reni1980 08.10.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 nawet jeśli kołatka ma być synonimem klasyki to i tak mówię nie, jakoś kojarzy mi się z lwami dziś nawet byłam u klientki :lol2::lol2::lol2::lol2:ledwo to piszę:lol2::lol2::lol2::lol2:, która zakupiła drzwi zewnętrzne z kołatką a na niej pikny lew, otworzyła z pudełka i mówi: piękny prawda a ja na to, że tak:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2012 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 widziałam na krzesłach kołatkę z lwem i mi się podoba nie każda co prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 widziałam na krzesłach kołatkę z lwem i mi się podoba nie każda co prawda Magda zet zet jesteś? wypowiedz się proszę czy te hokery co planuje to lwy z grzywą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.10.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Eichholtz ma tez takie krzesła tapicerowane z kołatką tylko okrągłą , cudne są ale cena jeszcze bardziej.....Marzę o nich i śnię ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2012 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 poka poka też chcę o nich śnić, ceny nie mów, bo wiem w jakiej cenie mają szafki nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.10.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Eichholtz Key Largo Chair -moje cudne Black Cashmerehttp://imageshack.us/a/img203/6741/eich.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2012 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 o siii znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.10.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) też mam w swoich inspiracjach zapisane takie krzesło- z lwem właśnie, też bym takie przygarnęła tylko czarne:D zdjęcie usunięte bo nie pamiętam skąd pochodzi Edytowane 8 Października 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 08.10.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 oooooo pomysł na hokery z kołatką jak dla mnie rewelacja. Co prawda te co macie teraz też są super tylko w innym stylu. Ja też dam u siebie takie hokery tylko bez kołatek a z takimi pinezkami jak planujesz w zagłówku. Venusku powiedz mi jeszcze jaką masz długość wyspy. Bez problemu wchodzą wam tam 3 hokery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.10.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Lew niekoniecznie, ale jakaś delikatna kołatka na hokerach dla mnie bardzo na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2012 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 analizuję też pinezki które mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.10.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Kołatek nie lubię, lwów nie lubię Ale to nie w mojej kuchni będą stały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.10.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Hej Nadrabiam , bombki , wigilijne jedzonko - czyli Święta tuż tuż Nowe hokerki - ciekawy pomysł - a byłyby dokładnie te co wkleiłaś? - musiałabym zobaczyć w Twojej kuchni - bo coś mi ciut lekko zgrzyta, ale nie wiem co dziś cała moja wyobraźnia zużyta jest na moje kanapy w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.10.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 a ja się lwów boję więc uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.10.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 jestem jestem mi się nowy pomysł bardzo podoba uważam, że dużo fajniej by u Was takie hokery wyglądały (choć pomysł odsprzedaży używanych przez rok i podniszczonych przez koty krzeseł jedynie z 25% rabatem uważam za dość oryginalny i raczej ciężki do zrealizowania:lol2: jeszcze bym go przemyślała - sorry za szczerość ) Wracając do hokerów z kołatkami... nie wiem, czy to tak tanio wyjdzie... najtańsze kołatki (fatalnej jakości, naprawdę fatalnej) znalazłam za ok. 60 zł/szt. Porządne kosztują ok. 150 zł. A tak w ogóle, to bym zrobiła na waszym miejscu kwadratowe... ja wkrótce będę takie krzesła robiła - właśnie z kwadratową kołatką PS Eichholtz ma nie tylko krzesła z kołatkami, ale i hokery http://i1.fmix.pl/fmi2748/bd271b65001895ac50732be9/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.10.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 no to ja w takim razie czekam na te krzesła i rączki zacieram tylko czy mnie będzie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Nie mam siły po kąpieli Magda 300 zł to cena wyjściowa, kto powiedział że ostateczna Zresztą to nie jest tak, że są zniszczone, jak się nos przystawia to widać. Może wystawię na gumtree, może nie bo mąż płacze że te dobre ot i pokombinowałam ja jak na razie jestem zakochana w okrągłych kołatkach, przede wszystkim musi być nie drogo bo ja nie mam ochoty znowu wywalić 1200 zł na hokery, zwłaszcza że te są dobre i tanio to ja sobie zmienię obicie po prostu. Właśnie dlatego niekoniecznie chciałam o moim pomyśle pisać, bo to tak jak z konsolą na holu : pierwotnie miała być drewniana na ludwikańskich nóżkach wybarwiana pod kolor schodów, później biała prosta lakierowana, następnie DIY szara, kolejno szklana gięta, następnie lustrzana, czarna (!) i znowu wróciłam do drewnianej tylko już bez giętych nóg. Tak to ze mną jest, 1000 wizji które doprowadzają mnie do płaczu by w końcu wybrać szczęśliwie. Mąż za każdym razem słucha jak to już postanowiłam i wiem że za rok mi się nie znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.10.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Właśnie dlatego niekoniecznie chciałam o moim pomyśle pisać, bo to tak jak z konsolą na holu : pierwotnie miała być drewniana na ludwikańskich nóżkach wybarwiana pod kolor schodów, później biała prosta lakierowana, następnie DIY szara, kolejno szklana gięta, następnie lustrzana, czarna (!) i znowu wróciłam do drewnianej tylko już bez giętych nóg. Tak to ze mną jest, 1000 wizji które doprowadzają mnie do płaczu by w końcu wybrać szczęśliwie. Mąż za każdym razem słucha jak to już postanowiłam i wiem że za rok mi się nie znudzi Scenka z soboty: Mąż wierci dziury celem przymocowania biblioteczki do ściany. Widzę, że myśli nad czymś intensywnie. Ja: Co Ci tam po głowie chodzi, kochanie? Mąż: A wiesz, że nie będzie gdzie tych regałów przestawić? One tu będą na zawsze! I gęba się draniowi cieszy A ja bym zmieniała, przestawiała, przerabiała średnio co wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.10.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Nie mam siły po kąpieli Magda 300 zł to cena wyjściowa, kto powiedział że ostateczna Zresztą to nie jest tak, że są zniszczone, jak się nos przystawia to widać. Może wystawię na gumtree, może nie bo mąż płacze że te dobre ot i pokombinowałam a jak tak, skoro to nie ostateczna - to w porządku gumtree czy allegro to doskonały pomysł tylko nie wspominaj ile kosztowały przed za 3 stówki za szt. spokojnie się sprzedają, tylko pamiętaj - nie wspominaj ile kosztowały przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Wstałam z nowym pomysłem żeby nic nie zmieniać, bo jest dobrze, nowocześnie W sumie bardziej potrzebuję rolet niż zmiany dobrych hokerów. Maruda ostatnio za często mi się włącza. Krzesło z kołatką zrobię do toaletki w sypialni kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts