Venus_m 10.10.2012 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No to leżakuj i zaglądaj tu do nas na fm!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.10.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Aniu-Narendil chcę tylko tak dyskretnie nie wyszło? I od razu dementuję - nie kupiliśmy kolejnego kota . No to ja dyskretnie ściskam życząc wszystkiego naj naj naj Wiesz co? Cieszę się ogromnie Z kotem tak podejrzewałam, ale nie chciałam się wygłupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.10.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Yokasta, dobrze się wtedy domyślałam, ale nie chciałam za Ciebie tego pisać. Gratuluję! Pogłaskaj brzusio ode mnie . Ja tez się rechotałam z mężem jak tą historię wspominaliśmy . A ta koleżanka teściowej to już chyba nigdy nie pomyli aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 nie no ta historia to jest hardcor dziś opowiadałam koleżance w pracy i tylko ze względu na wczesną porę i lekki makijaż jaki mamy na sobie nie mogłyśmy sobie pozwolić na łzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 10.10.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Yokasta, gratuluję http://www.kolozzeum.com/forum/images/smilies/icon_hug.gif Ogromnie się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Tak se myślę i wymyślam męża na pewno to cieszy że docelowo może na klatce schodowej nie byłoby zegara (bo jak wiecie miejsc mam na niego co najmniej kilka) tylko byłby mój wymarzony przestrzenny obraz (cena 800 zł więc nie prędko będę w jego posiadaniu, bo priorytetem są drzwi, uparłam się na nie ) Waga 16 kg 120x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Jakie głupio ?! przecież sama piszę żebyś się tu obnosiła ze swoim szczęściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.10.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Aniu (Yokasto) ciesze się , ze dobrze się czujesz, i ciesze się Twoim szczęsciem, nawet nie wiesz jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Na pewno ktoś na fm ma, bo ja go odkryłam 3 lata temu właśnie dzięki fm Na pewno dziennik prowadziła kobieta i miała dużo innych obrazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.10.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Na pewno ktoś na fm ma, bo ja go odkryłam 3 lata temu właśnie dzięki fm Na pewno dziennik prowadziła kobieta i miała dużo innych obrazów Czy to może o ten dziennik chodzi http://forum.muratordom.pl/showthread.php?160316. Szkoda, że Właścicielka się już nie odzywa bo piękny ma domek . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 TAK! Dziękuję, jesteście nieocenione. Ja chcę tę nowszą wersję bardziej płaską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 10.10.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Tak se myślę i wymyślam męża na pewno to cieszy że docelowo może na klatce schodowej nie byłoby zegara (bo jak wiecie miejsc mam na niego co najmniej kilka) tylko byłby mój wymarzony przestrzenny obraz (cena 800 zł więc nie prędko będę w jego posiadaniu, bo priorytetem są drzwi, uparłam się na nie ) [ATTACH=CONFIG]141272[/ATTACH] Waga 16 kg 120x60 Venusko, mam być szczera czy miła? Yokasta, gratulacje! Duch w narodzie nie ginie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.10.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Uśmiałam się z tych waszych samochodowych historii Moja koleżanka zawsze gubi samochód na parkingu i już kilka razy otwierała cudzy więc na wszelki wypadek mąż przywiązał jej czerwoną wstążkę do anteny Historia Rere genialna Yoka gratulacje i dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.10.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 a mi te przestrzenne obrazy nie bardzo się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2012 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Barbe no jaha że szczera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Aniu to już tak oficjalnie gratuluję:hug: Dziewczyny jesteście niesamowite z tymi historiami, poprostu mam mokry monitor:lol2::lol2: Mnie też się zdarzało zgubić swój samochód po zaparkowaniu:lol2:kiedyś z mała Manią pojechałam w Oslo do konsulatu po paszport dla niej no i tak się spieszyłam, że zapomniałam w której bocznej uliczce w centrum auto zostawiłam ( a bywałam tam kilka razy w tygodniu i w różnych miejscach auto zostawiałam) no i wrócić nie mogłam...jezdziłam z wózkiem ponad godzinę, trafiłam na panów od mandatów za parkowanie i poprosiłam ich o pomoc, oczywiscie się zgodzili, jak ich auto odjechało w poszukiwaniu mojedo okazało się że 2 samochody przed nimi stoi moje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 10.10.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Barbe no jaha że szczera! (ostrzegałam ) Sori, mnie się przestrzenne obrazy kojarzą jednoznacznie: http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/426332_284693184929985_985898507_n.jpg A w wersji rodzimej - obraz ze skóry. Nie wstawię żadnego przykładu, bo wiadomo, o co chodzi, a nie chcę zapaskudzać wizualnie wątku Venuski No a poza tym - zegar fajny, nie kombinuj, kombinerko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Aneta jeszcze z małą pod pachą no nie mogę Barbe hey!!!! thats mine!!!!!!! nie pamiętam jak one się nazywały bo miały swoje imiona. Ja swoje pomysły zawsze oceniam pod dwoma kątami: - czy mi się podoba rzecz osobno (pół biedy jak mi się nie podoba) - czy będzie pasować do całości (jeżeli tak, to nr 1 nie jest ważny) Także tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 10.10.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 A, no to tego Gladys i Glynnis - chyba tak się nazywały te arcydzieła Phoebe. Ale to był serial, aż się łezka w oku kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.10.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Nie no Barbe, toż to lekka przesada haha ale się uśmiałam. Panienki z obrazów to oczywiście Gladys i Glynnis (nie wiem jak to się pisze ) Anetko dzięki z autem fajnie Edit: o Barbe mnie wyprzedziła. Uwielbiam Przyjaciół . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts