Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

fajowy zegar, fajnie sie prezentuje na scianie ale zgodze sie z rere ze moglby byc troche wiekszy :p

wspolczucia z powodu kocinki. co do picia wody to nasz nie lubi z miski, nawet szklanej za to uwielbia bierzaca! i czesto w lazience wskakuje na umywalke i to znaczy "odkrec mi kran to sie napije"i czasem bardzo duzo potrafi wypic. pozatym bardzo lubi pic mleko ale to jest w ramach nagrody, nie kazdego dnia. mam nadzieje ze od bierzacej wody nic mu nie bedzie, ale takiej przegotowanej nie chce pic wiec wole zeby pil jakakolwiek niz wcale.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ruby drapak jest fajny, kotki bardzo lubią go drapać (za sprawą długiej rury nie skracanej żadną leżanką - na tym mi zależało) i jeść hiacynt z którego wykonane są koszyki. Raz na jakiś czas muszę przyciąć to co one wychrupią (1 cm farfocla) no i od skoków w zabawie naszych kociaków raz na jakiś czas trzeba drapak dokręcić, ręką - bez rozbrajania. Dla mnie jest dobry, zwłaszcza za tą cenę.

Nicol jak to mleko? :eek: krowie?

a haj :D Przypomniałaś sobie, bo ostatnio to tylko ten p. Janek Ci w głowie :rotfl:

:p

Venus zazdrościsz Ance pana Janka i tyle ;)

Właśnie! Zazdrośnica jedna :hug:

Wiesz Justyś, wyanna robiła podchody czy pan Janek dojeżdżający. Może się uda :rotfl:

:hug: Dzięki dziewczynki za odwiedziny.

Rubi moim kotkom dobrze się śpi, mały uwielbia najwyższy punkt w drapaku....Fionka też :lol2: Powiem wam, że z doświadczenia najlepszy jest stary fotel który można drapać do woli. Fionka na nim śpi i go drapie, Prinsio wchodzi na oparcie, rozkracza się i śpi.

Z kitkiem małym nie jest lepiej :( Nadal piszczy przy kuwecie, załatwia się poza nią (chyba że go zdążę złapać i tam wsadzić, ale krzyczy na mnie). Dziś odbieram dla niego leki, szkoda mi bidulka :(

Ja mam tylko nadzieję, że te kryształki uda się nam rozkruszyć, a nie będzie ich rodzić, bo nie wiem jak on by to przeżył a co dopiero ja.

Poza tym to straszny z niego pieszczoch i tchórz zarazem :)

Mirelka nasze cegły też uwielbiam, to był dobry wybór :yes:

Wciągnęłam się w DIY, kombinuję właśnie co by tu zrobić :D Potrzebuję w sypialni do kącika technicznego (tv) wąską komódkę. Ikea ma taką za 79 zł wymiarowo mi idealnie pasującą. Ja bym chciała zrobić ją na biało a front z pinezkami :)