EK1719503426 05.09.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Witam serdecznie Venus, jestem nowicjuszem na forum muratora, ale natrafiłam na Twój wątek i jestem pod wrażeniem..... pięknie się urządziłaś - pełen szyk i klasa Ponieważ my też walczymy z wykończeniówką, a teraz jesteśmy na etapie schodów, jestem pod wrażeniem jak u Ciebie wszystko się zlicowało. A u nas fachowiec powiedział, że cytuję podłoga pływa i pracuje i musi wyjechać centymetr poza panele dla wszelkiego bezpieczeństwa. Zastanawiam się czy to ściema czy faktycznie tak jest. Bo u Ciebie wszystko pięknie dochodzi na styk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2012 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 E&K witam i dziękuję Myślę, że w tym temacie lepiej jakby się wypowiedział mąż - zaraz go poproszę Mamy wszędzie podłogówkę i pływające podłogi i dało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 05.09.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Witam, co do schodów i listew przypodłogowych to robił je Pan Lasek - polecany wielokrotnie na forum. Gdy Pan przyjechał na pomiary, pokazaliśmy mu jaki będzie panel i jaka grubość podkładu, daliśmy też jeden panel aby w ostatnim stopniu został wykonany frez. Frez ten nie jest idealną kopią frezu z panelu, czyli panel się w niego nie zapina (nie zatrzaskuje), tylko chowa. Po ułożeniu podłogi, po niedługim czasie użytkowania między panelem a ostatnim stopniem zrobiła się szczelina. Okazało się, że z racji tego, że podłoga jest pływająca i ma po 1cm luzu przy ścianach, przesunęła się od wchodzenia. Przesunęliśmy ją (aby nie rozbierać w całości) więc bardziej tak aby dało radę uchylić ten panel co wchodzi w ostatni stopień i przykleić klejem montażowym (W przyszłości jak będziemy wymieniać panele trzeba będzie się z tym jednym troszkę namęczyć). Od tego czasu wszystko jest ok tj podłoga się nie przesuwa. W tamtą zimę nie było jeszcze paneli więc nie mogę powiedzieć jak to połączenie się zachowa jak podłoga będzie podgrzewana. W miejscu gdzie widać kota panel nie jest zapinany, jest tylko położony na styk, przyklejony a szczelina została uzupełniona jakimś specjalnym kitem do podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 W miejscu gdzie widać kota To nie byle jaki kot, to Fionusia mężu no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.09.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Meżu Venus dziękuję rownież za odpowiedz bo i mnie to interesowało jak jest zrobione ze tak idealnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.09.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Profeska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.09.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Taki dozownik będę miała http://i1.fmix.pl/fmi2129/f0da600400073e385047ccef/zdjecie.jpg będzie sporo tańszy (na pewno mniej niż stówkę)... może on Ci się do kuchni nada??? Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2012 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Magda dziękuję za pamięć wpadnę go obejrzeć na pewno, ale LB chyba jest mi pisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.09.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Taki dozownik będę miała http://i1.fmix.pl/fmi2129/f0da600400073e385047ccef/zdjecie.jpg będzie sporo tańszy (na pewno mniej niż stówkę)... może on Ci się do kuchni nada??? Buziaki zostawiam Magda- kiedy ? On jest biały ? Jaka pojemność ? Ja bym go u siebie w kuchni widziałą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Zegar wysłany Wypasiony pojemnik do sprzątania kuwety wysłany Kuweta nr 2 wysłana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.09.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Wypasiony pojemnik do sprzątania kuwety wysłany Kuweta nr 2 wysłana ????????????????????????????????????????????????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Litter Locker + 3 wkłady i kuweta dla Princa bo niestety coś się biedak zestresował (nie wiem czym ) i robi bomby poza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 06.09.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (edytowane) szukam czegoś ładnego szklanego do żmijowego wc, bo teraz jak przyszedł fabbian, wisi lustro i w ogóle zrobiło się oh i eh, tymczasy zaczęły mnie drażnić. Dus, nie wiem, czy to o cos takiego Ci chodzi, ale wkleje: http://www.premium.brw.com.pl/artykuly-wyposazenia-wnetrz/kategorie/126-szczotki-toaletowe/produkt/1427-szczotka-toaletowa-silver/ http://www.premium.brw.com.pl/artykuly-wyposazenia-wnetrz/kategorie/97-pojemniki-na-mydlo/produkt/1423-pojemnik-na-mydlo-silver/ http://www.premium.brw.com.pl/artykuly-wyposazenia-wnetrz/kategorie/96-pojemniki/produkt/1425-pojemnik-silver/ Sama zakupilam do kibelka wlasnie ten pojemnik na mydlo. Wyglada naprawde fajnie, tylko sam dozownik jest plastikowy (ale to przeciez mozna wymienic). Szczotki do kibelka juz nie dostalam w 'naszym' BRW, musze jeszcze na nia zapolowac Edytowane 6 Września 2012 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.09.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Magda- kiedy ? On jest biały ? Jaka pojemność ? Ja bym go u siebie w kuchni widziałą ... jessu, kochana, nie wiem jaka pojemność Zamówiłam białe i takie w kolorze Taupe Venusiu - jaki zegar??? Wczoraj przejrzałam wątek i zegara nie znalazłam A wszyscy się tu zachwycają... no ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 06.09.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Venuska, sorki, ze tak w Twoim watku, ale ze akurat byla calkiem niedawno rozmowa o pojemnikach.. Ladne, prawda? http://s8.postimage.org/xfys4gjid/9401.jpg free image hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Kamiku witam, bo nie wiem czy witałam Nie gniewam się, ja mam bzika z dozownikami. Te z hołm end ju widziałam, ale ...no właśnie ja za wybredna jestem. Magdy wydaje mi się zbyt klasyczny do naszej kuchni, ten za bardzo ogólnodostępny Nadal kocham ten pikowany Magda pokażę zegar jak już dostanę - pewnie jutro, bo dziś mam info że paczka nadana Niestety do Zuricha u Ciebie nadal będę musiała się ślinić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.09.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Niestety do Zuricha u Ciebie nadal będę musiała się ślinić Zegary w MG doprowadzają mnie do szału...że nie mogę go mieć :bash:///i czas i kasa nie ta strasznie mi sie marzy taki zegar okrętowy do domu jak mnie na Zetzetowy nie bedzie stać...ale nie wiem jeszcze jak go umieścić zeby fajnie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 06.09.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Kamiku witam, bo nie wiem czy witałam Nie witalas, bo nie dalam wczesniej takiej szansy - do tej pory tylko podczytywalam, a nie pisalam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 06.09.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Nie gniewam się, ja mam bzika z dozownikami. Te z hołm end ju widziałam, ale ...no właśnie ja za wybredna jestem. Magdy wydaje mi się zbyt klasyczny do naszej kuchni, ten za bardzo ogólnodostępny Nadal kocham ten pikowany To mam jesczze jedna tania propozycje.. cena ok 20-30 pln http://s7.postimage.org/5s0cncpff/526298_1.jpg upload picture Blizej 100 pln taki: http://s13.postimage.org/zbfs7ues7/gedy5381a.jpg photo upload A ja do kuchni choruje na taki : http://s12.postimage.org/vby4l0li5/i_umbra_dozownik_poucho_bialy.jpg free picture hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 06.09.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Tylko nie wiem jak w realu wyglada i z czego jest zrobiony. Natomiast forma podoba mi sie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts