mrówka75 26.10.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Ława jest śliczna, tylko małe ale w zeszłym tygodniu byliśmy u znajomych maja podobna lawę z tym krzyżakiem, cholera nie wiadomo było co z nogami robić . Najlepiej jeszcze miała osoba co siędziała z boku bo włożyła nogi w ławę. Dziewczyny to jeszcze jako tako ale faceci to prawie gimnastyka była. W końcu odsunęliśmy ławę od narożnika, panom było wygodniej ale z kolei żeby odłożyć filiżankę czy spodek to trzeba się było mocno wyciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 26.10.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Piękna ława . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.10.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Ława jest śliczna, tylko małe ale w zeszłym tygodniu byliśmy u znajomych maja podobna lawę z tym krzyżakiem, cholera nie wiadomo było co z nogami robić . Najlepiej jeszcze miała osoba co siędziała z boku bo włożyła nogi w ławę. Dziewczyny to jeszcze jako tako ale faceci to prawie gimnastyka była. W końcu odsunęliśmy ławę od narożnika, panom było wygodniej ale z kolei żeby odłożyć filiżankę czy spodek to trzeba się było mocno wyciągnąć. Hmm... U mnie też ława nie ma prześwitu pod blatem, ale goście (może z grzeczności ) nigdy się nie skarżyli, że nie ma gdzie nóg podziać. Ja to mam krótkie nogi i ledwo dosięgam ziemi, a co dopiero ławy, a mąż zawsze trzyma nogi na ławie (z tego względu zrezygnowaliśmy ze szklanej). Muszę się przyjrzeć gościom, chociaż u nas ława raczej odstawiona i trzeba się wychylić po filiżankę, ale jakby była bliżej, to na kanapie nie dałoby się usiąść! Venus, ława bardzo ładna, ale w sprawie foteli podzielam zdanie yokasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.10.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 cenk juuuuuuuuu ja swojego zdania co do foteli nie zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.10.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Bardzo ładnie jest w tą ławą i tak glamour Dobry zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.10.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Pysiaczku wszystko tylko nie glamour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.10.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Z innej beczki dziś jeden z moim Klyjentów sam wystawił mi bardzo dobre referencje Sprawdza się zasada : Miło jest być ważnym, ale ważne żeby być miłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.10.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Venus, piękna ława. Miło być połechtanym Dobro zawsze wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.10.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Mam nadzieję bo do tej pory raczej miałam : za każdy dobry uczynek trzeba ponieść karę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.10.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Venusku, krzyżakowa ława cuuudna! Powtórzę po pysiaczku: dobry zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.10.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 cenk juu żebym tak miała siłę to bym non stop schodziła na dół na nią patrzeć, wiedząc że tydzień ciężki i kolejny również przynajmniej do środy wstawiłam fotki żeby mieć ją na widoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.10.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Zrób zdjęcia, albo ustaw laptopa naprzeciwko i oglądaj przez Skype, na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.10.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 cenk juu żebym tak miała siłę to bym non stop schodziła na dół na nią patrzeć, wiedząc że tydzień ciężki i kolejny również przynajmniej do środy wstawiłam fotki żeby mieć ją na widoku Zrób zdjęcia, albo ustaw laptopa naprzeciwko i oglądaj przez Skype, na żywo. KREJZOLKIhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/ok2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.10.2012 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 ot i się odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.10.2012 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Zrób zdjęcia, albo ustaw laptopa naprzeciwko i oglądaj przez Skype, na żywo. http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif Miłego weekendu Justynko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.10.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 (edytowane) wam również miłego łykiendu! Dziś jak mąż spał chyba dwadzieścia razy przestawiałam w salonie Jutro mamy gości, oczywiście chciałam nagotować jak dla pułku piechoty ale ograniczę się do: - jednej porcji rogalików francuskich z fetą, szynką i oregano - sałatki (mieszanka), pomidorki podłużne, ogórek, feta Arla w kostkach z czosnkiem i bazylią - cukinia (mam dużo, bo przytachałam od teściów ) zapiekana z mięsem mielonym (dziś na obiad na próbę robię) - sernik czekoladowy z malynamy Edytowane 27 Października 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.10.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 (edytowane) Rzeczywiście jak dla pułku Szkoda, że nie można przez kompa podebrać co nieco Edytowane 27 Października 2012 przez Daila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.10.2012 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 tak wyszło że zrobiliśmy jeszcze tiramisu Cukinię miałam wieeeelką, smaczne, ale jutro zrobię w papryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.10.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Nie masz litości . A ja mam dziś lenia i na obiad tylko placki ziemniaczane z sosikem z grzybków . Nie mam dziś weny by piec coś słodkiego, jak jeszcze patrzę na to co za oknem to już mam dość zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.10.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 a ja patrzę za okno, zimno, wiejeeee więc aż mam ochotę usiąść w salonie i zjeść coś słodkiego własnej roboty. Dziś przestawiłam w salonie tak, że mi pasuje Musiałam przereorganizować jadalnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts