Venus_m 13.10.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Znowu myślę sobie o zasłonach w salonie i wymyśliłam białą mięsistą tkaninę Przy brązowych oknach i ciemnej podłodze powinno być dobrze. Do tego ciemna zabudowa ściany tv kiedyś (). Początkowa wizja to zasłony szare, ale mi się wydaje że tej szarości będzie już za dużo, mąż z kolei boi się za dużo białego zamówiłam próbki tkaniny białej, złamanej bieli i jasnej popieli Nie mogę być niepewna swojego wyboru, skoro mam zapłacić za 4 zasłony 1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.10.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Byleby się nie okazało, że jasny popiel i złamana biel się nie różnią od siebie A gdzie zamawiasz tkaniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Cały czas się zastanawiam U nas są i będą białe ściany w salonie, bo mamy ścianę tv wyłożoną pomarańczowo-czerwoną cegłą Tkaniny w Stylusie lub na tkaniny.net Yokasiu pokażesz swoje ubrane okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Nie próbowałam bo my nie mamy jeszcze karniszy Jednak coraz bardziej klaruje mi się wizja tego jak ma być U was Yokasiu bardzo mi się podoba (szelek nie lubię), ale wierzę że może się opatrzeć. Tkanina którą ja chcę jest mięsista i niestety dla mnie droga, ale salon to salon i tutaj nie zrobię czegoś co mi się średnio podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Mając brązowe okna trzeba je już traktować jako ozdobę, dlatego właśnie oddalam się od szarych zasłon z czarnym chwostem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.10.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Rany czemu ja do Ciebie wczoraj nie zajrzałam - humor bym sobie poprawiał raz dwa Opowieści samochodowe http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif, przeczytałam wszystkie na raz i naprawdę mało co się nie posikałam Druga wiadomość Yoka Justynko hoker od Magdy super - a może do mnie takie 3 by pasowały? Co myślisz? Miałam szukać jakiś ludwikowatych bo w Radomsku nie mają takich hokerów jak krzesła, więc może nie robić kompletu i zrobić takie Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Aguś można ja bym zaczekała jednak chwilę na płytki i kuchenkę na miejscu, wtedy o hokerach łatwiej zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.10.2012 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Aguś można ja bym zaczekała jednak chwilę na płytki i kuchenkę na miejscu, wtedy o hokerach łatwiej zdecydować Względy praktycznie mnie gonią Potrzebuję ich na Sylwestra. Ja będę w kuchni działać a gdzie moje psiapsióły będą drinki sączyć Myślę o tym pół nocy i ciągnie mnie w tą stronę http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Ale na zamówienie już mi tam nie zdążą zrobić, a oryginały pewnie fortunę kosztują Miłego poranka Justynko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 15.10.2012 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 A zdjęcia elewacji gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 15.10.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 No właśnie - gdzie? Grzecznie się pytam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2012 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 dajcie spokój, drzwi brudne, w kamieniu jeszcze kołki, sprzątać mi się nie chciało. Muszę wziąć trochę wolnego bo mnie przemęczenie dopada. Chyba końcówkę tego tygodnia sobie zarezerwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.10.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 dajcie spokój, drzwi brudne, w kamieniu jeszcze kołki, sprzątać mi się nie chciało. Jak dla mnie mogą być brudne i z kołkami Muszę wziąć trochę wolnego bo mnie przemęczenie dopada. Chyba końcówkę tego tygodnia sobie zarezerwuję Wprawdzie mówią, że praca najlepsza na kaca, ale na przemęczenie też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.10.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 ja tez już od soboty czekam na zdjęcia, dziś poniedziałek i znowu nie ma:cry: u was też dziś taka piękna pogoda i cieplutko, chyba trawę skoszę po pracy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 pogoda ładna, jestem w pracy, głowa mnie boli, idę zaraz na miasto coś zjeść i może polecę do tikeja dziś i reserved bo muszę kupić sukienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.10.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 pogoda ładna, jestem w pracy, głowa mnie boli, idę zaraz na miasto coś zjeść i może polecę do tikeja dziś i reserved bo muszę kupić sukienkę. już któras upatrzona ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 yhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.10.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 venusie - mój w sobotę w kanjpie się przekonał do uszaka . Dasz wiarę ? A ile się nagadał, że zagracę cały dom. Więc mam do Ciebie pytanko - te Twoje są faktycznie wygodne ? Wiesz, takie, że siadasz i nie masz ochoty wstać? Brałaś na all nowe ale kto Ci obijał ? Wysyłałaś do producenta materiał, czy on przysłała fotele gołe a Ty obijałaś ? Dasz mi jeszcze raz namiar na gościa ? Zapisałam ale tylko aukcję a nie sprzedawcę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.10.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 yhy to czekam na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Mirelko fotele są wygodne, ale nie takie że się zapadasz (pewnie kwestia dogadania twardości) ja wybrałam tkaninę i poprosiłam sprzedawcę na allegro żeby materiał kupił i dostałam już obite użytkownik na allegro to był ulgul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 15.10.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 venusie - mój w sobotę w kanjpie się przekonał do uszaka . Dasz wiarę ? A ile się nagadał, że zagracę cały dom. Więc mam do Ciebie pytanko - te Twoje są faktycznie wygodne ? Wiesz, takie, że siadasz i nie masz ochoty wstać? Brałaś na all nowe ale kto Ci obijał ? Wysyłałaś do producenta materiał, czy on przysłała fotele gołe a Ty obijałaś ? Dasz mi jeszcze raz namiar na gościa ? Zapisałam ale tylko aukcję a nie sprzedawcę . Powiem tak, fotele są poprawne i nawet wygodne, ale jak ja siadam to nie zaczynam rzucać ohami i ahami na prawo i lewo. Siedzisko jest jak dla mnie za twarde, nie zapadam się i siedzi się raczej wysoko względem podłokietników. Najbezpieczniej jednak znaleść fotel i w niego usiąść, albo bierz z miękkim siedziskiem lub sprężynowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts