Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Ława jest śliczna, tylko małe ale w zeszłym tygodniu byliśmy u znajomych maja podobna lawę z tym krzyżakiem, cholera nie wiadomo było co z nogami robić . Najlepiej jeszcze miała osoba co siędziała z boku bo włożyła nogi w ławę. Dziewczyny to jeszcze jako tako ale faceci to prawie gimnastyka była. W końcu odsunęliśmy ławę od narożnika, panom było wygodniej ale z kolei żeby odłożyć filiżankę czy spodek to trzeba się było mocno wyciągnąć.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ława jest śliczna, tylko małe ale w zeszłym tygodniu byliśmy u znajomych maja podobna lawę z tym krzyżakiem, cholera nie wiadomo było co z nogami robić . Najlepiej jeszcze miała osoba co siędziała z boku bo włożyła nogi w ławę. Dziewczyny to jeszcze jako tako ale faceci to prawie gimnastyka była. W końcu odsunęliśmy ławę od narożnika, panom było wygodniej ale z kolei żeby odłożyć filiżankę czy spodek to trzeba się było mocno wyciągnąć.

Hmm... U mnie też ława nie ma prześwitu pod blatem, ale goście (może z grzeczności :oops:) nigdy się nie skarżyli, że nie ma gdzie nóg podziać. Ja to mam krótkie nogi i ledwo dosięgam ziemi, a co dopiero ławy, a mąż zawsze trzyma nogi na ławie (z tego względu zrezygnowaliśmy ze szklanej). Muszę się przyjrzeć gościom, chociaż u nas ława raczej odstawiona i trzeba się wychylić po filiżankę, ale jakby była bliżej, to na kanapie nie dałoby się usiąść!

Venus, ława bardzo ładna, ale w sprawie foteli podzielam zdanie yokasty :yes:

cenk juu :D żebym tak miała siłę to bym non stop schodziła na dół na nią patrzeć, wiedząc że tydzień ciężki i kolejny również przynajmniej do środy wstawiłam fotki żeby mieć ją na widoku :D

Zrób zdjęcia, albo ustaw laptopa naprzeciwko i oglądaj przez Skype, na żywo. :D

KREJZOLKIhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/ok2.gif

:hug: wam również miłego łykiendu! :D

Dziś jak mąż spał chyba dwadzieścia razy przestawiałam w salonie :wiggle:

Jutro mamy gości, oczywiście chciałam nagotować jak dla pułku piechoty ale ograniczę się do:

- jednej porcji rogalików francuskich z fetą, szynką i oregano :yes:

- sałatki (mieszanka), pomidorki podłużne, ogórek, feta Arla w kostkach z czosnkiem i bazylią

- cukinia (mam dużo, bo przytachałam od teściów :D ) zapiekana z mięsem mielonym (dziś na obiad na próbę robię)

- sernik czekoladowy z malynamy :)

Edytowane przez Venus_m