Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

o nie , nie mam, ja nigdy nie zapisuję chyba że to akurat ta, no wiesz dla mnie ta, każde inne podziwiam i idę dalej

ale jeśli to ściana kolankowa to i tak stolik będzie na tle ściany, więc ja bym ją widziała ciemną, bo taki stolik pięknie połyskuje na tle ciemnej ściany gdy słońce przyświeci, tyle zapamiętałam z inspiracji:rotfl:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pokażę wam jeszcze kiciunię której pragnę, a której mieć nie będę (plan kotki zrealizowany w 100%, teraz przygotowujemy się do venusiątek) :no: Z hodowli od Prinsia, wybarwienie czarne srebrzyste dymne (Prinsio czarny srebrzysty cieniowany), ah no dla mnie rewelacja :rolleyes:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/rubi15_zps200d8022.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/rubi16_zps5d412b33.jpg

a tutaj jak była malutką foczką :D

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/rubi4_zpse4c795dc.jpg

Zdjęcia są własnością hodowli Mazuria

Widziałam ten przepis, ale marchewka mnie nie przekonała :) No ale jak mówisz że świetne to zrobię, No i opinię na blogu też są zachęcające.

Dzięki :)

A w kwestii sypialni. Czemu wszystkie ściany nie mogą być pomalowane na ciemniejszy kolor ? Łóżko planujecie z jasnego materiału, do tego jasna narzuta, zasłony, dywan i nie będzie ciemno.

Kotek rewelacja. Prześliczna mordka. Mam nadzieje że jak się przeprowadzimy to w domu też będzie jakieś zwierzę. Choć co prawda mi marzy się cavalier spaniel, ale takiego ślicznego kotka też mogę mieć. Zresztą chomika i królika też. Jedynie miłośnikiem rybek nie jestem :no:

Edytowane przez pszczolka m

o rany ale dzisiaj Prinsio nas wystraszył :( Niestety jak podejrzewałam zatkał mu się pęcherz, pojechaliśmy szybko do naszych sprawdzonych lekarzy z Auxillum w Milanówki. Panowie byli w szoku, że Prince był leczony nie tym co trzeba. Nacierpiał się dziś biedak, bo miał cewnikowanie. Dwie wielkie kałuże krwi w siuśkach wreszcie dały mu ulgę :(

Znalazłam fajną prościutką konsolę na dolny hol ;) Kombinowałam już wieki jaka ma być, najpierw byłam pewna że będą gięte nogi, później gięte szkło, przeszła mi przez myśl nawet lustrzana konsola aż w końcu wykombinowałam żeby zrobić czarną. Pewna swojego pomysły informuję męża i co? :) Oczywiście nie. wrrrrr

Dziś wybrałam też kolor do sypialni, wcale mnie to nie dziwi że mąż jak zawsze na nie. Ja nic nie poradzę że lubię albo białe ściany albo bardzo ciemne :)

Edytowane przez Venus_m