Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobra to małe podsumowanie odnośnie zegara:

- Reni nie pasuje styl do cegły

- Rere wydaje się za mały

- na forum Archonu jedna osoba za to uważa, że lepiej wyglądałby na wprost któregoś z biegów a nie na środku ściany, a jeszcze innej osobie metalowy zegar nie pasuje do ceglanej ściany

:rotfl: boszzzzz :D na szczęście nie mam potrzeby dogadzania każdemu :lol2:

Wiecie ten zegar sobie wisi, nie wiem jeszcze czy to jego ostateczne miejsce :) Chwilowo kiedy nie ma barierki jest super, a może ja się zdecyduję na barierkę w chromie i wtedy go przewieszę - mam do wyboru: cegły na hallu dolnym, nad kominkiem w salonie, na słupie w sypialni, na ścianie w gościnnym :cool: Lubię zmieniać dekoracje :)

Zamorduję swojego kota. Venus,czy Twoje tak cholernie, bez przerwy, męcząco nie miauczą? Ta maskotka o wszystkim musi poinformować :mad: że idzie na górę, że schodzi na dół, że wchodzi do kuwety albo właśnie z niej wyszła, że głodna jest i że się najadła i "pogłaszcz mnie" i "nie dotykaj mnie". Jeśli kiedykolwiek napisałam, że lubię kiedy koty miauczą - wycofuję ! Mam dość. Zwłaszcza o 4 rano :). Uciekłam bo mąż pizzę przywiózł :D. Ale już jestem, zaglądam.

Aniu, Rere :hug: cześć dziewczyny :).

Zamorduję swojego kota. Venus,czy Twoje tak cholernie, bez przerwy, męcząco nie miauczą? Ta maskotka o wszystkim musi poinformować :mad: że idzie na górę, że schodzi na dół, że wchodzi do kuwety albo właśnie z niej wyszła, że głodna jest i że się najadła i "pogłaszcz mnie" i "nie dotykaj mnie". Jeśli kiedykolwiek napisałam, że lubię kiedy koty miauczą - wycofuję ! Mam dość. Zwłaszcza o 4 rano :).

Aniu, pomyśl, że z dziećmi potrafi być podobnie ;)

Albo to mi się taki wredny egzemplarz trafił, który potrafi przyjść w środku nocy i krzyknąć do ucha: mamusia, siku idę :rotfl:

Żyć bym bez tej informacji nie mogła :p

Więc może kot to dobra wprawka.