Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu-Narendil :) chcę tylko tak dyskretnie ;) nie wyszło? I od razu dementuję - nie kupiliśmy kolejnego kota :D.

No to ja dyskretnie ściskam życząc wszystkiego naj naj naj :hug:

Wiesz co? Cieszę się ogromnie :hug:

Z kotem tak podejrzewałam, ale nie chciałam się wygłupić ;)

Tak se myślę i wymyślam ;) męża na pewno to cieszy

że docelowo może na klatce schodowej nie byłoby zegara (bo jak wiecie miejsc mam na niego co najmniej kilka) tylko byłby mój wymarzony przestrzenny obraz (cena 800 zł :sick: więc nie prędko będę w jego posiadaniu, bo priorytetem są drzwi, uparłam się na nie :lol: )

18676male.jpg

Waga 16 kg :sick: 120x60

Na pewno ktoś na fm ma, bo ja go odkryłam 3 lata temu właśnie dzięki fm :) Na pewno dziennik prowadziła kobieta i miała dużo innych obrazów ;)

Czy to może o ten dziennik chodzi http://forum.muratordom.pl/showthread.php?160316. Szkoda, że Właścicielka się już nie odzywa bo piękny ma domek :yes:.

Pozdrawiam

Tak se myślę i wymyślam ;) męża na pewno to cieszy

że docelowo może na klatce schodowej nie byłoby zegara (bo jak wiecie miejsc mam na niego co najmniej kilka) tylko byłby mój wymarzony przestrzenny obraz (cena 800 zł :sick: więc nie prędko będę w jego posiadaniu, bo priorytetem są drzwi, uparłam się na nie :lol: )

[ATTACH=CONFIG]141272[/ATTACH]

Waga 16 kg :sick: 120x60

Venusko, mam być szczera czy miła? ;)

Yokasta, gratulacje! Duch w narodzie nie ginie!

Aniu to już tak oficjalnie gratuluję:hug::hug::hug:

Dziewczyny jesteście niesamowite z tymi historiami, poprostu mam mokry monitor:lol2::lol2::lol2:

Mnie też się zdarzało zgubić swój samochód po zaparkowaniu:lol2:kiedyś z mała Manią pojechałam w Oslo do konsulatu po paszport dla niej no i tak się spieszyłam, że zapomniałam w której bocznej uliczce w centrum auto zostawiłam ( a bywałam tam kilka razy w tygodniu i w różnych miejscach auto zostawiałam) no i wrócić nie mogłam...jezdziłam z wózkiem ponad godzinę, trafiłam na panów od mandatów za parkowanie i poprosiłam ich o pomoc, oczywiscie się zgodzili, jak ich auto odjechało w poszukiwaniu mojedo okazało się że 2 samochody przed nimi stoi moje:lol2:

Barbe no jaha że szczera! :)

(ostrzegałam :))

Sori, mnie się przestrzenne obrazy kojarzą jednoznacznie:

http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/426332_284693184929985_985898507_n.jpg

A w wersji rodzimej - obraz ze skóry. Nie wstawię żadnego przykładu, bo wiadomo, o co chodzi, a nie chcę zapaskudzać wizualnie wątku Venuski ;)

No a poza tym - zegar fajny, nie kombinuj, kombinerko!

Aneta :rotfl: jeszcze z małą pod pachą no nie mogę :lol2:

Barbe hey!!!! thats mine!!!!!!!:lol2: nie pamiętam jak one się nazywały :lol2: bo miały swoje imiona.

Ja swoje pomysły zawsze oceniam pod dwoma kątami:

- czy mi się podoba rzecz osobno (pół biedy jak mi się nie podoba)

- czy będzie pasować do całości (jeżeli tak, to nr 1 nie jest ważny) :)

Także tego ;)