Venus_m 13.09.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Fronty w kuchni mamy z akrylu więc nie pomogę. Co się u Ciebie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.09.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Venuska, jakim kolorem macie polakierowane fronty w kuchni..? RAL 9016, RAL 9010, czy innym? Zanim zamorduje naszego stolarza wolalabym sie upewnic, ze rzeczywiscie spitolil robote.. ja mam ral 9006, jeśli ci to coś da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.09.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Fronty w kuchni mamy z akrylu więc nie pomogę. Co się u Ciebie stało? ale jakiś kolor musi być użyty jako farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.09.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Heh, stolarz ktory robi nam kuchnie, robi tez drzwi i to one byly zamawiane pierwsze.. Wiadome bylo, ze maja byc biale, ale kiedy wybieralismy ich odcie, to po pokazaniu probek polakierowanego drewna padlo na 9010. Jakas chwile pozniej zamawialismy u niego kuchnie. Przyniosl wtedy polakierowane fronty i tak patrze, ze ten 9010 to troche taki w kosc sloniowa wpadajacy, a drugi ladny bielutki to 9016. Zamowilismy kuchnie w 9016. I pytam sie faceta, czy drzwi juz polakierowane sa - nie byly. Wiec prosze, zebysmy tez zmienili ich odcien, zeby przy kuchni nie wydawaly sie zzolkniete. Nie bylo problemu, zapisal na naszej umowie o kuchnie wielkimi kulfonami, zeby zmienic lakier ktorym maja byc malowane drzwi. We wtorek konczyli montowanie frontow w kuchni, jak juz sobie poszli, to tak stanelam w salonie i z perspektywy na nie patrze i... mysle sobie, ze jakies takie nie do konca biale sa.. no ale potem druga mysl, ze to pewnie przez zachod slonca i zobacze jutro. No i jutro, czyli wczoraj znowu na nie patrze, ogladam i wcale nie sa bielsze.. sprawdzam kolor drzwi, taki sam.. Heh, jestem wrecz pewna, ze gosciu nie przepisal tej informacj o zmianie lakieru na drzwiach z naszej umowy o kuchnie, polakierowal je jak mialo byc w pierwszej wersji, a potem jak lakierowal fronty kuchenne, to i je 'walnal' na ten sam kolor, zeby nie bylo roznicy.. :cry: Nie zauwazylam tego na poczatku, bo srodek szafek jest z plyty. Drzwi tez na naszych scianach wygladaly na biale.. Ale juz kuchnia przy oknach suficie i podlodze taka biala nie jest... :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.09.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Jesli rzeczywiscie jest tak jak mysle, to mam ochote udusic tego stolarza.. ale zanim rozpetam burze, musze sie upewnic.. http://s18.postimage.org/93a7mope1/2012_09_11_18_23_41.jpg photo hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.09.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 ja mam ral 9006, jeśli ci to coś da Reni, a jakis link, gdzie moglabym zerknac na fotki Twojej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.09.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 (edytowane) Reni, a jakis link, gdzie moglabym zerknac na fotki Twojej kuchni? Juz mam.. byl przeciez w ulubionych Twoja wydaje mi sie bielsza.. Edytowane 13 Września 2012 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.09.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Mi się Twoja kuchnia podoba, te fronty bliżej ściany wyglądają jak kość słoniowa, ale te bliżej okna na białe. Zastanów się czy warto się pieklić, moim zdaniem jest ładnie no i odcień drzwi i mebli ten sam Za to porządny rabat to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.09.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Juz mam.. byl przeciez w ulubionych Twoja wydaje mi sie bielsza.. sorry mi też się dupnęło, ja mam 9003, a twoja chyba taka kremowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.09.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Justynka, nie znioslabym juz demontazu tego wszystkiego, ponownej mega rozpierduchy w domu, bo ta co jeszcze jest wystarcza w zupelnosci.. Tyle innych rzeczy mamy jesczze do zrobienia, ze zwyczajnie ponowne lakierowanie nie wchodziloby w gre.. Tez myslalam o rabacie, tylko nie bardzo wiem ile %.. Najpozniej w poniedzialek bede miala palete koloro RAL i wtedy to dokladnie sprawdze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.09.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 sorry mi też się dupnęło, ja mam 9003, a twoja chyba taka kremowa No wlasnie jak fronty lezaly na podlodze, to wygladaly na biale, teraz jak wisza to mam wrazenie, ze sa bardziej kremowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.09.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Może to sprawa koloru na ścianie? Kochana w sprawie rabatu zrób dedukcję jak my z drzwiami frontowymi. W umowie było 6 tysięcy, wyliczyliśmy co te drzwi wg umowy powinny mieć. Wyszły nam 4 rzeczy (ważne), jedna rzecz została zrobiona źle, żądaliśmy 1/4 rabatu i dostaliśmy. Drzwi ostatecznie wyniosły nas 4,5 tysiąca. Zgłoś stolarzowi że masz taki problem i pomyślisz jak to rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.09.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 (edytowane) Może to sprawa koloru na ścianie? Tez sie nad tym zastanawialam.. na zdjeciu ten kolor wpada w braz jakis, ale w rzeczywistosci jest bardziej szary Jednak w porownaniu z sufitem fronty sa wyraznie ciemniejsze, a Fluegger nie ma jakiejs bardzo bialej, bialej farby, np w porownaniu z decoralem, ktorym malowalismy garaz i kotlownie.. Kochana w sprawie rabatu zrób dedukcję jak my z drzwiami frontowymi. W umowie było 6 tysięcy, wyliczyliśmy co te drzwi wg umowy powinny mieć. Wyszły nam 4 rzeczy (ważne), jedna rzecz została zrobiona źle, żądaliśmy 1/4 rabatu i dostaliśmy. Drzwi ostatecznie wyniosły nas 4,5 tysiąca. Zgłoś stolarzowi że masz taki problem i pomyślisz jak to rozwiązać. Dzieki za podpowiedz Edytowane 13 Września 2012 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.09.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Juz mam.. byl przeciez w ulubionych Twoja wydaje mi sie bielsza.. a czy tobie sie ten kolor podoba co jest ??? bo to chyba ważniejszy niz Ral'eeee w tej chwili przynajmniej dla Ciebie... bo jesli tak to kwestia rabatu jak największego jak moze zostac...jesli nie to walka o zmianę i przelakierowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.09.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Czy ktoś ma może rolety rzymskie montowane w glifie okna? Chodzi mi o doświadczenie a nie sam obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.09.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 a czy tobie sie ten kolor podoba co jest ??? bo to chyba ważniejszy niz Ral'eeee w tej chwili przynajmniej dla Ciebie... bo jesli tak to kwestia rabatu jak największego jak moze zostac...jesli nie to walka o zmianę i przelakierowanie Ivy, nie wyglada jakos zle, ale tez nie jest do konca tak, jak to sobie wyobrazalam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.09.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 będziesz na kuchnię patrzeć jakieś 15 - 20 lat, w kazdym razie ja na swoją aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.09.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Czy ktoś ma może rolety rzymskie montowane w glifie okna? Chodzi mi o doświadczenie a nie sam obrazek w glifie czyli jak, bo ja tak chyba mam ale rolety drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.09.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 będziesz na kuchnię patrzeć jakieś 15 - 20 lat Dokladnie tak.. I stad to moje 'ale'.. Heh, w ogole my pod czas tego wykanczania jacys pechowi jestesmy.. niby ekipy sprawdzane i wyselekcjonowane, wcale malo kasy nie placimy, niby wszystko dogadane i dograne, a jednak za kazdym razem jakies 'kwiatki' nam wychodza.. A to przy lazienkach, a to schody, blat kuchenny, a teraz ta kuchnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.09.2012 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Reni a wstawisz mi fotencję tych żaluzji? z perspektywy żeby było widać mocowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts