Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochane nic nie szkodzi, że wam się nie podoba :) Nie gniewam się, każdy ma prawo do swoich poglądów. Dla mnie realizacja fantastyczna, widziałam kiedyś kredens zaadoptowany na zlew, ale z okapem i płytą widzę pierwszy raz. Mi podoba się bardzo przeokruuuuuuuutnie :) Gdybym robiła jeszcze raz, na pewno bym tak miała, nawet mąż powiedział, że to nasz styl i sam podesłał ;)

Aguś dziękuję :hug:

Aniu tak się zaaferowałam tą kuchnią z komodą, że Ci nie odpowiedziałam ;)

Cięcie owszem, delikatnie widać. Jednak nie ma tragedii i tak naprawdę nie zwraca się na to uwagi. Poszukam może mam jakieś zdjęcie chociaż wątpie, ale mogę zrobić - znaczy mąż :p

Listwy zamawiałam u schodowego stolarza Dariusz Lasek z forum tutaj :)

Dzięki Justysia :) Miałaś mi jeszcze napisać gdzieś nabyła te listwy :)

A co do tej inspiracji kuchennej to mnie nie o retro komodę w roli szafki kuchennej chodzi, a o zestawienie z nią prostej lakierowanej szafki, okapu tuby i ściany z cegły na dodatek. Lubię (oglądać) połączenie różnych stylów, typu wtrącenie zdobionej Glamour ramy w niemal ascetyczne wnętrza czy też krzesła typu Ghost etc., ale TO połączenie jest dla mnie tak absurdalne, że aż nie wiem jak je określić :)

Venus_m

staram się zagladać choc nie zawsze mam czas żeby klikac ;)

co do kuchennej inspiracji... mnie tez sie podobaja pewne elementy:)

ale najwazniejsze to co pisze Venus_m

...... Ważne że każda z nas mieszka tak jak lubi i jej się podoba.

......

i to jest własnie fajne, ze kazdy tworzy indywidulaną SWOJĄ przestrzeń zyciową :D