Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzustaaa dziękuję :hug: konsolka owszem piękna, może bym w jakiś magiczny sposób przeforsowała temat lustrzanego mebla u męża (a wiem że łatwo by nie było :no: )ale finanse potrzebujemy na co innego no i konsolka ma wymiar nie taki jak trzeba (dużo za szeroka), a nie ma możliwości zrobienia na zamówienie :( Myślałam o niej też w kwestii toaletki w sypialni, ale wiecie ja to łóżka nie mam a już o toaletce myślę :lol2:

Rutinka cenk ki :D :rolleyes:

Admete - ja zawsze znajduję coś super, kiedy nie mam funduszy i kiedy wcale nie napalam się żeby coś znaleźć :lol2:

Venusku, slecze nad nasza zabudowa wiatrolapu i probuje cos wymyslic.. http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-334528.gif Z fotek wydaje mi sie, ze mamy mniej wiecej podobne wymiary, w sensie dlugosci i wysokosci.. Moglabys mi pls podac wymiary Waszej zabudowy - jakiej jest szerokosci, jak wysokie sa drzwi. http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-655448.gif

Jak w ogole sprawdza sie taki system otwierania szafy? Zawsze mialam albo przesuwane, albo otwierane tradycjnie..

No i z czego jest zrobiona Wasza zabudowa? :cool:

Stolarz odradza nam lakierowane fronty, bo sa delikatne i byle suwak, guzik itd moze je porysowac.. http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-371439.gif poleca natomiast laminat.. mi sie to troche z tandeta kojarzy, moze nie slusznie, bo w sumie jak widzialam probki, to bylo kilka fajnych.. :confused: Eh.. idzie mi to wszystko jak krew z nosa :(

Karolciu priv :)

Kamiku ja nie mam zastrzeżeń do naszej lakierowanej szafy, młotkiem w nią nie rzucam, a do zdejmowania kurtek/płaszczy jest akurat (nie mam zarysowań, przynajmniej nie widziałam żadnych).

System otwierania szafy jest rewelacyjny! tak jak i szuflady na wierzchu na buty :wiggle: Teraz można już spotkać ładne laminaty, ale materiał to zawsze budżet + widzimisię inwestora. Rozmiar naszej szafy na szerokość160 cm, wysokość na ścisk nie wiem 270-280? głębokość mała chyba 50 cm. Myślę, że nasz wiatrołap ma 1,6 x 3 m. Nasze drzwi frontowe otwierają się na zewnątrz, więc też jest wygodniej się rozbierać z kurtek np w zimę :) (jak są goście)

Szuflady chyba sięgają 90 cm, następnie są drzwi do wysokości drzwi frontowych czyli 1,2 m? do sufitu pawlacze na dotyk.

Kamiku ja nie mam zastrzeżeń do naszej lakierowanej szafy, młotkiem w nią nie rzucam, a do zdejmowania kurtek/płaszczy jest akurat (nie mam zarysowań, przynajmniej nie widziałam żadnych).

System otwierania szafy jest rewelacyjny! tak jak i szuflady na wierzchu na buty :wiggle: Teraz można już spotkać ładne laminaty, ale materiał to zawsze budżet + widzimisię inwestora. Rozmiar naszej szafy na szerokość160 cm, wysokość na ścisk nie wiem 270-280? głębokość mała chyba 50 cm. Myślę, że nasz wiatrołap ma 1,6 x 3 m. Nasze drzwi frontowe otwierają się na zewnątrz, więc też jest wygodniej się rozbierać z kurtek np w zimę :) (jak są goście)

Szuflady chyba sięgają 90 cm, następnie są drzwi do wysokości drzwi frontowych czyli 1,2 m? do sufitu pawlacze na dotyk.

Dziekuje Venusku :hug: