szocik 01.10.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 A moja jest złoto - słomkowa od 3 lat, przy czym złoto raczej takie postarzane niz wsciekle błyszczące. Małżonek na początku nie mogł zrozumiec czemu nie może powiesić łańcucha z bibuły, ale jak efekt zobaczył to dał za wygraną. Tak więc Venus - trzymam kciuki PS. A ty wiesz ze Twoj watek to był moj pierwszy watek na tym forum? (przeczytałam wtedy od dechy do dechy ponad 200stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.10.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Moja koncepcja choinki to czarne bombki i chromowane + zawieszki szklane (ptaki, sople, aniołki) może na czerwonych wstążkach. Idę o zakład że jak mąż to przeczyta to mi wałkiem kuchennym da w głowę, bo jak to choinka niekolorowa O proszę, to ja dokładnie w tej konwencji bombki będę miała - czarne na czerwonej wstążeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2012 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Szocik ja też trzymam kciuki za mojego męża Może sobie w gościnnym naczepiać bibuł i kolorowych bombek, w salonie ja sobie z takim dizajnem nie poradzę Bardzo mi miło, że mój wątek był pierwszy, a tym bardziej że cały przeczytałaś Ja raczej oglądam zdjęcia i wyrywkowo jakieś dyskusje czytam kiedy trafiam na świeży długaśny dziennik. Magda to super chyba będę czekać pod witryną sklepową aż otworzysz żeby zdążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 02.10.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Reni to będzie moja pierwsza jako gospodyni wigilia od miesiąca myślę nad menu brzmi pyyyysznie P.S. To tez bedzie moja pierwsza Wigilia jako gospodyni To będzie również moja pierwsza Wigilia jako gospodyni ;)I aż wstyd się przyznać ,ale nawet jeszcze nie pomyślałam o menu .Bardziej myślę ,skąd wytrzasnąć czarne bombki Ola, nie przejmuj sie, ja tez jeszcze nie zastanawialam sie nad menu, ale sadze, ze w ciagu tych dwoch miesiecy znajde na to czas i cos sie wymysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 02.10.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Olu w zeszłym roku były w ikei, całe mnóstwo, ja sie odkupiłam i pięknie na choince wyglądają, mogę ci pokazać będę bardzo wdzięczna I ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 02.10.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Uff,dobrze ,że mój mąż ostatnimi czasy ,akceptuje wszystkie moje pomysły .Nawet nie był zdziwiony ,jak oznajmiłam ,że choinka będzie czarno-srebrna Mojemu by sie chyba nawet spodobal ten pomysl Zreszta przy najblizszej okazji zapytam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.10.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Dziewczyny Wy za zimą tęsknicie czy jak??? to juz kolejny wątek, w którym mowa o Bożym Narodzeniu:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 oj nie ja zimy nie lubię, bo jest chlapa dlatego wolę myśleć o choince i dobrym jedzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.10.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Dziewczyny Wy za zimą tęsknicie czy jak??? to juz kolejny wątek, w którym mowa o Bożym Narodzeniu:lol2::lol2: Nie ma się do czego śpieszyć ,znowu człowiek będzie o parę miesięcy starszy ,,buuuu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.10.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Pierogi, barszcz, sledzie, karp... Ide jesc - bo zgłodniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.10.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Pierogi, barszcz, sledzie, karp... Ide jesc - bo zgłodniałam Ja jestem twarda Przeżyłam ruskie u Emi, to i śledziom tu się nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Beauty witam fajnie że do nas zajrzałaś Trudno, a ja pasibrzuch zgłodniałam i idę coś zjeść...ciasteczko blok mam w lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 03.10.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Wszędzie o jedzeniu . Od samego czytania można przytyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 03.10.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Wszędzie o jedzeniu . Od samego czytania można przytyć :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Yokasiu Twój pomysł tez super, jednak u nas to już by było za dużo szczęścia na raz. Prinsio dobrze jeszcze siuśki musimy zbadać, ale wszystko oki z zewnątrz wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 helloł, sypialnia jest a ciebie nie ma:(, a chciałam poznać twoje zdanie w kwestii wykończenia garderobianej ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 03.10.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ja bardzo lubię czytać o zwyczajach i menu wigilijnym z różnych zakątków Polski. A te potrafią być skrajnie różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.10.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Jak dobrze, ze koteczek lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 03.10.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dobrze, ze kociak lepiej się ma. I trzymam kciuki za wyniki badania Nie mogę u Ciebie dłużej zostać, bo się głodna robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.10.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Beauty witam fajnie że do nas zajrzałaś Trudno, a ja pasibrzuch zgłodniałam i idę coś zjeść...ciasteczko blok mam w lodówce Zaglądam ,zaglądam ...ale o tak dziwnych porach ,że albo już nikogo nie ma .albo nie mam siły cokolwiek napisać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts