GUMISIOWA 01.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 które cuda? mój mąż też nie narzeka laweczki,poleczki,konsolki,foteliki-WSZYSTKO A jak nie narzeka to sie nie wciskam:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.11.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 dobra jesteś ławeczki - ławeczka na wiatrołapie, zamówiona w Kare Style (była jeszcze chyba zanim szafa na wiatrołapie ) półeczki - nie mam ale będę mieć w kominku konsolki - nie mam, mam ławę z allegro foteliki - z allegro, ok 550 zł z materiałem sztuka Wszystko? będzie ciężko ale pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 01.11.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 :hug: dobra jesteś ławeczki - ławeczka na wiatrołapie, zamówiona w Kare Style (była jeszcze chyba zanim szafa na wiatrołapie ) półeczki - nie mam ale będę mieć w kominku konsolki - nie mam, mam ławę z allegro foteliki - z allegro, ok 550 zł z materiałem sztuka Wszystko? będzie ciężko ale pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.11.2012 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Wiecie co de menrzu napisał do Pana od ławy że krzywa jest i się buja (z poziomicą nie trzyma pionu ) i mamy odpowiedź, że w pon dostaniemy nową to ja chyba pana polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.11.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dobrze, że nie powiedział że to wina podłogi :D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.11.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Bużki wieczorne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 02.11.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Justyna, widziałaś tą konsolkową galerię http://deccoria.pl/galeria,id,70554,1,atrakcyjny-mebel.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shenkoka 02.11.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 witam sie nieśmiało..piękny dom..piekny popodziwiam sobie..pójdę..ale jeszcze będę wracać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.11.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Venussssssssku, jezdem i zostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.11.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Justyś umknęło mi gdzieś głosowanie konsolkowe Kurcze - ja lubię nóżki od 1. Ale też chyba za szkłem jestem Znając życie jeszcze znajdziesz coś innego Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.11.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 oj Venus siedzi mi ta twoja konsolka nr 2) w głowie:) podrzucisz linka do producenta? ja właśnie dumam nad swą łazienką i może oferta jest na tyle bogata że znajdę coś pod moją umywalkę Classic oki na priv Bużki wieczorne zostawiam :hug: Justyna, widziałaś tą konsolkową galerię http://deccoria.pl/galeria,id,70554,1,atrakcyjny-mebel.html Dzięki witam sie nieśmiało..piękny dom..piekny popodziwiam sobie..pójdę..ale jeszcze będę wracać.. Dziękuję i zapraszam Venussssssssku, jezdem i zostaję Hazelka Ty z tym swoim powrotem to jesteś jak prezent świąteczny Justyś umknęło mi gdzieś głosowanie konsolkowe Kurcze - ja lubię nóżki od 1. Ale też chyba za szkłem jestem Znając życie jeszcze znajdziesz coś innego Buźka Pewnie tak bo finanse na razie na co innego potrzebne, więc konsolka najszybciej po nowym roku ============================================================= Ograbiłam mamę z ozdób choinkowych mam śliczne kryształo sople mama odkłada na górę pudło z ozdobami a tam uwaga mój napis na pudełku (miałam pewnie poniżej 10 lat): Te ozdoby należą tylko do Justynki!!! To teraz wzięłam co moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eklektyczka 04.11.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Cześć Venusko, trafiłam do ciebie już kilka miesięcy temu kiedy nasze mieszkanko (a raczej cały blok) zaczęło wystawać ponad poziom gruntu. Śledzę twoje wpisy, chętnie podpatruję fotki i przyznaję, że nasze gusta w wielu kwestiach się pokrywają. Marzą mi się w jadalni "ghosty" ale mam wątpliwości co do ich funkcjonalności. Czy nie są śliskie, nie widać na nich śladów zarysowań? Czy przy mojej żywej dwójce to dobre rozwiązanie? Zmusiłaś mnie do "ujawnienia się" swoją szklaną ławą. Ja chcę do pokoju dziennego twoją trzecią konsolkę ale obawiam się przede wszystkim paluchów i ogólnie utrzymania jej w czystości... Twoja szklana ława w salonie utwierdza mnie jednak w przekonaniu, że to będzie dobry wybór. Co radzisz "oświecona góro" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.11.2012 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Cześć Venusko, trafiłam do ciebie już kilka miesięcy temu kiedy nasze mieszkanko (a raczej cały blok) zaczęło wystawać ponad poziom gruntu. Śledzę twoje wpisy, chętnie podpatruję fotki i przyznaję, że nasze gusta w wielu kwestiach się pokrywają. Marzą mi się w jadalni "ghosty" ale mam wątpliwości co do ich funkcjonalności. Czy nie są śliskie, nie widać na nich śladów zarysowań? Czy przy mojej żywej dwójce to dobre rozwiązanie? Zmusiłaś mnie do "ujawnienia się" swoją szklaną ławą. Ja chcę do pokoju dziennego twoją trzecią konsolkę ale obawiam się przede wszystkim paluchów i ogólnie utrzymania jej w czystości... Twoja szklana ława w salonie utwierdza mnie jednak w przekonaniu, że to będzie dobry wybór. Co radzisz "oświecona góro" pozdrawiam Witam fajnie że pierwszy post właśnie u mnie. Ghosty - ja jestem bardzo zadowolona, dodają lekkości, nie przytłaczają i są bardzo wygodne - każdy sceptycznie nastawiony znajomy ze zdziwieniem zawsze nam to mówi. Rysują się niestety łatwo, ale to mam sprowadzone na wagoniku od lokomotywy u dwulatka (nie mojego ), dżinsy rys nam nie porobiły. Na tych przeźroczystych jednak rysy najmniej rzucają się w oczy Co do konsoli i ogólnie szkła, to zależy jakie przeznaczenie mebla. Wiem, że np w gościnnym mogę mieć wszystko co niepraktyczne, ponieważ bardzo rzadko jest używane. Jeszcze nie zdecydowałam czy u nas konsola będzie szklana, jeżeli będzie to na pewno postawię jakąś dużą paterę na klucze i portfele - bo jednak to pierwszy mebel na który odkładamy takie pierdoletki po wejściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.11.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 pierdoletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.11.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 no co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.11.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Pewnie was nie zdziwię, ale muszę wywalić z konsolkowych rozważań szklaną konsolę. Piękna jest, wiem ale jednak mama uświadomiła ważną rzecz, a mianowicie taką że ja potrzebuję konsoli z szufladką na szczotkę i lustro nad tym. Taka była pierwsza myśl, ale na wiatrołapie jest wielkie lustro i uznałam że już nie trzeba, a jednak. Człowiek jak nie ma drzwi to wymyśla bzdety. Wracam do koncepcji - konsola z szufladką (chyba Leksvik) + lustro fazowane ala Alex z Voxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.11.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Zestaw foteczki lustra i komody (to ta z uciekającymi nóżkami - nr 1?) Ciekawa jestem jakie bombki przytachałaś - ja z mojego domu to tylko dla chłopaków wzięłam kolorowe domki i kolorowe sople posypane brokatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.11.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Aguś ja wzięłam ozdoby które podpisałam koślawymi szklaczkami w podstawówce, mama wspominała że jak kupiła łańcuch na choinkę (ala perły) to ja już w progu krzyknęłam "o mamo kupiłaś naszyjnik mi i sobie!" W Ikea są już bombki - za tydzień robię nalot, plastikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.11.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Napaliłam się na tego leksvika jeszcze pooglądałam jak wygląda we wnętrzu i okrutnie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.11.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Te ozdoby należą tylko do Justynki!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts