Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Dokladnie tak.. I stad to moje 'ale'.. :(

Heh, w ogole my pod czas tego wykanczania jacys pechowi jestesmy.. niby ekipy sprawdzane i wyselekcjonowane, wcale malo kasy nie placimy, niby wszystko dogadane i dograne, a jednak za kazdym razem jakies 'kwiatki' nam wychodza..

A to przy lazienkach, a to schody, blat kuchenny, a teraz ta kuchnia.. :(

jeśli cię to pocieszy to niestety tak jest, każdy się boryka i denerwuje, mi po roku podjazd na wjeździe się zawalił, nie dali rury do rowu, przyszła ulewa, wszystko poszło z wodą , wjazd też, dobrze ze tylko połowa:lol2:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o tak :D (i tu by się przydała emotka skacząca z nogi na nogę i bijąca brawo) :D

dzięki :hug:

Powiedz kochana jak z użytecznością tj. o ile mocowanie jest oddalone od okna, czy jak uchylasz to żaluzje nie przechylają się w przód, co robisz kiedy chcesz takie okno np umyć lub otworzyć na oścież :eek:

Właśnie uprzątneliśmy kolejny bałagan w domu :) Jako, że jeszcze pewnie długo długo nie będziemy mieć docelowej garderoby przemeblowaliśmy ją tak żeby mi się płakać nie chciało jak wstaję i na nią patrzę. Mąż pękał ze śmiechu bo musiałam wyciągnąć wielką torbę ze sryliardem moich torebek, wszystko z nich wywalałam (ile plastrów się znalazło i wsuwek do włosów :eek:)...a w jednej to nawet łyżkę wazową miałam :lol2:

Helo Venusko :)

Tak mi szkoda szkraba...:(mam nadzieję, że szybko mu się poprawi..

ach te babskie torebki..różne cuda potrafią pomieścić..niestety wiem coś o tym..i zawsze jak jestem na wychodnym to wkurzam się, że ramię mnie boli a później okazuje się, że noszę ze sobą słoik dżemu..cukier.. ,sztućce (wtf:???:) i paczkę, którą miałam wysłać kilka dni wcześniej... chyba przerzucę się na kopertówki:rolleyes:

super zegar!

"Mój" kot (teraz kot moich rodziców) też pije od zawsze mleko krowie - a ostatnio przerzucił się na skondensowaną śmietankę do kawy:rolleyes: uwielbia:lol2:

Przypomnę - skubany ma 10 lat i żwawy jest jak mało który kot... rodzice się martwią, że ich przeżyje :roll:;)

Więc też nie wiem dlaczego wszystkich dziwi podawanie mleka kotom???

Twoje torebki mnie rozwaliły:rotfl:

Ale oczywiście nie jestem lepsza ;) Ostatnio z aktualnie używanej wyjęłam 9 różnych lakierów do paznokci i butelkę zmywacza:o:lol2: Po miesiącu tachania na ramieniu... A tak wyklinałam, że za ciężka ;)

Nie chcę żeby to wyszło jak jakieś kazanie w kościele, ale jest różnica między tym co kot lubi a co jest dla niego dobre (zdrowe). Krowie mleko zazwyczaj powoduje biegunkę u kota :eek: Moich znajomych kot uwielbia wieprzowinę, myślę że moje też by lubiły, ale jest ryzyko poważnej choroby właśnie u kotów które jedzą to mięso. Woda z kranu, Fiona też lubi, ale woda jest jaka jest więc dostaje przegotowaną.

Każdy oczywiście dba o kota jak uważa.