Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

nawet jeśli kołatka ma być synonimem klasyki to i tak mówię nie, jakoś kojarzy mi się z lwami

dziś nawet byłam u klientki :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:ledwo to piszę:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:, która zakupiła drzwi zewnętrzne z kołatką a na niej pikny lew, otworzyła z pudełka i mówi: piękny prawda a ja na to, że tak:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oooooo pomysł na hokery z kołatką jak dla mnie rewelacja.:yes: Co prawda te co macie teraz też są super tylko w innym stylu. Ja też dam u siebie takie hokery tylko bez kołatek a z takimi pinezkami jak planujesz w zagłówku.

Venusku powiedz mi jeszcze jaką masz długość wyspy. Bez problemu wchodzą wam tam 3 hokery?

Hej :bye:

Nadrabiam :), bombki , wigilijne jedzonko - czyli Święta tuż tuż :)

Nowe hokerki - ciekawy pomysł :yes: - a byłyby dokładnie te co wkleiłaś?

- musiałabym zobaczyć w Twojej kuchni - bo coś mi ciut lekko zgrzyta, ale nie wiem co :(

dziś cała moja wyobraźnia zużyta jest na moje kanapy w salonie :bash:

jestem jestem :lol2:

mi się nowy pomysł bardzo podoba :) uważam, że dużo fajniej by u Was takie hokery wyglądały :yes: (choć pomysł odsprzedaży używanych przez rok i podniszczonych przez koty krzeseł jedynie z 25% rabatem uważam za dość oryginalny i raczej ciężki do zrealizowania:lol2: jeszcze bym go przemyślała ;) - sorry za szczerość :hug: )

Wracając do hokerów z kołatkami... nie wiem, czy to tak tanio wyjdzie... najtańsze kołatki (fatalnej jakości, naprawdę fatalnej) znalazłam za ok. 60 zł/szt. Porządne kosztują ok. 150 zł.

A tak w ogóle, to bym zrobiła na waszym miejscu kwadratowe... ja wkrótce będę takie krzesła robiła - właśnie z kwadratową kołatką :lol:

PS Eichholtz ma nie tylko krzesła z kołatkami, ale i hokery ;)

http://i1.fmix.pl/fmi2748/bd271b65001895ac50732be9/zdjecie.jpg

Nie mam siły po kąpieli :p

Magda 300 zł to cena wyjściowa, kto powiedział że ostateczna :) Zresztą to nie jest tak, że są zniszczone, jak się nos przystawia to widać. Może wystawię na gumtree, może nie bo mąż płacze że te dobre :rotfl: ot i pokombinowałam :rotfl:

ja jak na razie jestem zakochana w okrągłych kołatkach, przede wszystkim musi być nie drogo bo ja nie mam ochoty znowu wywalić 1200 zł na hokery, zwłaszcza że te są dobre i tanio to ja sobie zmienię obicie po prostu.

Właśnie dlatego niekoniecznie chciałam o moim pomyśle pisać, bo to tak jak z konsolą na holu : pierwotnie miała być drewniana na ludwikańskich nóżkach wybarwiana pod kolor schodów, później biała prosta lakierowana, następnie DIY szara, kolejno szklana gięta, następnie lustrzana, czarna (!) i znowu wróciłam do drewnianej tylko już bez giętych nóg. Tak to ze mną jest, 1000 wizji które doprowadzają mnie do płaczu by w końcu wybrać szczęśliwie. Mąż za każdym razem słucha jak to już postanowiłam i wiem że za rok mi się nie znudzi :rotfl:

Właśnie dlatego niekoniecznie chciałam o moim pomyśle pisać, bo to tak jak z konsolą na holu : pierwotnie miała być drewniana na ludwikańskich nóżkach wybarwiana pod kolor schodów, później biała prosta lakierowana, następnie DIY szara, kolejno szklana gięta, następnie lustrzana, czarna (!) i znowu wróciłam do drewnianej tylko już bez giętych nóg. Tak to ze mną jest, 1000 wizji które doprowadzają mnie do płaczu by w końcu wybrać szczęśliwie. Mąż za każdym razem słucha jak to już postanowiłam i wiem że za rok mi się nie znudzi :rotfl:

:rotfl:

Scenka z soboty:

Mąż wierci dziury celem przymocowania biblioteczki do ściany.

Widzę, że myśli nad czymś intensywnie.

Ja: Co Ci tam po głowie chodzi, kochanie?

Mąż: A wiesz, że nie będzie gdzie tych regałów przestawić? One tu będą na zawsze!

I gęba się draniowi cieszy :p

A ja bym zmieniała, przestawiała, przerabiała średnio co wtorek :rotfl:

Nie mam siły po kąpieli :p

Magda 300 zł to cena wyjściowa, kto powiedział że ostateczna :) Zresztą to nie jest tak, że są zniszczone, jak się nos przystawia to widać. Może wystawię na gumtree, może nie bo mąż płacze że te dobre :rotfl: ot i pokombinowałam :rotfl:

a jak tak, skoro to nie ostateczna - to w porządku :lol2:

gumtree czy allegro to doskonały pomysł:yes: tylko nie wspominaj ile kosztowały przed ;) za 3 stówki za szt. spokojnie się sprzedają, tylko pamiętaj - nie wspominaj ile kosztowały przed :lol2: