Venus_m 24.09.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Aga ja chętna nie jestem i nigdy nie byłam Reni no właśnie a jak się Twoja sypialnia miewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.09.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Z dziennika leniucha i pasibrzucha. W kwietniu przyjechały nasze uszaki i pufy do nich, nóżki od początku nam nie pasowały. Dopiero wczoraj dwa leniuchy - ja i mąż znaleźliśmy czas żeby zmierzyć gwint nóżki. Kiedy roboty miało być koniec mój geniusz się ujawnił mężu a gdyby tak te nóżki odwrócić? hm hm ... no i wiercił mąż 16 nóżek, fajnie jest kiedyś zmieniny (czyli za jakieś 2 lata jak się nam zechce) Pasibrzuch (ja)później leżał w uszaku i popijał wino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.09.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Bardzo ładna lampa, muszę się jej przyjrzeć przy następnym nalocie na ajkiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.09.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Venusku czy ty masz Afrodytę ? Masz jakąś fotencję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.09.2012 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Karolku nie mam dopiero mamy ją w planach. Co Cię zastanawia? Ja z niej korzystałam tydzień na mazurach i się zakochałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 25.09.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Oks To teraz nasza jakże łatwa w aranżacji sypialnia http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P9236223_zps2f15822c.jpg - ściana garderoby, docelowo biała opaska, białe listwy przypodłogowe, drzwi brązowe tapicerowane ala Nihiru przeca tłumaczyłam że pomysł ściągnięty i wcale nie mój:p Venusku, zdjęć poszukam, choć nie wiem czy Ci się przydadzą, nawet jak znajdę Lepiej bym Ci zalinkowała jakieś tutoriale, ale pewnie sama już sobie znalazłaś całą tonę Od siebie więc tylko dodam: - dogadaj szczegóły ze stolarzem; mój, jak zaczął się dopytywać o szczegóły techniczne, to przyprawił mnie o ból głowy pamiętam już tylko, że długo się zastanawiał, jakie dać okucia (stanęło na takich niewidocznych z zewnątrz) i jak je poustawiać (trzeba wziąć poprawkę na grubość pianki, żeby się nie ocierała o ościeżnicę); - jak już będziesz obijała tkaniną, to naciągaj i wzdłuż i wszerz, żeby nie porobiły Ci się "bułki" na kantach Czy pineski też będziesz dawać? U Ciebie będzie to lepiej wyglądało, bo masz lepiej doświetloną sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.09.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Nihiru poszukam, bo jeszcze nie szukałam Zobaczymy jak wyjdzie, wzór prawdopodobnie bezczelnie od Ciebie skseruję Yoka apeluję do Ciebie. Nosz się tak zdenerwowałam na ekozwierzaka, w zooplus jest dużo taniej. Animoda carny exotic nie kosztuje 4 zł za saszetkę tylko 2,90 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 25.09.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 (edytowane) Nihiru poszukam, bo jeszcze nie szukałam Zobaczymy jak wyjdzie, wzór prawdopodobnie bezczelnie od Ciebie skseruję Proszę bardzo, tylko weź pod uwagę, że moje drzwi są duużo węższe edit: wklejam linki: http://nestdecorating.typepad.com/nest_decorating_designs/2009/09/kids-tufted-headboard-tutorial.html http://www.familyhandyman.com/DIY-Projects/Home-Repair/Furniture-Repair/how-to-reupholster-a-chair/Step-By-Step z tym, że zamiast tego, co oni nazywają "batting", ja dałam zwykłą podszewkę Edytowane 25 Września 2012 przez nihiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.09.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Yhym Pamiętasz jakiej pianki używałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.09.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Bardzo fajną masz tą sytpialnię Venusku i faktycznie sprawia wrażenie sporej Podoba mi się pomysł na drzwi do garderoby jak u nihiru i na zagłówek na całą ścianę kolankową Fionka boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 25.09.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 No właśnie usiłuję sobie przypomnieć... Wybierałam pomiędzy grubością 1cm a 2 cm. Wybrałam tą grubszą i to był bardzo dobry wybór W sam raz, żeby się utworzyła ładny światłocień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.09.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 a widzisz venusko nawet chyba w ten weekend chciałbym tapetować, bo wszystko już kupione, nowe półki koło łóżka, tapeta, deski na ścianę , eamesik do toaletki, nowe listwy przypodłogowe, tylko czasu nie da się kupić oczywiście remoncik w ten weekend musi zaakceptować mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.09.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Fajna sypialnia całkiem ustawny pokoik i taki jasny Pisałam już, że pomysł ekstra a ściana z garderobą będzie super wyglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.09.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Pysiaczek Reni skąd ja to znam, jak widzisz plany mam wielkie, tylko kiedy ja to zrobię Nihiru miszczu dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.09.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Karolku nie mam dopiero mamy ją w planach. Co Cię zastanawia? Ja z niej korzystałam tydzień na mazurach i się zakochałam AAA widzisz ja myślałam że ty już ją masz:yes: bo ja ją widziałam w sklepie i zrobiła na mnie pozytywne wrażenie ale chciałam żeby się ktoś wypowiedział kto użytkuje no nic muszę zaryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.09.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Karolku ją ją użytkowałam tydzień Można czyścić w zmywarce i koniecznie bierz kubki i filiżanki sztaplowane (czyli z takim frezem, że możesz jedną na drugą układać) W domu mam solniczkę, pieprzniczkę i cukiernicę na dobry początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 25.09.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Oks To teraz nasza jakże łatwa w aranżacji sypialnia http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P9236223_zps2f15822c.jpg - ściana garderoby, docelowo biała opaska, białe listwy przypodłogowe, drzwi brązowe tapicerowane ala Nihiru i co? ze niby ta tapete chcialas zrywac? oszalalas? pamietam jakie cyrki mialas z ta biala kreska na jednej z krawedzi tapety a teraz takie herezje przez glowe Ci przechodzily ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.09.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Nicol witaj w moim świecie Mąż mi dziś trajkotał nad głową, że drzwi tapicerowane + ściana kolankowa tapicerowana to będzie za dużo szczęścia na raz. A jakie jest wasze zdanie? Ja myślę, że będzie ok, ale pod naporem logicznych argumentów jestem w stanie zmienić swój plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 26.09.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Wiesz, trochę racjo to on ma:) Myślę że da się obić materiałem i zagłówek i drzwi (z dobrym efektem) pod warunkiem, że sposób wykończenia będzie inny(przynajmniej tak to sobie tłumaczę, bo oprócz drzwi, chcę mieć jeszcze wysoki zagłówek obity jakimś bardzo kolorowym materiałem; mam nadzieję, że jak zrezygnuję tym razem z wszelkich przeszyć, tapicerowań, gwoździ itd, to przejdzie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 26.09.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Venusko,fajna garderoba - a już z drzwiami Nihiru będzie bomba!!!! Mam pytanie o Wasze schody - macie dąb bejcowany na orzech, prawda?I jak się sprawdza? Nie rysuje, nie wyciera kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts