reni1980 13.09.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dokladnie tak.. I stad to moje 'ale'.. Heh, w ogole my pod czas tego wykanczania jacys pechowi jestesmy.. niby ekipy sprawdzane i wyselekcjonowane, wcale malo kasy nie placimy, niby wszystko dogadane i dograne, a jednak za kazdym razem jakies 'kwiatki' nam wychodza.. A to przy lazienkach, a to schody, blat kuchenny, a teraz ta kuchnia.. jeśli cię to pocieszy to niestety tak jest, każdy się boryka i denerwuje, mi po roku podjazd na wjeździe się zawalił, nie dali rury do rowu, przyszła ulewa, wszystko poszło z wodą , wjazd też, dobrze ze tylko połowa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.09.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 venusko a moze byc po pracy, w pracy na kompie mam problem wklejać zdjęcia, ciągle jakiś błąd wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.09.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.09.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 witam, sorki za opóźnienie, o to ci chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.09.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 o tak (i tu by się przydała emotka skacząca z nogi na nogę i bijąca brawo) dzięki Powiedz kochana jak z użytecznością tj. o ile mocowanie jest oddalone od okna, czy jak uchylasz to żaluzje nie przechylają się w przód, co robisz kiedy chcesz takie okno np umyć lub otworzyć na oścież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.09.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Właśnie uprzątneliśmy kolejny bałagan w domu Jako, że jeszcze pewnie długo długo nie będziemy mieć docelowej garderoby przemeblowaliśmy ją tak żeby mi się płakać nie chciało jak wstaję i na nią patrzę. Mąż pękał ze śmiechu bo musiałam wyciągnąć wielką torbę ze sryliardem moich torebek, wszystko z nich wywalałam (ile plastrów się znalazło i wsuwek do włosów )...a w jednej to nawet łyżkę wazową miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.09.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Część Venusku a w jednej to nawet łyżkę wazową miałam Toż to artykuł pierwszej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.09.2012 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 no tak ale straciło to sens kiedy wyjęłam selera marynowanego w słoiku z innej torebki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.09.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 no tak ale straciło to sens kiedy wyjęłam selera marynowanego w słoiku z innej torebki wyobraziłam sobie ciebie wyciągającą tego selera z torebki na jakiejś imprezie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.09.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 ja tez czasem znajduję takie cuda...ostatnio śrubokręt...a wczesniej kilo soli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 16.09.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Helo Venusko Tak mi szkoda szkraba...:(mam nadzieję, że szybko mu się poprawi.. ach te babskie torebki..różne cuda potrafią pomieścić..niestety wiem coś o tym..i zawsze jak jestem na wychodnym to wkurzam się, że ramię mnie boli a później okazuje się, że noszę ze sobą słoik dżemu..cukier.. ,sztućce (wtf:??? i paczkę, którą miałam wysłać kilka dni wcześniej... chyba przerzucę się na kopertówki:rolleyes: super zegar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 16.09.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Dlatego ja nie przepadam za dużymi torbami bo wówczas nawpycham tam zdecydowanie za dużo i potem chodzę powyginana http://gify.magazynek.org/pictures/Inne/Humor/050.gif Dlatego wolę mniejsze gdzie zmieści się tylko to co jest mi potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.09.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Karola.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.09.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 kilo soli i Karola co ja się z wami mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.09.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Justynko rozwaliła mnie ta łyżka wazowa http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif ja mam zawsze pełno dziwnych zabawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.09.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 zabawek? Aga niedługo 22 więc możesz pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 16.09.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Nicol jak to mleko? krowie? rozumiem ze nie powinnismy mu dawac..... a ciemu? [dajemy w rozsądnych ilościach, a kupowanie kociego mleka nam się znudziło.... tudzież zapominamy i luby daje co ma pod ręką bo to kot lubego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.09.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 "Mój" kot (teraz kot moich rodziców) też pije od zawsze mleko krowie - a ostatnio przerzucił się na skondensowaną śmietankę do kawy:rolleyes: uwielbia:lol2: Przypomnę - skubany ma 10 lat i żwawy jest jak mało który kot... rodzice się martwią, że ich przeżyje Więc też nie wiem dlaczego wszystkich dziwi podawanie mleka kotom??? Twoje torebki mnie rozwaliły:rotfl: Ale oczywiście nie jestem lepsza Ostatnio z aktualnie używanej wyjęłam 9 różnych lakierów do paznokci i butelkę zmywacza:o:lol2: Po miesiącu tachania na ramieniu... A tak wyklinałam, że za ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 16.09.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 moje koty też piją mleko.. od zawsze piły i uwielbiają..no, raz zdarzył się wynalazek, który nie chciał to go do tego nie zmuszałam.... a woda zdecydowanie z kranu najlepsiejsza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.09.2012 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Nie chcę żeby to wyszło jak jakieś kazanie w kościele, ale jest różnica między tym co kot lubi a co jest dla niego dobre (zdrowe). Krowie mleko zazwyczaj powoduje biegunkę u kota Moich znajomych kot uwielbia wieprzowinę, myślę że moje też by lubiły, ale jest ryzyko poważnej choroby właśnie u kotów które jedzą to mięso. Woda z kranu, Fiona też lubi, ale woda jest jaka jest więc dostaje przegotowaną. Każdy oczywiście dba o kota jak uważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts