Venus_m 23.10.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 tylko lustrzaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 23.10.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Justyna, dawno nie pisałam więc zacznę od wejścia, piękne jest, eleganckie i z klasą Świetne nawiązanie stolika i konsoli, mam gdzieś inspirację z podobną konsolą, więc wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 24.10.2012 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Świetny stolik kupiłaś Też mi taki kiedyś chodził po głowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.10.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Justynko stolik bomba - świetna akcja - reakcja - Ty to masz faktycznie farta Miłego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.10.2012 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Dzustaaa dziękuję konsolka owszem piękna, może bym w jakiś magiczny sposób przeforsowała temat lustrzanego mebla u męża (a wiem że łatwo by nie było )ale finanse potrzebujemy na co innego no i konsolka ma wymiar nie taki jak trzeba (dużo za szeroka), a nie ma możliwości zrobienia na zamówienie Myślałam o niej też w kwestii toaletki w sypialni, ale wiecie ja to łóżka nie mam a już o toaletce myślę Rutinka cenk ki Admete - ja zawsze znajduję coś super, kiedy nie mam funduszy i kiedy wcale nie napalam się żeby coś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.10.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Bardzo ciekawy ten stolik kawowy Kiedy dotrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.10.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Na dniach bo to przesyłka kurierska, a towar jest w Polsce Pamiętacie jak mówiłam, że zbieram na drzwi? widać że jestem bardzo konsekwentna, bo właśnie myślę nad zasłonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 24.10.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Myślałam o niej też w kwestii toaletki w sypialni, ale wiecie ja to łóżka nie mam a już o toaletce myślę Ja nie ma jeszcze okien (SSO), a już o kinkietach myślę Justyny chyba tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 24.10.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Venuska, ja takze musze pochwalic Wasze wejscie do domku - bardzo ladnie wyszlo No i stolik kawowy tez fajny wynalazlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.10.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Venus - jakie są wymiary tego stolika ?A konsolka "za wiela" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.10.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Kamiku Mirelka - ława 110 x 50 x 60 wysokości Konsolka - 110 x 50 x 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.10.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Venusku to przybij piątaka ja tez zbieram na drzwi ale marni ami to idzie podeślij mi linka do tej konsolki mam nadzieję że cena mnie skutecznie odstraszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 24.10.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Venusku, slecze nad nasza zabudowa wiatrolapu i probuje cos wymyslic.. http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-334528.gif Z fotek wydaje mi sie, ze mamy mniej wiecej podobne wymiary, w sensie dlugosci i wysokosci.. Moglabys mi pls podac wymiary Waszej zabudowy - jakiej jest szerokosci, jak wysokie sa drzwi. http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-655448.gif Jak w ogole sprawdza sie taki system otwierania szafy? Zawsze mialam albo przesuwane, albo otwierane tradycjnie.. No i z czego jest zrobiona Wasza zabudowa? Stolarz odradza nam lakierowane fronty, bo sa delikatne i byle suwak, guzik itd moze je porysowac.. http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-371439.gif poleca natomiast laminat.. mi sie to troche z tandeta kojarzy, moze nie slusznie, bo w sumie jak widzialam probki, to bylo kilka fajnych.. Eh.. idzie mi to wszystko jak krew z nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.10.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Karolciu priv Kamiku ja nie mam zastrzeżeń do naszej lakierowanej szafy, młotkiem w nią nie rzucam, a do zdejmowania kurtek/płaszczy jest akurat (nie mam zarysowań, przynajmniej nie widziałam żadnych). System otwierania szafy jest rewelacyjny! tak jak i szuflady na wierzchu na buty Teraz można już spotkać ładne laminaty, ale materiał to zawsze budżet + widzimisię inwestora. Rozmiar naszej szafy na szerokość160 cm, wysokość na ścisk nie wiem 270-280? głębokość mała chyba 50 cm. Myślę, że nasz wiatrołap ma 1,6 x 3 m. Nasze drzwi frontowe otwierają się na zewnątrz, więc też jest wygodniej się rozbierać z kurtek np w zimę (jak są goście) Szuflady chyba sięgają 90 cm, następnie są drzwi do wysokości drzwi frontowych czyli 1,2 m? do sufitu pawlacze na dotyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.10.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Justyna, dawno nie pisałam więc zacznę od wejścia, piękne jest, eleganckie i z klasą Świetne nawiązanie stolika i konsoli, mam gdzieś inspirację z podobną konsolą, więc wklejam Piekna konsolka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.10.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Justynko bardzo fajny stolik wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.10.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 dziękuję podobno jutro ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.10.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Kamiku ja nie mam zastrzeżeń do naszej lakierowanej szafy, młotkiem w nią nie rzucam, a do zdejmowania kurtek/płaszczy jest akurat (nie mam zarysowań, przynajmniej nie widziałam żadnych). System otwierania szafy jest rewelacyjny! tak jak i szuflady na wierzchu na buty Teraz można już spotkać ładne laminaty, ale materiał to zawsze budżet + widzimisię inwestora. Rozmiar naszej szafy na szerokość160 cm, wysokość na ścisk nie wiem 270-280? głębokość mała chyba 50 cm. Myślę, że nasz wiatrołap ma 1,6 x 3 m. Nasze drzwi frontowe otwierają się na zewnątrz, więc też jest wygodniej się rozbierać z kurtek np w zimę (jak są goście) Szuflady chyba sięgają 90 cm, następnie są drzwi do wysokości drzwi frontowych czyli 1,2 m? do sufitu pawlacze na dotyk. Dziekuje Venusku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.10.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Kamiku Może dziś będzie ława Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.10.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Kamiku Może dziś będzie ława Czekam :popcorn: od twojej opinii zależy czy tez ssee kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts