Venus_m 21.03.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 (edytowane) Nie...nie listwa przy scianie, tylko na tym skosie schodow P.S. Jutro montaz kuchni! Edytowane 21 Marca 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.03.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Nie...nie listwa przy scianie, tylko na tym skosie schodow P.S. Jutro montaz kuchni! A to u nas tez nie ma;-) No to czekamy na fotki!!!-))) A nasze schody mooooooze będą za tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.03.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Venus, jak montaż?:-)już nie mogę sie doczekać fotek.Ja miałam dziś spotkanie z architektem. Wizualki kuchni będę mieć już w przyszłym tyg. Jak na razie pan miał rysunki, które przedstawiały dokładnie to, czego NIE CHCĘ i o czym mu ostatnio mówiłam ( szklane drzwi do spiżarni, wyspę-a na niej płyta, uchwyty w szafkach...) i już teraz ma być "po mojemu". Kurcze, mogłam nawiązać współpracę z kreślarzem albo rysownikiem-wyszłoby na to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 (edytowane) No Hazeleyes my dlugo wybieralismy projektanta, bo my jak do wszystkiego mielismy wiele zastrzezen i wiele "ale" Ale to juz do nas trzeba tez przywyknac niestety Dzis wstalismy po 7 i wlasnie dojechalismy do domu...kuchnia nam sie baaaaardzo podoba W czwartek koniec, bo jutro panownie tna dla nas blat i w czwartek montuja razem z meblami lazienkowymi. Sprzet agd tez w czwartek Fornir palisander z bliska: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P3229376.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P3229384.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P3229386.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P3229381.jpg Kupilismy dzis zlew i baterie kuchenna...zlew mial byc ze wzgledow praktycznych granitowy czarny, jest granitowy bialy pod kolor blatu Shock okazalo sie ze ma jakas najnowsza kolekcje tych zlewow drobnomielona i jest to jeden z najbardziej bialych zlewow na rynku granitowych. Wczoraj mielismy juz kupiona prosta baterie zlewowa, dzis jak weszlam do sklepu to wyszlam z moim 3 letnim marzeniem o wielkiej baterii "potwor" z rura na wierzchu (kocham mojego niedobrego chłopa) Nie mam juz dzis sily na szukanie na stronach producentow jak to wszystko wyglada, wiec wrzuce calosc w czwartek jak wrocimy Polecam firme Mizar.pl - swietna obsluga, bardzo zainteresowana, to wlasnie oni doradzili nam ten zlew. Dali nam chwile czasu rozpakowujac 3 rozne zlewy na moje marudzenie Edytowane 22 Marca 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 no fajnie fajnie;-))) czekamy na ciag dalszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.03.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Piękny ten fornir Nie mogę się doczekać efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.03.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Venus, i jak my mamy po tych fotkach do czw wytrzymac? bedzie cieżko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Eeee....ja to jak na fotki patrze to mi sie ten fornir nie podoba, ze tylko jedna mazia jest. Na miejscu to jest calkiem co innego - jestem zakochana w tym fornirze i moge go poslubic Tesciu powiedzial tak: piekna sprawa ten fornir, szkoda ze cala kuchnia w nim nie jest ja mowie ale byloby za ciemno przeciez, a on "mowie ci lala ladnie by bylo" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
castel 23.03.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 juz prawie czwartek,gdzie te foty gotowej kuchni(hihi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2011 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Beda beda ale jutro Lodowka bedzie za tydzien, bo ta co przyjechala miala ryse ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.03.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ja już czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 24.03.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Venus no dawaj te fotki!!! U mnie już parter i połowa góry skończona!! pstryknęłam parę zdjeć ale jak chciałam wrzucić do neta to się okazało, że ze mnie dooopa nie fotograf muszę poprosić kolegę, żeby mi uwiecznił wnętrza zanim moje dzieci je przygotują do remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.03.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 o matko dziewczyny wlasnie wrocilismy do Warszawy i ledwie zyjemy, a ja pierwsze co robie to siadam na forum Fotki beda niestety dopiero w sobote, wiecej wrazen z dzis opisze jutro...jak mi rece nie odpadna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.03.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Kuchnia prawie skonczona - fronty wymagaja jeszcze regulacji. Mamy problem z tip onami - to cholerstwo raz odskakuje a raz nie, szczegolnie niewygodne zwlaszcza w szufladach, nie wiem moze to wymaga tez jeszcze regulacji. Narazie myslimy czy nie dolozyc jakis malenkich raczek tylko do szuflad, bo tak jak jest teraz to porazka. Blat mial byc chyba blyszczacy, jest matowy chropowaty, noga w ksztalcie litery L jest tylko ma "sliczna" deske podtrzymujaca...moglabym wymienic jeszcze kilka rzeczy ale poprostu mi sie nie chce. Kuchnia nie zostala do konca rozliczona, bo odbioru po ciemku zrobic nie chcielismy. Wszystkie uwagi zostaly juz zgloszone i czekamy na propozycje wyjasnienia. Meble do lazienki przyjechaly i odjechaly...szafa do poprawki, na szufladzie pod blatem rysa na przodzie i szuflada front ma 30 cm a glebokosc w srodku 6 cm, wiec co ja tutaj mam wlozyc? No ale nic, panownie od montazu bardzo sympatyczni nie marudzili, nie obijali sie. Zdjecia w sobote zrobimy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.03.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 hmm czyli co? no ale poprawia to co maja poprawic tak? napewno bedzie ok;-) pewnie da sie wyregulowac jakos te szuflady (ja sie na tym nie znam bo zupełnie nie brałam tych mechanizmów pod uwage). Czyli czekamy na fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.03.2011 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Aniu sprawa zostala zgloszona do firmy i czekamy na odpowiedz. Rozwazamy ewentualne dolozenie takich malenkich raczek w szufladach na gorze one sa takie cieniutkie, ze prawie niewidoczne gdyby te tipony byly zle. Fotki beda jutro, okap dopiero bedziemy zamawiac a lodowka ma byc za tydzien. Bez tych sprzetow szalu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.03.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 a jaki okap wymysliłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.03.2011 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Bedzie ten co jest kupiony tylko zrobimy nowa obudowe, zeby byla na styk od sufitu do konca polek. Taki prostokat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 25.03.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 (edytowane) Jestem baaardzo ciekawa jak ta kuchnia będzie wyglądała, masz podobne śliczne usłojenie na frontach, tylko ja mam orzech amerykański, mam cześć właśnie dolne szafki w macie ( he he sama natura oraz w słupku lakierek , lodóweczkę zabudowaną, a jaką lodówkę będziesz miała ? aaa... już widzę na wizualce sajda moje marzenie Edytowane 25 Marca 2011 przez mirka23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.03.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Venus, czekamy na te Twoje mebelki, jak na przyjazd jakiegoś VIP-a, co najmniej:lol:Mirka23, czy dobrze zrozumiałam, ze u Ciebie biała góra (lakier) i dół orzech ( fornir)? Pytam, bo ja własnie czekam na wizualke i takie zestawienie planuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts