reni1980 21.09.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 o nie , nie mam, ja nigdy nie zapisuję chyba że to akurat ta, no wiesz dla mnie ta, każde inne podziwiam i idę dalej ale jeśli to ściana kolankowa to i tak stolik będzie na tle ściany, więc ja bym ją widziała ciemną, bo taki stolik pięknie połyskuje na tle ciemnej ściany gdy słońce przyświeci, tyle zapamiętałam z inspiracji:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 21.09.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Venusko a nie da rady gdzie indziej postawić łóżka. Musi być pod tą kolankową? Ale chyba nie, kurcze nie pamiętam jak to jest w projekcie. No i jak jesteśmy w temacie kulinarnym to ja z małym pytankiem. Czy znasz jakiś fajny przepis na muffiny ale nie z kremem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Reni kochana tylko ja już jedną ścianę (garderobianą) mam w ciemnej tapecie w pasy Właśnie ta sypialnia nie jest taka łatwa w aranżacji, dlatego myślę o kolorze na reszcie ścian. Oczywiście zgaszonym i neutralnym - bo ja neonówek nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Pszczółko tak!!! Robiłam i są wyborne, najlepsze POLECAM Z jednej porcji z przepisu mi wychodzi ok 17 muffinów, czyli 1,5 tacki. http://www.kwestiasmaku.com/desery/muffiny_cupcakes/ciasteczka_marchewkowe/przepis.html Rób bez lukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Pokażę wam jeszcze kiciunię której pragnę, a której mieć nie będę (plan kotki zrealizowany w 100%, teraz przygotowujemy się do venusiątek) Z hodowli od Prinsia, wybarwienie czarne srebrzyste dymne (Prinsio czarny srebrzysty cieniowany), ah no dla mnie rewelacja http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/rubi15_zps200d8022.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/rubi16_zps5d412b33.jpg a tutaj jak była malutką foczką http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/rubi4_zpse4c795dc.jpg Zdjęcia są własnością hodowli Mazuria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 21.09.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 (edytowane) Widziałam ten przepis, ale marchewka mnie nie przekonała No ale jak mówisz że świetne to zrobię, No i opinię na blogu też są zachęcające. Dzięki A w kwestii sypialni. Czemu wszystkie ściany nie mogą być pomalowane na ciemniejszy kolor ? Łóżko planujecie z jasnego materiału, do tego jasna narzuta, zasłony, dywan i nie będzie ciemno. Kotek rewelacja. Prześliczna mordka. Mam nadzieje że jak się przeprowadzimy to w domu też będzie jakieś zwierzę. Choć co prawda mi marzy się cavalier spaniel, ale takiego ślicznego kotka też mogę mieć. Zresztą chomika i królika też. Jedynie miłośnikiem rybek nie jestem Edytowane 21 Września 2012 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Pszczółko mogą być codziennie kombinuję, leżę i przykładam próbnik kolorów. Nie będzie narzuty na łóżku biała pościel wystarczy. Łóżko w kolorze jasnym kremowym lub cappucino, zasłony już są - bardzo ciemne (rewelacja) i tapeta też ciemna Pokażę we łykient. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Sliczniutki koteczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.09.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 P(plan kotki zrealizowany w 100%, teraz przygotowujemy się do venusiątek) : pokazuj sypialnie , bedziemy doradzać co by powyższy plan mógłby być zrealizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 hahah ale ten plan nie ma nic wspólnego z planem sypialnia. Jak napiszę, że bierzemy się za barierkę schodową to wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 o rany ale dzisiaj Prinsio nas wystraszył Niestety jak podejrzewałam zatkał mu się pęcherz, pojechaliśmy szybko do naszych sprawdzonych lekarzy z Auxillum w Milanówki. Panowie byli w szoku, że Prince był leczony nie tym co trzeba. Nacierpiał się dziś biedak, bo miał cewnikowanie. Dwie wielkie kałuże krwi w siuśkach wreszcie dały mu ulgę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.09.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 o matko...jak to nie tym co trzeba ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Źle postawiona diagnoza Kontrola miała być 27 września, jak dla mnie to za późno i dziś na "własną rękę" oddaliśmy siuśki do laboratorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.09.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 ło matko:eek: bidaczek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.09.2012 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Kotki od rana proszą o jedzenie a nie mogą dostać, bo Prinsio dziś o 10 ma badanie krwi, no a jego nie da się odseparować od miski Fionki. Mamy długo oczekiwaną pierwszą samodzielną bombę w kuwecie Nie ma to jak się pochwalić odpowiednim tematem z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.09.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 te tematy zawsze są waże...tylko jak sooomm to sie nikt nie zastanawia nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.09.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Od wczoraj nadrabiam Buziaki na weekend zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.09.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 skrzynka zapchana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.09.2012 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Skrzynka wyczyszczona Prinsio dziś miał pobieraną krew, badamy co się dzieje z nerkami, oby było dobrze Aktualnie gania za patyczkiem do uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.09.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 (edytowane) Znalazłam fajną prościutką konsolę na dolny hol Kombinowałam już wieki jaka ma być, najpierw byłam pewna że będą gięte nogi, później gięte szkło, przeszła mi przez myśl nawet lustrzana konsola aż w końcu wykombinowałam żeby zrobić czarną. Pewna swojego pomysły informuję męża i co? Oczywiście nie. wrrrrr Dziś wybrałam też kolor do sypialni, wcale mnie to nie dziwi że mąż jak zawsze na nie. Ja nic nie poradzę że lubię albo białe ściany albo bardzo ciemne Edytowane 22 Września 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts