rutinowa żona 30.09.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Ooo, już święta?? Ja o nich na razie nie myślę. Chcę zrobić jakieś spotkanie światecznie dla rodziny, ale raczej nie wigilię. Wigilia ma byc tylko dla nas Zdrówka dla Księcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 30.09.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 święta mówisz? ja w ramach nauki do egzaminu [znów to sobie zrobiłam] w ub. tygodniu opracowałam koncepcję choinki ... na allegro nawet znalazłam dekoracje szydełkowe i słomiane które chcę kupić, oraz jak optymalnie suszyć cytrusy.... [nieskromnie mówiąc moja koncepcja choinki świetnie by pasowała do cegły w Twoich wnętrzach ] a potem stwierdziliśmy że możeby tak się gdzieś w ciepłe kraje na wakacje udać! więc z choinki nici będą, ale dekoracje i tak kupię co do menu to nie mam pojecia co i jak bo na wigilie zostaliśmy zaproszeni do znajomych [nasze rodziny sa w PL....] a reszta - pewnei bym cośtam zrobiła w nowej kuchni ale nie takie szaleńśtwa jak Ty!!! też boję się reakcji kota na choinkę - tymbardziej że on chodzi po dworze i umie się po drzewach wspinać....z drugiej strony - może się wyszaleje na dworze i kolczastą choinkę zostawi w spokoju?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.09.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Moja koncepcja choinki to czarne bombki i chromowane + zawieszki szklane (ptaki, sople, aniołki) może na czerwonych wstążkach. Idę o zakład że jak mąż to przeczyta to mi wałkiem kuchennym da w głowę, bo jak to choinka niekolorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.09.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Moja koncepcja choinki to czarne bombki i chromowane + zawieszki szklane (ptaki, sople, aniołki) może na czerwonych wstążkach. Idę o zakład że jak mąż to przeczyta to mi wałkiem kuchennym da w głowę, bo jak to choinka niekolorowa jak to niekolorowa? Przeca piszesz : czarne , chrom, przezroczyste (najmniej kolorowe ) i czerwone ! Jak dla mnie o jeden kolor za duzo (ten czerwony ale moze dlatego, że ja nie lubie czerwonego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.09.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Justys - w przyszłym dziecinnym i w górnej łazience masz łukowe okna. Widze ze w łazience w prostych odcinkach dałas plisy, łuk nieosłoniety. Co planujesz w dziecinnym ? Pytam bo własnie główkuję nad zasłonięciem okien łukowych u dziewczynek i nie mam pomysła Plisy odpadaja bo łuk mam niestandartowy:( ..... Firanki na karniszu gietym odpadaja bo my alergicy ..... Wymysliłam żaluzje drewniane "dziwnie" mocowane ale chyba kiepsko to bedzie wyglądać Lec no do mnie (tzn zapraszam serdecznie) i looknij , please...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Moja choinka odkąd zamieszkałam z mężem jest biało-czarno-srebrno-szara. Rodzina jakoś to przeżyła Nasz kocia małpa uwielbia choinkę Z wiekiem jej trochę przeszło i już raczej się nie wspina, ale bombki są nadal atrakcją. Z tegoż powodu wszystkie mam plastikowe Przydało się przy Jakubie. Mój psiak z kolei uwielbiał zlizywać to coś czym są pokryte bombki. Zostawało gołe szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.10.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 01.10.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Obawiam się, że u mnie będzie problem z niekolorową choinką :/ Chociaż może jakimś cudem przepchnę tę główną mało kolorową. Moje dziecko ma dziecięcą - taką z bombkami ręcznie malowanymi, w kształtach misiów, autek, zabawek i jest bardzo szczęśliwa. Niech ma PS. Kurczę właśnie mi uświadomiłaś, że do Świąt już naprawdę niedaleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 01.10.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Moja koncepcja choinki to czarne bombki i chromowane + zawieszki szklane (ptaki, sople, aniołki) może na czerwonych wstążkach. Idę o zakład że jak mąż to przeczyta to mi wałkiem kuchennym da w głowę, bo jak to choinka niekolorowa eee mówię Ci - moja koncepcja będzie Ci lepiej pasować :cool: a i pewnie mężowi się bardziej spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.10.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ja uwielbiam białe i wszelkie niekolorowe choinki, są takie... eleganckie Ostatnią choinkę miałam w domku ja kocurzyce miały rok i półtora i nie było problemu Nawet sybiraczka która uwielbia się wspinać po meblach nie szalała z choinką, obie raczej wolały się wylegiwać pod nią i kradły słomiane ozdoby z dolnych gałązek bombki nie były ciekawe bo były za duże i za ciężkie ( u nas tylko szklane). Choinka była żywa, niewysoka i mocno kująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.10.2012 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 ooo czyli nie jestem sama w akcji niekolorowa choinka dziecięca to spoko, wiadomo że dziecko ma być szczęśliwe, ale główną salonową chciałabym elegancką, nie pstrokatą. Czekam na dostawę w MG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 01.10.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 no a mężuś akurat lubi na bogato kolorowe a nie ze cała srebrna taka smutna nijaka trzeba będzie troszkę ponegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.10.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 donoszę ze na najbliższy weekend w Elle i In style sa znizki nie tylko odzieżowe do sklepików.min.duka ,almi decor -20%, home You - 30 %, łózka z kler -20%, rosenthal -25%..itp. .może coś masz upolowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 01.10.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Mężu Venus a ja Cię popieram ( a niech mnie Venuska przeklina ) ja też lubię na bogato - kolorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.10.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Oj tam Kolorystyka choinki nie podlega negocjacji, no chyba że będzie negocjować mój mąż. Ja informuję, wy przyjmujecie do wiadomości Każdy ma taką jaką lubi i ja zrobię zgodnie z tą zasadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 01.10.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 oj będzie negocjować ^^ jak on będzie negocjować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 01.10.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 ja nie mówiłam o wilkiej ilości kolorów... ale choinka zielona [kolor nr 1], białe dekoracje szydełkowe [biały to tysz kolor], słomiane ozdoby [kolor słomkowy ] no i parę innych kolorów z owoców... Małżu venus - nie daj się... nie sprzedaj się tanio choć kontrakt to jakby już podpisany..... :cool: 3 słodkie miny venus i jeszcze będziesz choinkę chwalił! a i pewnie ja będę .... o ile w tym roku w ogóle zrealizuję koncepcje.... bo druga opcja to 3 tyg wakacje więc różnie może być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.10.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Nicol Twoja koncepcja choinki kompletnie nie wpisuje się w mój plan dekoracji świątecznych Mam 100 szydełkowych śnieżek zrobionych przez babcię, innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 no a mężuś akurat lubi na bogato kolorowe a nie ze cała srebrna taka smutna nijaka trzeba będzie troszkę ponegocjować E tam smutna Wiesz jak ładnie w takiej się światło odbija? Ja informuję, wy przyjmujecie do wiadomości A ja nawet popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.10.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Dalej mi te świąteczne bambolety nie dają spokoju, ja chcę najlepiej już ubierać choinkę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts