Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Znowu myślę sobie o zasłonach w salonie i wymyśliłam białą mięsistą tkaninę :rolleyes: Przy brązowych oknach i ciemnej podłodze powinno być dobrze. Do tego ciemna zabudowa ściany tv kiedyś (:rolleyes:). Początkowa wizja to zasłony szare, ale mi się wydaje że tej szarości będzie już za dużo, mąż z kolei boi się za dużo białego :lol: zamówiłam próbki tkaniny białej, złamanej bieli i jasnej popieli ;)

Nie mogę być niepewna swojego wyboru, skoro mam zapłacić za 4 zasłony 1000 zł :p

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie próbowałam bo my nie mamy jeszcze karniszy :) Jednak coraz bardziej klaruje mi się wizja tego jak ma być :yes:

U was Yokasiu bardzo mi się podoba (szelek nie lubię), ale wierzę że może się opatrzeć.

Tkanina którą ja chcę jest mięsista i niestety dla mnie droga, ale salon to salon i tutaj nie zrobię czegoś co mi się średnio podoba :yes:

Rany czemu ja do Ciebie wczoraj nie zajrzałam :( - humor bym sobie poprawiał raz dwa :lol:

Opowieści samochodowe http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif, przeczytałam wszystkie na raz i naprawdę mało co się nie posikałam :lol2:

Druga wiadomość :rolleyes:

Yoka :hug:

Justynko hoker od Magdy super :yes: - a może do mnie takie 3 by pasowały? :rolleyes:

Co myślisz?

Miałam szukać jakiś ludwikowatych bo w Radomsku nie mają takich hokerów jak krzesła, więc może nie robić kompletu i zrobić takie :o

Buziaki zostawiam :hug:

Aguś można :yes: ja bym zaczekała jednak chwilę na płytki i kuchenkę na miejscu, wtedy o hokerach łatwiej zdecydować ;)

Względy praktycznie mnie gonią ;)

Potrzebuję ich na Sylwestra.

Ja będę w kuchni działać a gdzie moje psiapsióły będą drinki sączyć :rolleyes:

Myślę o tym pół nocy i ciągnie mnie w tą stronę http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif

Ale na zamówienie już mi tam nie zdążą zrobić, a oryginały pewnie fortunę kosztują ;)

Miłego poranka Justynko :hug:

:rotfl: dajcie spokój, drzwi brudne, w kamieniu jeszcze kołki, sprzątać mi się nie chciało.

Jak dla mnie mogą być brudne i z kołkami :p

Muszę wziąć trochę wolnego bo mnie przemęczenie dopada. Chyba końcówkę tego tygodnia sobie zarezerwuję ;)

Wprawdzie mówią, że praca najlepsza na kaca, ale na przemęczenie też może być :rotfl:

venusie - mój w sobotę w kanjpie się przekonał do uszaka :wiggle:. Dasz wiarę ? A ile się nagadał, że zagracę cały dom. Więc mam do Ciebie pytanko - te Twoje są faktycznie wygodne ? Wiesz, takie, że siadasz i nie masz ochoty wstać? Brałaś na all nowe ale kto Ci obijał ? Wysyłałaś do producenta materiał, czy on przysłała fotele gołe a Ty obijałaś ? Dasz mi jeszcze raz namiar na gościa ? Zapisałam ale tylko aukcję a nie sprzedawcę :(.

venusie - mój w sobotę w kanjpie się przekonał do uszaka :wiggle:. Dasz wiarę ? A ile się nagadał, że zagracę cały dom. Więc mam do Ciebie pytanko - te Twoje są faktycznie wygodne ? Wiesz, takie, że siadasz i nie masz ochoty wstać? Brałaś na all nowe ale kto Ci obijał ? Wysyłałaś do producenta materiał, czy on przysłała fotele gołe a Ty obijałaś ? Dasz mi jeszcze raz namiar na gościa ? Zapisałam ale tylko aukcję a nie sprzedawcę :(.

Powiem tak, fotele są poprawne i nawet wygodne, ale jak ja siadam to nie zaczynam rzucać ohami i ahami na prawo i lewo. Siedzisko jest jak dla mnie za twarde, nie zapadam się i siedzi się raczej wysoko względem podłokietników. Najbezpieczniej jednak znaleść fotel i w niego usiąść, albo bierz z miękkim siedziskiem lub sprężynowym