nicol21 11.09.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 fajowy zegar, fajnie sie prezentuje na scianie ale zgodze sie z rere ze moglby byc troche wiekszy wspolczucia z powodu kocinki. co do picia wody to nasz nie lubi z miski, nawet szklanej za to uwielbia bierzaca! i czesto w lazience wskakuje na umywalke i to znaczy "odkrec mi kran to sie napije"i czasem bardzo duzo potrafi wypic. pozatym bardzo lubi pic mleko ale to jest w ramach nagrody, nie kazdego dnia. mam nadzieje ze od bierzacej wody nic mu nie bedzie, ale takiej przegotowanej nie chce pic wiec wole zeby pil jakakolwiek niz wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.09.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ruby drapak jest fajny, kotki bardzo lubią go drapać (za sprawą długiej rury nie skracanej żadną leżanką - na tym mi zależało) i jeść hiacynt z którego wykonane są koszyki. Raz na jakiś czas muszę przyciąć to co one wychrupią (1 cm farfocla) no i od skoków w zabawie naszych kociaków raz na jakiś czas trzeba drapak dokręcić, ręką - bez rozbrajania. Dla mnie jest dobry, zwłaszcza za tą cenę. Nicol jak to mleko? krowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.09.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 A przywitać się przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.09.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 a haj Przypomniałaś sobie, bo ostatnio to tylko ten p. Janek Ci w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 12.09.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Venus zazdrościsz Ance pana Janka i tyle PS. Cofnęłam się parę stron, żeby obejrzeć zegar. I chwalę - doceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.09.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Niet Temat zegara jest zamknięty, mnie się podoba i basta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 12.09.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 No właśnie napisałam, że mi się podoba. Miałaś docenić nie tyle sam zachwyt, co wertowanie paru stron plot Ty paplo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.09.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 To doceniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 12.09.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dzięki za rady odnośnie drapaka! Te z hiacynta podobają mi się o wiele bardziej niż z pluszu Chciałabym taki by im się i wygodnie drapało i spało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.09.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 a jak tam kotecek..lepiej coś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.09.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 a haj Przypomniałaś sobie, bo ostatnio to tylko ten p. Janek Ci w głowie Venus zazdrościsz Ance pana Janka i tyle Właśnie! Zazdrośnica jedna Wiesz Justyś, wyanna robiła podchody czy pan Janek dojeżdżający. Może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 12.09.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Wiesz Justyś, wyanna robiła podchody czy pan Janek dojeżdżający. Rozumiem, że sprawdzała czy pan Janek dojeżdża do Ciebie czy zostaje na noc No w końcu nie wiemy jak On naprawdę wygląda i co jeszcze potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.09.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Rozumiem, że sprawdzała czy pan Janek dojeżdża do Ciebie czy zostaje na noc No nie, to ja aż tak niezrozumiale piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 12.09.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Bardzo zrozumiale, ale ja odczytuję to, co chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.09.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Bardzo zrozumiale, ale ja odczytuję to, co chcę Wredna niczym ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.09.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dzięki dziewczynki za odwiedziny. Rubi moim kotkom dobrze się śpi, mały uwielbia najwyższy punkt w drapaku....Fionka też Powiem wam, że z doświadczenia najlepszy jest stary fotel który można drapać do woli. Fionka na nim śpi i go drapie, Prinsio wchodzi na oparcie, rozkracza się i śpi. Z kitkiem małym nie jest lepiej Nadal piszczy przy kuwecie, załatwia się poza nią (chyba że go zdążę złapać i tam wsadzić, ale krzyczy na mnie). Dziś odbieram dla niego leki, szkoda mi bidulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.09.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 biedaczek . Jak mi go żał . To straszne ... Ja jeszcze nie wypowiadałąm się, ale bedę oryginalna: kij z zegarem ... ja uwielbiam Twoją ścianę z cegły !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.09.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Mam nadzieję, że leki postawią malucha na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.09.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ja mam tylko nadzieję, że te kryształki uda się nam rozkruszyć, a nie będzie ich rodzić, bo nie wiem jak on by to przeżył a co dopiero ja. Poza tym to straszny z niego pieszczoch i tchórz zarazem Mirelka nasze cegły też uwielbiam, to był dobry wybór Wciągnęłam się w DIY, kombinuję właśnie co by tu zrobić Potrzebuję w sypialni do kącika technicznego (tv) wąską komódkę. Ikea ma taką za 79 zł wymiarowo mi idealnie pasującą. Ja bym chciała zrobić ją na biało a front z pinezkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.09.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Venuska, jakim kolorem macie polakierowane fronty w kuchni..? RAL 9016, RAL 9010, czy innym? Zanim zamorduje naszego stolarza wolalabym sie upewnic, ze rzeczywiscie spitolil robote.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts