admete 10.09.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Justynko i ja zegar pochwalę i całe pasujące do niego towarzystwo Yoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.09.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Yoka, yoka kopę lat:hug: Mój kot (ten, który został z rodzicami;)) też tak ma:sick: Rodzice za każdym razem, gdy przyjadę mi to wypominają i namawiają, żebym zabrała go ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 10.09.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 O Yokasta! Fajnie, że się odezwałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 11.09.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Mnie się bardzo podoba Twój nowy zegar w tym kontekście:) Fajnie zgrywa z kinkiecikami, które niewątpliwe kojarzą się mi się z Magdą Z-naszą forumową ikoną dobrego stylu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.09.2012 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Helloł Yoka ja tam lubię jak Prince miaucze, Fiona mało chyba że coś chce albo zobaczy okrutnego wroga- muchę. Wczoraj przyszły wyniki badań Prinsia - nie są najlepsze Czekaliśmy wczoraj ponad 2 godziny w kolejce na USG. Wiemy już co mu dolega, czeka nas częste badanie jego siuśków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.09.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Mnie się bardzo podoba Twój nowy zegar w tym kontekście:) Fajnie zgrywa z kinkiecikami, które niewątpliwe kojarzą się mi się z Magdą Z-naszą forumową ikoną dobrego stylu:rolleyes: ale miło dostać taki tytuł Helloł Yoka ja tam lubię jak Prince miaucze, Fiona mało chyba że coś chce albo zobaczy okrutnego wroga- muchę. Wczoraj przyszły wyniki badań Prinsia - nie są najlepsze Czekaliśmy wczoraj ponad 2 godziny w kolejce na USG. Wiemy już co mu dolega, czeka nas częste badanie jego siuśków A co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.09.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 A zabrałam Prinsia na nadprogramowy przegląd techniczny 2 tygodnie temu, bo miał nieprzyjemny zapach z pyszczka - ale to raczej wina wyżynających się ząbków - teraz jakby mniej Przy okazji na parę dni przed wizytą zaczął raz na jakiś czas robić kupę poza kuwetą. Okazało się, że ma gaz w jelitach i go boli (brzuszek miał napięty, robiłam mu delikatny masaż, leżał taki zdechlaczek), dostał antybiotyk. Przeszło. Załatwianie poza kuwetą mu zostało - myślałyśmy z p. weterynarz że może się czymś stresuje albo kuwetę kojarzy z bólem. Później zaczął bardzo często odwiedzać kuwetę żeby zrobić siusiu, niestety same ociupinki. Więc biegiem do weta bo może zapalenie pęcherza. Jest a jakże. Siuśki z krwią, bakteriami i o słabym PH (czyli sprzyja do rozwijania się bakterii). Wczoraj USG, na szczęście wykluczona super rzadka mutacja nerek. Maleńkie kryształy nerkowe 1-1,7 mm (u tak małego kotka szok:eek: ). Musimy mu zmienić karmę na taką zwiększającą PH. Poza tym to ciężko u niego cokolwiek zdiagnozować właścicielowi, bo on je i bryka normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.09.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Zegar prezentuje się pięknie- nie źle napisałam- ściana z zegarem prezentuje się pięknie. A próbowałaś postawić mu nową kuwetę w innym miejscu. Może nie lubią chodzić do tej samej stąd to ostentacyjne robienie poza kuwetą, czasami reagują tak na zmianę żwirku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.09.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Żwirku nie zmieniałam, kuwetę natychmiast dostał prywatną w ustronnym miejscu Teraz jedna jest do jedynki druga do dwójki Nie no mały kamyczki ma maleńkie i go piecze i raczej szuka miejsca poza bo tam może nie piecze Na szczęście woła jak idzie więc biorę go i szybciutko ładuje w kuwetę, wtedy grzebie i sobie znajduje swoje miejsce, i obowiązkowo chwalę zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.09.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 (edytowane) Justyś, przykro mi z powodu Prinsia biedny się nacierpi. A mam pytanie - jaką wodę dajecie mu do picia? Bo ponoć mineralnej (niegazowanej oczywiście) nie wolno tylko źródlaną bo właśnie kryształki kicia może mieć. Ja na początku nie wiedziałam i dawałam "co najlepsze" . Miaukanie wydawało mi się urocze teraz zmieniłam zdanie bo potrafi trwać nieprzerwanie . Madzia, Ruby, Adme, Emi hellou . Aniu mimo wszystko dziecko to co innego a znam takie egzemplarze co to mówią bez przerwy moja siostrzenica oprócz tego że sama gadatliwa (teraz ma 3l.) ubi kiedy do niej się duużo mówi i kiedy cisza trwa dłużej niż minutę prosi "noo móóóów coooś" . Edytowane 11 Września 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.09.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Venusku mi tam się zegar bardzo podoba i świetnie wpisał się w klatkę schodową Współczuję problemów u Prinsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.09.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Przegotowana lub z filtra czyli bez kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.09.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 venusku, podrap chorowitka za uchem a znam takie egzemplarze co to mówią bez przerwy moja siostrzenica oprócz tego że sama gadatliwa (teraz ma 3l.) ubi kiedy do niej się duużo mówi i kiedy cisza trwa dłużej niż minutę prosi "noo móóóów coooś" . Rety, jakbym o swoim czytała Najgorsze jest to, że mąż twierdzi, że to po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.09.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 biedny maluszek. Ja kończę z BARFem (musze wyluzować, zrezygnować z wielu obowiązków) i zaczynamy z suchym. I bardzo się boję kryształów - to przez to, ze koty mało piją (przy barfie nie mają dostarczoną odpowiednią ilość płynów). Kryształy to najczęstrza choroba sierściuchów . Dużo zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.09.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Dzięki kochane moje U niego malutkie bo wcześnie wykryte, tak małe że wyszły dopiero na USG bo na badaniu laboratoryjnym nie. Ufff będzie dobrze, przecież musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.09.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Na pewno będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.09.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Pamiętacie nasz plan na sypialnie? Poszedł sobie i nie wrócił Zakochałam się w tapicerowanych łózkach z pinezkami koniec, tylko jeszcze nie wiem jak to wszystko zrobić żeby było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.09.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Pamiętacie nasz plan na sypialnie? Poszedł sobie i nie wrócił Zakochałam się w tapicerowanych łózkach z pinezkami koniec, tylko jeszcze nie wiem jak to wszystko zrobić żeby było dobrze No ja jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.09.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ojoj, biedny Księciunio. Mam nadzieję, że się szybko z tego wykaraska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 11.09.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Biedny mały chorowitek.. A jak na tapecie kocie tematy to spytam: jak się sprawuje zakupiony drapak? Często korzystają? wygodnie im ostrzyć pazurki? Ten materiał, z którego jest wykonany bardzo się niszczy i brudzi? http://smileys.on-my-web.com/repository/Cats_and_Dogs/cat.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts