Venus_m 10.09.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 się nie tłumacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.09.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.09.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 dzięki bogu nie tylko ja się czepnęłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2012 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 oj tam oj tam, nie gniewam się bo dla mnie i tak jest idealnie, a w końcu to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Dobra to małe podsumowanie odnośnie zegara: - Reni nie pasuje styl do cegły - Rere wydaje się za mały - na forum Archonu jedna osoba za to uważa, że lepiej wyglądałby na wprost któregoś z biegów a nie na środku ściany, a jeszcze innej osobie metalowy zegar nie pasuje do ceglanej ściany boszzzzz na szczęście nie mam potrzeby dogadzania każdemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.09.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Dla mnie jest fajny i dobrze sie prezentuje to szkiełko na cegle...co do rozmiaró wsie nie wypowiadam bo zdjęcia tego nie oddają...chociaz ten MG tez powoduje u mnie szybsze migotania serducha :rolleyes: najważniejsze że jest tak jak sobie wymarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.09.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Fajny zegar ... mnie do cegły pasuje i do kinkietów też wielkość to zawsze trudno oceniać na zdjęciach bo perspektywa zaburza dla mnie im większy tym lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Two ja to bym chciała taki z 70 cm średnicy, tylko weź najpierw taki znajdź, później miej go na czym zawiesić i jeszcze za co kupić, a znając mnie pokochałabym ten najdroższy z możliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.09.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 boszzzzz na szczęście nie mam potrzeby dogadzania każdemu Wiesz, jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził A zdradzisz gdzie ten zegar znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Kupiłam w KareStyle tam gdzie ławkę wiatrołapową, jest przeceniony z 400 na 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.09.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Justyś, mi odpowiada w 100% i syćko do siebie pasuje . Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2012 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 (edytowane) Yoka nie uciekaj!!!!!!!! Mów co u was Edytowane 11 Września 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 10.09.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Mnie się zegar baaardzo podoba. na ceglanej ścianie super wyglada:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.09.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Yoka nie uciekaj!!!!!!!! Mów co u was czwóreczko Coś się zmieniło? Przybyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.09.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Coś się zmieniło? Przybyło? No właśnie Yokasta Venus, dogadzaj tylko sobie i mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 10.09.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Zegar piekny jest. I na ceglach swietnie wyglada.(a nawet gdyby nie , to masz racje, najwazniejsze ze WAM sie podoba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2012 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Wiecie ten zegar sobie wisi, nie wiem jeszcze czy to jego ostateczne miejsce Chwilowo kiedy nie ma barierki jest super, a może ja się zdecyduję na barierkę w chromie i wtedy go przewieszę - mam do wyboru: cegły na hallu dolnym, nad kominkiem w salonie, na słupie w sypialni, na ścianie w gościnnym Lubię zmieniać dekoracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.09.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Zamorduję swojego kota. Venus,czy Twoje tak cholernie, bez przerwy, męcząco nie miauczą? Ta maskotka o wszystkim musi poinformować że idzie na górę, że schodzi na dół, że wchodzi do kuwety albo właśnie z niej wyszła, że głodna jest i że się najadła i "pogłaszcz mnie" i "nie dotykaj mnie". Jeśli kiedykolwiek napisałam, że lubię kiedy koty miauczą - wycofuję ! Mam dość. Zwłaszcza o 4 rano . Uciekłam bo mąż pizzę przywiózł . Ale już jestem, zaglądam. Aniu, Rere cześć dziewczyny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.09.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Yokasto fajnie, że się odezwałaś, no niestety niektore takie koty są, mój brat ma syberyjskiego faceta i tez tak gada, ze można zwariować Venusko zegar super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.09.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Zamorduję swojego kota. Venus,czy Twoje tak cholernie, bez przerwy, męcząco nie miauczą? Ta maskotka o wszystkim musi poinformować że idzie na górę, że schodzi na dół, że wchodzi do kuwety albo właśnie z niej wyszła, że głodna jest i że się najadła i "pogłaszcz mnie" i "nie dotykaj mnie". Jeśli kiedykolwiek napisałam, że lubię kiedy koty miauczą - wycofuję ! Mam dość. Zwłaszcza o 4 rano . Aniu, pomyśl, że z dziećmi potrafi być podobnie Albo to mi się taki wredny egzemplarz trafił, który potrafi przyjść w środku nocy i krzyknąć do ucha: mamusia, siku idę Żyć bym bez tej informacji nie mogła Więc może kot to dobra wprawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts