Venus_m 07.11.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 jakie żale Yokasia jak się obnażysz z brzuchem miluchem to pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.11.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nie mam ani jednego brzuch dopiero wyskoczył. Ale przynajmniej już wiem, że siedzi w nim nasz synek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.11.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nie mam ani jednego brzuch dopiero wyskoczył. Ale przynajmniej już wiem, że siedzi w nim nasz synek . :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 pokazałabyś Ja Prinsa noszę czasem jak dziecko i mąż mnie pyta czy nie chcę czegoś takiego tylko bez takiej ilości sierści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Co mam pokazać Justyś? Za to Lolę przestaję nosić na rękach, wyciągneła masło z maselnicy (ciężkiej, ceramicznej...) i zadła stanowczo za dużo . Ivy no co tak skaczesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Lola wyciągnęła masło z maselnicy? słaba jest to ja myślałam że u nas Fiona łobuzuje wyciągając makaron z durszlaka (teraz już wiem żeby zawsze zakrywać i zaciskać) no brzusia pokaż ubranego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.11.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Synuś mówisz No to zobaczymy czy rozwiązanie Anek zakończy się przewagą bab czy chłopów Venus i co i co? Chcesz takie bez sierści? Rozumiem, że Twój mąż nie miał na myśli tego: http://www.focus.pl/uploads/pics/kot_sfinks.jpg PS. Swoją drogą to chyba najobrzydliwsze stworzenie, jakie w życiu widziałam http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 No jaha że chcę gugu ale teraz jeszcze nas nie stać - SERIO, nie wymyślam e tam kotek nie jest obrzydliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.11.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Jest skrajnie obrzydliwy i oczywiście, że wymyślasz Na początku dziecko jest tańsze niż dwa koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ania a jak się zapatrujesz na ciążę i małe dziecko potrzebujące drzemki przynajmniej raz w ciągu dnia bez drzwi wewnętrznych (kiedyś wiercenie) + schody bez balustrady i możliwości zamontowania bramki + ja idąca na wychowawczy 2 lata i wracająca jako młodszy specjalista? nadal wymyślam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.11.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Bez drzwi się da żyć, wiercić możesz wtedy, kiedy nie śpi, a bez balustrady też się da (co przerabialiśmy niedawno). Malucha i tak nawet na schody z balustradą nie puścisz. Są płotki, kojce, etc. W kuchni np. nie ma schodów, a dziecka samego nie zostawiłabym w tym pomieszczeniu (zresztą w żadnym pomieszczeniu bym nie zostawiła bez nadzoru poza łóżeczkiem/kojcem etc.) Nie mówię, że jest równie przyjemnie jak ze wszystkimi powyższymi udogodnieniami, ale nie jest to niemożliwe. A odnośnie pracy: tu niemal nigdy nie ma dobrego czasu. Jeśli masz umowę na stałe, to nie jest źle. Gorzej, jeśli nie masz - wtedy faktycznie trzeba poczekać. Ty młoda jesteś, to jeszcze sobie możesz pozwolić akurat, ale gdyby mi argumenty o schodach i drzwiach przytaczała 30-latka, to znalazłabym mocne kontry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Easy mam nadzieję, że w przeciągu 2 lat pojawi się u nas coś bez sierści Też nie twierdzę, że się nie da, jednak wolałabym mieć komfort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.11.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Aniu, zobaczymy . Venus, nie mam . Ale co to za sztuka dla kota wyjąć makaron? Podnieść wieczko ciężkiej ceramicznej maselnicy, odsunąć i wyjąć masło to jest wyczyn . Kot - straszny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.11.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 pokazałabyś Ja Prinsa noszę czasem jak dziecko i mąż mnie pyta czy nie chcę czegoś takiego tylko bez takiej ilości sierści Mój by tak nie powiedział, bo następnego weekendu by spał z takim rozrabiaką (usunę): http://www.peterbaldcats.net/index_5040.jpg Jak możecie mówić, że jest brzydki ??????????????????jedynym jego minusem jest cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 fajny jest tzn nie zapłaciłabym za niego bo to nie puchata dupka, ale wiszące cycuśki są śmieszne Yoka słaba=mocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.11.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 reflektorki białe małż zaakceptował (te co wczoraj wyszukałaś) . Czas na zwisa . Masakra ... nie zmienisz zdania ?? Jakoś lustro mi się nie widzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 07.11.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 a ja zdjęć nie widziałam buuuuuu Ja tez nie Jakos tak zawsze o krok to tylku jestem.. Ze tez w pracy musze pracowac, a w domu raczej czasu na forum nie mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Mirelka to na razie może daruj sobie ten zwis albo weź tą betonową co się Tobie podoba mi też, tylko wcześniej jej nie widziałam, fioletowy plastik bleeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 07.11.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Jest skrajnie obrzydliwy i oczywiście, że wymyślasz Mi tez sie nie podoba.. w nocy spac bym nie mogla majac takiego stwora pod dachem Tak jak te lyse psy.. brr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.11.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 kociak to rasa Sfinks , jak ktoś nie lubi całkiem łysych to może Peterbald - są różne odmiany , moja siostra ma flokowanego. Miałam tez na rękach u hodowcy Petrebalda który był całkiem łysy i a skórę miał jak guma- obłędne koty. Na żywo prezentują się zupełnie inaczej niż na zdjęciach. No i w dotyku niesamowite, mają podwyższoną temperaturę ciała, czyli cały czas jakby się dotykało termofor. Z charakteru podobne do psów.Ja osobiście choruję na Bengala ale wydatek 8 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts