ivy17 07.09.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2012 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Wieczorem kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 07.09.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ja na szczescie mam cała dokumentacja kablową na zdjeciach U nas też na zdjęciach A ja to, kurna, trąba jestem, bo mam pierdylion zdjęć każdej płyteczki, klepki, lampy itd itp, a nie wpadłam na to, żeby obfotografować kable i rury, zanim poszły pod tynk. No bo co będę takie brzydkie coś fotografować? Teraz drapię się w glacę, bo muszę zamocować lustro w łazience, tuż przy grzejniku, który przenosiłam i którego rury biegną pod tynkiem w jakichś dziwnych meandrach. Dzisiaj śniło mi się, że przewierciłam się przez rurę. Chyba czeka mnie wzywanie fachowca z wykrywaczem instalacji. DO JEDNEGO LUSTRA, rozumiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 a nie wpadłam na to, żeby obfotografować kable i rury, zanim poszły pod tynk. Ja wpadłam. I co z tego, skoro zapomniałam pojechać i zrobić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 dobre jesteście My mamy na zdjęciach, ale ja mam obawy czy oby na pewno prosto ten kabel idzie po ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.09.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 dobre jesteście My mamy na zdjęciach, ale ja mam obawy czy oby na pewno prosto ten kabel idzie po ścianie. A dlaczego miałby iść krzywo????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 a bo ja nie ufam elektrykowi co to kładł tak to jest właśnie po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.09.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 "Zerżnęłam" Twoje listwy - będę nimi maskować dylatacje między pokojami na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 xero girl luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 07.09.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 "Zerżnęłam" Twoje listwy - będę nimi maskować dylatacje między pokojami na górze Witam, ja tego Pana odwiedziłem osobiście w Warszawie, właściwie to on zrobi wszystko z metalu co się chce, pokazywał ramy do luster/obrazków - muszę przyznać że wyglądały super, oczywiście listwy progowe też zrobi różnych rozmiarów z różnej blachy (różne szlify/wzory). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.09.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Dziękuję serdecznie Mężu Venus Venus też dziękuję za zgodę na "rżnięcie" PS. Właśnie się u Ciebie stałam "elytą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 to gratulacje Zerżnięta Elyto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.09.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 to gratulacje Zerżnięta Elyto jak tu nie kochać tego forum, wejdzie człowiek i od razu ma humor lepszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.09.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 to gratulacje Zerżnięta Elyto GRATULACJE ANIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.09.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Napisałabym coś na temat, ale elycie nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.09.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ja wpadłam. I co z tego, skoro zapomniałam pojechać i zrobić zdjęcia ja wpadłam, zrobiłam (no dobra - mąż robił) - i co z tego skoro ich teraz nie mogę znaleźć na kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.09.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ja zrobiłam, znalazłam na kompie i co z tego i tak musiałam kuć w każdej łazience Aniu gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 widzę że każda ma jakieś przygody z tymi zdjęciami, to jest jakaś masakra. Ja to się boję wiercenia i zwykle wybieram miejsca newralgiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.09.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 a bo ja nie ufam elektrykowi co to kładł tak to jest właśnie po znajomości to może miałyśmy tego samego;) doberek:) a ten zegar kiedy będzie nam okazany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.09.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ja zrobiłam, znalazłam na kompie i co z tego i tak musiałam kuć w każdej łazience Ja wpadłam, zrobiłam, znalazłam na kompie, ale co z tego kiedy kadry są tak wąskie, że czasem wcale nie wiadomo z którego to pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts