Ilona Agata 10.10.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Oj tak, ja również pamiętam ten odcinek "Przyjaciół" Jeśli chodzi o historie samochodowe, to również mogę dorzucić jedną: żona mojego brata wybrała się na zakupy do centrum handlowego. Ponieważ zbliżała się zima, postanowiła rozejrzeć się za jakimiś ciuszkami na nową porę roku - kupiła piękny płaszcz i kozaki, zaniosła do samochodu i poszła po spożywkę. Wraca na parking - samochodu nie ma! Obleciała cały parking dookoła - nadal nie ma! Spanikowana zawiadomiła ochronę i dzwoni do męża, że ukradli samochód. - Ale co tam samochód - płakała w słuchawkę - mój nowy płaszcz i buty! Nie mam płaszcza i butów! Oczywiście okazało się, że samochód był zaparkowany piętro niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 10.10.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Fajne historie opowiadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 10.10.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Tyle naklepalyscie, ze nie wiem od czego zaczac... (no, oczywiscie ze wiem ! ) : Yokasta - fantastyczna wiadomosc !!! Poleguj sobie i zagladaj na forum Lubilam ogladac przyjaciol, ale ten obraz to nie moja bajka... A z Waszych samochodowych opowiesci niezle sie usmialam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 10.10.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (no, oczywiscie ze wiem ! ) : Yokasta - fantastyczna wiadomosc !!! Poleguj sobie i zagladaj na forum Bym zapomniala.. Gratulacje Yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 no tak Gladys! jak mogłabym zapomnieć Ja też Przyjaciół uwielbiam, obejrzałam chyba 10 x każde 10 sezonów pod rząd taki ze mnie nałóg Ilona ale co tam samochód!! buty i płaszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ale mam dobrze, wczoraj i dziś mężu mnie z pracy odbiera a ma wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 yoka - gratki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.10.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 fiu, fiu yokasta to i ja gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2012 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 no!! Yoka no weź się coś pochwal, lub chociaż zdjęcia Lolki zarzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 10.10.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Wysyp ciąż widzę Yokasta witaj w gronie ciężarówek. GRATULACJE! Venus i widzisz jakiego dobrego męża masz! Mój też ma prawie wolne i nawet obiadu nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.10.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 po mnie dzisiaj tez taksóweczka przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2012 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 od razu mi się przypomniało Pani Potrzeba? Tak Taksóweczka czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.10.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Jak ja uwielbiam wesołe wątki, przynajmniej można się pośmiać A nowe życie to zawsze cudowna wiadomość, widzę, ze nie wszyscy wiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 10.10.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ale tu się dzieje!!! Justyna, sliczne są te Twoje hokery i gdybym tylko więcej kasy teraz miała to bym je wzięła. No bywa:) Ciekawa jestem jak długo utrzyma się nowy pomysł na hokery:D Historie z autami rewelacyjne:lol2: Yokasta, gratuluję ciąży! I śliczny kotek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2012 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Lolencława (nasza jest Fionisława od zawsze) piękna, jasna i puchata na spodzie jak Fionka oczki ma ciemne, a futerko jaśniejsze od naszej. Rutinka ale pomysł nowych hokerów upadł zaraz na drugi dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.10.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ale żeby mojej koty nie skomplementować. Foch! Jejku Aniu wybacz mi z wrażenia nie spojrzałam na Lolę, tyle się tu dzieje.:lol2; Ona ma rewelacyjne pomaranczowe oczy, wiesz jak ja kotki lubię i kocham I jak fajnie na plecach śpi:) Może powinnas kupic lalkę i ja przytulać, zeby Lola się przyzwyczajała, ze nie jest jedna , oby tylko o dzieciatko nie byla zazdrosna :: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2012 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 tak a kotki są zazdrosne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.10.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Justynko Ty chyba o takiej lampie kiedys pisałaś, gdzie tanio mozna to ustrojstwo kupic?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.10.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Rere, aż mi się mąż zaniepokoił tak ryknęłam po przeczytaniu anegdotki Yoka, gratulki! Puchacz słodki Gladys and Glynnis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.10.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 yokasia serdeczne gratki! Fajnie, że to już prawie półmetek Lolka śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts