Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie, Ania przybij pionę bo chyba jesteśmy podobnej konstrukcji :lol2:

Jeśli mi jeszcze powiesz, że te objawy nasilają Ci się raz w miesiącu (nie, żeby przez cały nie występowały ;)), to nawet dwie :lol2:

Wstałam z nowym pomysłem :rotfl: żeby nic nie zmieniać, bo jest dobrze, nowocześnie :) W sumie bardziej potrzebuję rolet niż zmiany dobrych hokerów.

Maruda ostatnio za często mi się włącza. Krzesło z kołatką zrobię do toaletki w sypialni kiedyś ;)

tak to jest dobry pomysł z toaletką, a tak poza tym twoje hokery w twojej kuchni pasują, na pewno bardziej pasują nowoczesne niż stylowe

:rotfl: wiecie ja to współczuję naszym mężom / te żetom :lol2:

A ja nie. Małpa jestem.

Widziały gały co brały :rotfl:

Ja tez nie to my im powinnyśmy wspólczuć, ze takie nieudaczniki są :lol2:

Byłama ostatnio z mężem po spodnie z pralni w supermarkecie, dojeżdzamy pod sklep, mąż do mnie

m -pójdziesz, ja Cie podwiozę pod samo wejście ( po czym staje 50 m od wejscia, przy bardzo wysokim krawęzniku, ja na bardzo wysokich obcasach ledwo wygramiliłam sie z tej jego limuzyny (wściekła jak osa) i tylko slyszę

m - ja tylko okrąze i stanę pod samym wejsciem

ja- tylko pod samym, bo własnie zaczyna padać zasyczałam przez zęby :(

wychodze patrze, M stoi pod samym wyjściem, od razu mi się buzia uśmiechnęła, wsiadam i mówię

- super Ci się udało stanąć i słyszę

- ale pani chyba pomyliła samochody :lol2:

z wrazenia zawału nie dostałąm, szybko wysiadłam, leje jak z cebra, rozglądam się, a mój miły mąz stoi 50 metrów dalej i wcale mnie nie widzi.

Nawet tego nie skomentowałam, tylko sobie pomyślałam i ja mam mu współczuć :rotfl: