Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pięknie!!!

Uwielbiam Twoje srebryzstości z ciemnym, orzechowym brązem!!!

Ale nie bądź taka, weź no kochanieńka napisz, gdzie są konsolki z nogami x, co?

Ja szukam akurat takiej krzyżakowej z blatem z drewna, nie szklanym, ale namiar się bardzo przyda!:rolleyes:

Venusku-doczolgalam sie i do Ciebie:lol2::lol2::lol2:

Jak wspomnialam u mnie -masz BOSKI domek!!!!!Niezmiennie zachwycam sie fotelem ,stolem,krzeslami i doslownie wszystkim!!!Nic sie ne przejmuj brakiem drzwi bo masz tak dopracowane ze nikt chyba tego zauwazyc nie moze:lol2::lol2::lol2:

U mnie odwrotnie-drzwi mam a reszta swieci pustkami:rolleyes::rolleyes::rolleyes:i poki co na reszte przyjdzie mi poczekac-ale zbieram inspiracje z tak pieknych domow jak Twoj!!!

POZDRAWIAM I USCISKI ZOSTAWIAM I DZIEKUJE STRASZLIWIE ZA DOBRE SLOWO OTUCHY pozostawione u mnie:hug::hug::hug:

Gumisiowa!!! :hug: :hug:

daj spokój, ja się nie mam czym chwalić, ale cieszę się że taki komplement mi napisałaś :lol: :hug:

Venuska-alez Ty skromna jestes:rolleyes:Ty mi powiedz lepiej moja droga gdzie Ty takie cuda wynajdujesz-szukam inspiracji na dokonczenie (niestety dopiero w przyszlosci)mojej sypialni:hug:

Co do bufetu-ja mam podobno niezly:lol2::lol2::lol2: