes:...teraz prosze o przepis jak przypilnować fachowców i na co zwrócic uwagę aby tez takie miec u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.09.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 A mnie się płytki podobają, bo ja nie jestem z tych szarych, chociaż jak zobaczyłam szare wnętrza Oli U to padłam z zachwytu tez mi się szarośc podoba u Kingi, ale na razie wolę jeszcze kremowo beżowe odcienie Wenusko masz kafelkarza, może bys mi go podrzuciłą po skonczonej robocie Zegar fantasyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.09.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Fajny zegar też na coś podobnego poluje i piękna szara dekoracja paneli czekam na foty elewacji, na pewno będzie fajnie ... chociaż nie szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 04.09.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 super połaczenie schodów z panelami takie włąśnie szczegóły wykonczeniowe swiadczą o wnetrzu, pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 04.09.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Mam niemal identyczne łączenie schodów z panelami Z jedną małą różnicą, u mnie jest minimalna ok 1,5 mm dylatacja, której nie widać. Zegar bardzo ładny! PS. Jakie listwy masz na schodach? To mdf czy drewno? Czy jeszcze coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.09.2012 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 chyba tak . Jeszcze gdybyś drzewo dodała - to byś mnie kupiła ... ale brazowy kamień ? Drzew to ja mam mnóstwo Nawet musimy kilka wyciąć, ale ze dwa miesiące potrwa uzyskanie zgody. Kamień jest w tonacji - beż, szary, brąz z przewagą beżyko brązu. Nam się podoba. Zresztą ja lubie kolory ziemi i się tego nie wstydzę. to połaczenie jest niesamowicie idealne :yes:...teraz prosze o przepis jak przypilnować fachowców i na co zwrócic uwagę aby tez takie miec u siebie Kochana trzeba mieć już wybraną podłogę i podkład. Przy pomiarze schodów nalezy zademonstrować jaka będzie ostateczna wysokość i voila. A mnie się płytki podobają, bo ja nie jestem z tych szarych, chociaż jak zobaczyłam szare wnętrza Oli U to padłam z zachwytu tez mi się szarośc podoba u Kingi, ale na razie wolę jeszcze kremowo beżowe odcienie Wenusko masz kafelkarza, może bys mi go podrzuciłą po skonczonej robocie Zegar fantasyczny Dobra aranżacja zawsze się obroni, nie musi być szara Ja się bardzo cieszę z naszego kamienia na elewacji. Naprawdę dom zaczyna wyglądać jak dom a nie budowa. Siatkę też zmieniliśmy, ale żebym wam bramę i furtkę pokazała Fajny zegar też na coś podobnego poluje i piękna szara dekoracja paneli czekam na foty elewacji, na pewno będzie fajnie ... chociaż nie szaro Ano fajny fajny, chociaż ja marzyłam o Magdowym Zurich z MG Szara dekoracja już bez sukienki od soboty. Nareszcie biega. Prinsiorek natomiast chory i to poważnie Dziś znowu z nim jedziemy. super połaczenie schodów z panelami takie włąśnie szczegóły wykonczeniowe swiadczą o wnetrzu, pieknie O proszę kto tu zajrzał dzięki Mam niemal identyczne łączenie schodów z panelami Z jedną małą różnicą, u mnie jest minimalna ok 1,5 mm dylatacja, której nie widać. Zegar bardzo ładny! PS. Jakie listwy masz na schodach? To mdf czy drewno? Czy jeszcze coś innego? Ja tematem dylatacji się nie zajmowałam, mąż czytał i decydował. Ja powiedziałam jak ma być i już. Listwy to malowany mdf. 14 zł mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.09.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Dlaczego? Dlaczego ja DOPIERO TERAZ widzę taką realizację?! chcę taką kuchnię http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_1-4.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_3-6.jpg Więcej tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 04.09.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Przepraszam bardzo, ale ni w cholerę mi się ta kuchnia z inspiracji nie podoba. Może jakaś dziwna jestem, ale to połączenie jest dla mnie zbyt abstrakcyjne, bym mogła ogarnąć PS. Rozumiem, że kupowałaś już lakierowane. A czy mogłabym Cię prosić o zdjęcie z bliska połączeń listew na schodach? Chodzi mi o to pod kątem 45 stopni... Bo się mój fachman upiera, że będzie widać ślad... Czy Ty po cięciu zamalowywałaś ewentualne ślady? I jeszcze o namiar na miejsce, w którym kupowałaś poproszę. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.09.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 i pomyśleć, że swego czasu widziałam takie szafy w co drugim domu... i uważałam za paskudne. teraz bym chciała taką do sypialni of cors, igłę w stogu siana bym prędzej dopadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.09.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Przepraszam bardzo, ale ni w cholerę mi się ta kuchnia z inspiracji nie podoba. Może jakaś dziwna jestem, ale to połączenie jest dla mnie zbyt abstrakcyjne, bym mogła ogarnąć No to ja się tez do tych dziwnych zaliczam, ale tez mi sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts