narendil 09.10.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 czy ja jestem specyficzna? Nie, Ania przybij pionę bo chyba jesteśmy podobnej konstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.10.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Nie, Ania przybij pionę bo chyba jesteśmy podobnej konstrukcji Jeśli mi jeszcze powiesz, że te objawy nasilają Ci się raz w miesiącu (nie, żeby przez cały nie występowały ), to nawet dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.10.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Wstałam z nowym pomysłem żeby nic nie zmieniać, bo jest dobrze, nowocześnie W sumie bardziej potrzebuję rolet niż zmiany dobrych hokerów. Maruda ostatnio za często mi się włącza. Krzesło z kołatką zrobię do toaletki w sypialni kiedyś tak to jest dobry pomysł z toaletką, a tak poza tym twoje hokery w twojej kuchni pasują, na pewno bardziej pasują nowoczesne niż stylowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 09.10.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Wstałam z nowym pomysłem żeby nic nie zmieniać, bo jest dobrze, nowocześnie W sumie bardziej potrzebuję rolet niż zmiany dobrych hokerów. A ja myślałam że ze mną jest niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 09.10.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Wstałam z nowym pomysłem żeby nic nie zmieniać, bo jest dobrze, nowocześnie W sumie bardziej potrzebuję rolet niż zmiany dobrych hokerów. Maruda ostatnio za często mi się włącza. Krzesło z kołatką zrobię do toaletki w sypialni kiedyś :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 09.10.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 tak to jest dobry pomysł z toaletką, a tak poza tym twoje hokery w twojej kuchni pasują, na pewno bardziej pasują nowoczesne niż stylowe Tez mi sie tak wydaje. Uwazam ze te obecne idealnie sie wpasowaly w Wasza kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 wiecie ja to współczuję naszym mężom / te żetom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.10.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 wiecie ja to współczuję naszym mężom / te żetom A ja nie. Małpa jestem. Widziały gały co brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 znalazłam coś mężu rygluj drzwi przede mną znowu będę płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.10.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 znalazłam coś Co? Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2012 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 nie jak dostanę wycenę to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.10.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 oj venuska ciebie jak krowę trzeba ciągnąć za język:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 09.10.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 A jeszcze - złośliwa małpa:P - smaku nam narobi, żebyśmy z ciekawości nogami przebierały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 tak? nie wiem, nigdy tak nie ciągłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.10.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 wiecie ja to współczuję naszym mężom / te żetom A ja nie. Małpa jestem. Widziały gały co brały Ja tez nie to my im powinnyśmy wspólczuć, ze takie nieudaczniki są Byłama ostatnio z mężem po spodnie z pralni w supermarkecie, dojeżdzamy pod sklep, mąż do mnie m -pójdziesz, ja Cie podwiozę pod samo wejście ( po czym staje 50 m od wejscia, przy bardzo wysokim krawęzniku, ja na bardzo wysokich obcasach ledwo wygramiliłam sie z tej jego limuzyny (wściekła jak osa) i tylko slyszę m - ja tylko okrąze i stanę pod samym wejsciem ja- tylko pod samym, bo własnie zaczyna padać zasyczałam przez zęby wychodze patrze, M stoi pod samym wyjściem, od razu mi się buzia uśmiechnęła, wsiadam i mówię - super Ci się udało stanąć i słyszę - ale pani chyba pomyliła samochody z wrazenia zawału nie dostałąm, szybko wysiadłam, leje jak z cebra, rozglądam się, a mój miły mąz stoi 50 metrów dalej i wcale mnie nie widzi. Nawet tego nie skomentowałam, tylko sobie pomyślałam i ja mam mu współczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ala!!!!!!!!!! miszcz Moja teściowa zrobiła tak samo, wsiadła do czerwonego samochodu i się zdziwiła że w nim nie teściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.10.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ja sie kiedys umówiłam z kolezanką ona wsiadła do takiego samego samochodu co mam ja i odjechała z jakąs kobietą, ktora tez nie zwróciła, że ktos inny do niej wsiadł. Podobno sie posikały ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 a to się dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2012 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 aaaaa!!!! Ola http://www.kwestiasmaku.com/desery/serniki/sernik_czekoladowy_z_musem_malinowym/przepis.html wszystko jak w przepisie tylko ja robię bez kisielu jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts