ivy17 18.09.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Dobra zestresowałam się tą sypialnią Rada męża: Niunia, easy przyczepi się najwyżej wstążki do materaca i też będzie ładnie fajnego masz meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 18.09.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Venusko ja albo dała bym lamperie i nie dawała tapety, albo na odwrót. Obawiam się że jak będzie i jedno i drugie to może być za dużo dobrego. Nie chwaliłam wcześniej więc teraz napiszę: kamień na elewacji świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 eee tam Dziś miałam etap zrywania tapety ale przypomniałam sobie zdjęcie salonu z lamperią i tapetą w paski + MG Zetówny To jest rewelacyjne połączenie i nie dam sobie wmówić inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.09.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Justynko ja z sypialnia nie pomogę, nie znam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Wzięliśmy dziś z mężem sposobem Princa na obcinanie pazurków - oczywiście przypadkiem Leżał u mnie na mizianiu, dawał brzuszek, dałam obwąchać cążki i mruczał sobie jak gdyby nigdy nic. Mąż podstawił rękę co by kociak równowagi nie stracił a zachował dotychczasową pozycję, więc leżał u mnie, mąż trzymał i miział po brzuchu a ja rach ciach i obciełam i przednie i tylne bez krzyku, bez strachu, bez wyrywania, no zuch kociak po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.09.2012 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Dzień dobry Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.09.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Dzien dobry Wzajemnie Ps. nie znam sie ani na lamperiach ani na kocurach wiec siedzę cichutenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 19.09.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 hmmm.... to którą ta tapetę ściągałaś? ja tutaj myślałam że Ty wszystko masz przemyślane, zaplanowane, ostateczna koncepcja dopracowana zanim pierwsza rzecz będzie kupiona ....a tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.09.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 że ja? przecież ja to jestem jedna wielka niewiadoma Tylko, że ja nie piszę wszystkich dylematów swoich, bo byście zwariowały i stron byłoby 3x więcej tego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.09.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Zrobiłam dziś takie śniadanko http://www.makecookingeasier.pl/img/image/DSC_0696%282%29.JPG pyyyyyyśśśśśśśneeeee!!!!!!!!! Zdjęcia z bloga Makelifeeasier.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.09.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Dzien dobry Wzajemnie Ps. nie znam sie ani na lamperiach ani na kocurach wiec siedzę cichutenko ja tez się nie znam, lamperie pamiętam na klatce schodowej moich rodziców, jakieś 20 lat temu takie bywały:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.09.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Zrobiłam dziś takie śniadanko http://www.makecookingeasier.pl/img/image/DSC_0696%282%29.JPG pyyyyyyśśśśśśśneeeee!!!!!!!!! Zdjęcia z bloga Makelifeeasier.pl fiu, fiu takie śniadanko w tygodniu to luksus, ja jadam tylko w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.09.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) Polecam jeszcze innego fajnego bloga Mi misiowe spinki bardzo się podobają http://zrobcodzienniecosfajnego.blogspot.com/ oczywiście nie dla mnie tylko kiedyś dla venusiątek - chociaż ja to podobno miałam mech na głowie do 2-giego roku życia a później blond loki Edytowane 19 Września 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.09.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 fiu, fiu takie śniadanko w tygodniu to luksus, ja jadam tylko w niedziele u mnie to samo kiedy ty masz czas w tygodniu na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.09.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 ivy kiedy my szykujemy dzieci do szkoły czy przedszkola:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.09.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 fiu, fiu takie śniadanko w tygodniu to luksus, ja jadam tylko w niedziele Ja nawet w niedziele nie Ale to nic. Przyjedzie venusek szyć mi rolety rzymskie, to i śniadanka porobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.09.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 udane jesteście W zasadzie to ja przez 7 lat bycia z moim R zrobiłam chyba 6 śniadań zawsze on robi a ja schodzę na gotowe zresztą te robi się super szybko i jest mega smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.09.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) SUUUUUUUUUUUPERRRRR Łososia w końcu jadłaś? W ramach odchudzania zrobiłam wczoraj deser, a raczej zrobił się sam Wrzuciłam na suchą patelnię mrożone maliny (ja kupuję Daucy) i jak trochę rozmiękły to rozciapałam, zagotowałam. Gorący sos malinowy (to właśnie te maliny z patelni bez niczego) wrzuciłam do pucharka i do tego 2 gałki lodów Grycan biała czekolada (wanilia byłaby jeszcze lepsza) Dobra ta moja dieta prawda? Edytowane 19 Września 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.09.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Rewelacyjna dieta Na to śniadanko z Makelifeeasier też się czaiłam, więc dobrze wiedzieć, że smaczne wychodzi Oczywiście dopiero w sobotę to sprawdzę yokasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 o nie ja nie cierpię natki i kopru pora lunchowa w lato to dla mnie koszmar, bo gdzie nie zajdę to łosoś w sosie koperkowym, pulpety w sosie koperkowym...i podchodzi taki dziwak do lady jak ja i mówi łososia bez sosu Wczoraj znowu miałam dietetyczny deser z malynamy Prinsiorek bardzo ładnie przyjmuje nam leki Dzisiaj wstrzeliłam się i jak miał otwarty dziób bo na mnie miauczał to mu tabletkę wsadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts