emiranda 20.09.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Yokasiu :hug: Fajnie , ze Princus leki pzryjmuje bez problemu pewno wszystko jest juz OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.09.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Cześć Alu . No cześć Kochana, dlaczego Cie nie ma????? Co u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.09.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 o nie ja nie cierpię natki i kopru pora lunchowa w lato to dla mnie koszmar, bo gdzie nie zajdę to łosoś w sosie koperkowym, pulpety w sosie koperkowym...i podchodzi taki dziwak do lady jak ja i mówi łososia bez sosu mnie takie atrakcje nie dziwią...bo takiego "dziwaka' mam w domu...jak gdzieś idziemy to wszystko bez warzyw i sera...wiec czesto jest problem co zamówić. ..a najwiekszy na "gotowych" daniach na weselach czy imprezach jak cos jest już porcją, wraca do kuchni zeby zmienic zestaw i czesto już nie wraca bo zapominaja o nim ..ale czasem pokazuje to w knajpach jaka jest porccja bez warzyw jako uzupełniacz...mikro kawałek mięsa i jakies frytki/ziemniaczki/itp rościągnięte po wielkim talerzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.09.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ja bardzo lubię łososia w sosie śmietanowo-koperkowym Ale za pietruszką to już nie przepadam Pysiaczku napisz coś czasem, jak ostatnio stęskniło mi się. Oczywiście Aniu, że napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 oooo co za aktywność z rana fajnie że jesteście u nas wnętrzarsko ostatnio słabo, to piszę o kotkach i gotowaniu co by wątek nie umarł Niedługo pokażę płytki na balkonach i wejście do naszej hacjendy Dziś chyba schody będą nadlewane, bo szalunek już jest. Princuś nie do końca dobrze, siuśki trzeba do laboratorium zawieźć, atrakcje za kuwetą nadal nam funduje Dziś rano też się uczaił w rogu ale zrobiłam mu parę razy psik więc do mnie przyszedł, wsadziłam w kuwetę i tam dokończył swoje artystyczne dzieło. Za to Fionka - na medal, ale że to kotka to trochę mi jej mało, bo niestety pannica ma już swoje foszki i nie zawsze da się wygłaskać tak jak ja bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Yokasiu Fionka też jest przytulanka, ale jak jest w domu Miś Polarny Smrodek to ona jego pilnuje jak matka. Mamy wrażenie że bawić też bardziej chce się Fionka niż mały, bo to ona ciągle go zaczepia Dziś rano natomiast wpychała się okrutnie na przytulanki - i tak co rano. W ciągu dnia da się pogłaskać, ale bez przesady, ona musi mieć małego na celowniku Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Cześć venusku Cześć yokasta Uwielbiam natkę i koperek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.09.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Yokasta i powodzenia Ja natkę i koperek tylko w zupie toleruję Venus, utulaj Księciunia. Biedny kocórek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 20.09.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Fiuu, niezłe sniadanie Ci wyszło Ja z tych lubiących koperek i pietruszkę A bez sniadania nie funkcjonuję. Tyle,ze nie zawsze zdążę zjeśc w domu. pracuję od 7 więc śniadanie to pierwsza rzecz,którą robię w pracy Trzymam kciuki co by Księciunio jak najszybciej wyzdrowiał! I czekam na płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.09.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Rere, z czym, z czym ? :D:D Z tym o czym nie możesz się nam tu jeszcze pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2012 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 ale knujesz Rere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.09.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Polecam jeszcze innego fajnego bloga Mi misiowe spinki bardzo się podobają http://zrobcodzienniecosfajnego.blogspot.com/ oczywiście nie dla mnie tylko kiedyś dla venusiątek - chociaż ja to podobno miałam mech na głowie do 2-giego roku życia a później blond loki Przyszłam się przywitać, bo dawno tego nie robiłam, chociaż stale podczytuję i podglądam. Zaciekawił mnie ten blog i zainspirował, dlatego mam pytanie: czy robiłaś kiedyś tartę wg podanego tam przepisu? Ja mam zamiar dzisiaj upiec, bo przepis nie wydaje się skomplikowany, a że z ciast potrafię tylko sernik na zimno i właściwie nic nigdy nie piekłam (mąż z tych, którzy ze wszystkich łakoci najbardziej lubią schabowego ), obawiam się efektów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Helloł Ilonka nie robiłam, ale robiłam inne podobne z innych serwisów nie bój się wyjdzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Matko Venuska ale u Ciebie się apetycznie zrobiło;)kurde dlaczego ani ja ani mój maz nie lubimy pichcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Anetko no coś Ty Mi dziś mąż obiecał obiad, pewnie będzie na mnie czekał z pizzą kupioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Oki lamperia chyba odpadła już całkowicie u nas w sypialni, jakoś za bardzo bolałaby mnie ta niekonsekwencja Białe ściany też na razie zostawiam. Jutro będziemy obijać pufę prlowską aby sprawdzić jak nam idzie w tym temacie. W końcu przed nami do zrobienia całe łóżko pinezki niklowane kupione łącznie z listewkami. Czy będę malować pokój, zobaczymy jak już się łożko otapiceruje. Mam wybrany szafki nocne a raczej stoliki. Szklane, na chromowanych nogach, ale takie najlepiej wyglądają na tle czegoś ciemnego. Wiem, że na tle białej ścianie będzie słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.09.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 a może tylko pomalować na ciemno jedną ścianę , tę gdzie będą stoliki i łóżko, widziałam inspiracje z takimi stolikami i wygląda to bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 (edytowane) Reni a masz jakieś zdjęcia? Niestety wszystkie realizacje jakie ja widziałam były koszmarem. Ściana z łóżkiem to niestety ta kolankowa, ale podwyższona za wczasu i ma ponad metr wysokości. P.S. W weekend pokażę jak wygląda nasza sypialnia. Czyli w zasadzie pusty pokój Edytowane 21 Września 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts