Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wzięliśmy dziś z mężem sposobem Princa na obcinanie pazurków - oczywiście przypadkiem :rolleyes: Leżał u mnie na mizianiu, dawał brzuszek, dałam obwąchać cążki i mruczał sobie jak gdyby nigdy nic. Mąż podstawił rękę co by kociak równowagi nie stracił a zachował dotychczasową pozycję, więc leżał u mnie, mąż trzymał i miział po brzuchu a ja rach ciach i obciełam i przednie i tylne :wiggle: bez krzyku, bez strachu, bez wyrywania, no zuch kociak po prostu :) :eek:

Polecam jeszcze innego fajnego bloga :) Mi misiowe spinki bardzo się podobają :)

http://zrobcodzienniecosfajnego.blogspot.com/

oczywiście nie dla mnie :p tylko kiedyś dla venusiątek - chociaż ja to podobno miałam mech na głowie do 2-giego roku życia :lol: a później blond loki :D

Edytowane przez Venus_m

SUUUUUUUUUUUPERRRRR :D :hug:

Łososia w końcu jadłaś? :D

W ramach odchudzania zrobiłam wczoraj deser, a raczej zrobił się sam :D Wrzuciłam na suchą patelnię mrożone maliny (ja kupuję Daucy) i jak trochę rozmiękły to rozciapałam, zagotowałam. Gorący sos malinowy (to właśnie te maliny z patelni bez niczego) wrzuciłam do pucharka i do tego 2 gałki lodów Grycan biała czekolada (wanilia byłaby jeszcze lepsza) :yes:

Dobra ta moja dieta prawda? :rotfl:

Edytowane przez Venus_m

o nie ja nie cierpię natki i kopru :sick: pora lunchowa w lato to dla mnie koszmar, bo gdzie nie zajdę to łosoś w sosie koperkowym, pulpety w sosie koperkowym...i podchodzi taki dziwak do lady jak ja i mówi łososia bez sosu :eek:

Wczoraj znowu miałam dietetyczny deser z malynamy :lol:

Prinsiorek bardzo ładnie przyjmuje nam leki :eek: Dzisiaj wstrzeliłam się i jak miał otwarty dziób bo na mnie miauczał to mu tabletkę wsadziłam :D