kamiku 07.11.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Puchate dupki duzo fajniejsze i takie miluuusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 A to bengal tyle kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.11.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Puchate dupki duzo fajniejsze i takie miluuusie Też tak mówiłam a tera jak jestem u siostry to tylko za tym "cudem " biegam żeby złapać i go wycałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.11.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 A to bengal tyle kosztuje? a ha niekastrowany, kastraty tańsze no i oczywiście kwestia czy kupuje się takiego wystawowego czy może być niewystawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 a czyli norma do hodowli to wiadomo że w patyczkach się już liczy a nasz bezjajeczny tani nie był, ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.11.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 moja siostra ma też bezjajecznego:D, ale wystawowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.11.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 helloł venus jezu okropne te łyse koty, sorki ale ciarki mi aż przeszły mówiłam u siebie ale do mnie nikt nie zagląda:( zobaczcie na tchibo nowa świąteczna kolekcja jest i to piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Reni bo w stopce nie masz linka! pędzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.11.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Lolka ma ogon jak sfinks (zakręcony) i tyle mi wystarczy . Mirelko, to subiekywna opinia że kot brzydki. Przecież i nie wszyscy ludzie są piękni ale to nie znaczy, że nie może być kochany . Venus, pardon, wolno kojarzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 07.11.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Też tak mówiłam a tera jak jestem u siostry to tylko za tym "cudem " biegam żeby złapać i go wycałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 07.11.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 jezu okropne te łyse koty, sorki ale ciarki mi aż przeszły dokladnie tak reni mówiłam u siebie ale do mnie nikt nie zagląda:( zobaczcie na tchibo nowa świąteczna kolekcja jest i to piękna juz lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 oj a ja bym potarmosiła te czółko ze zmarszczkami, tak sobie myślę taki kot na starość, ile zmarszczek bym nie miała wystarczy że spojrzę na niego i już będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 07.11.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 oj a ja bym potarmosiła te czółko ze zmarszczkami, tak sobie myślę taki kot na starość, ile zmarszczek bym nie miała wystarczy że spojrzę na niego i już będzie lepiej W tej kwestii to chyba jeszcze lepszy bylby Shar-pei http://s9.postimage.org/tmfmhrulr/Chinese_Shar_Pei_1.jpg photo sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 oj nie nie szarpej ma za mocny uścisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.11.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Też tak mówiłam a tera jak jestem u siostry to tylko za tym "cudem " biegam żeby złapać i go wycałować. Jeezu mróweczko nie mów ? Ma petera ?? Ten którego wkleiłam to właśnie peter. Kocham te koty. Ucałuj ode mnie łysolka (może byś u mnie w wątku fotkę wstawiła pliiisssss.....) Moja szkapa (cornish) ma minimalnie sierści i też podwyższoną temperaturę ciała. Jest tak przyjemny w dotyku, że uważam ich żadna puchata dupka nie może się z nim równać (a puchatą też mam więc mam porównanie). Szczególnie uwielbiam go dotykać i całować w miejsca gdzie ma łysą skórę (za uszami) i po brzuszku. Ja zawsze u kotów wyszukiwałam czzęści ciała bez sierści (sutki) i tam je całowałam, te miejsca sa takie delikatne i ciepłe. Każdy kto nie dotknał łysolkaa uważa, że są obrzydliwe. Mój P. też tak uważał do czasu aż sfinksa nie dotknął. To ciaałko jest nieziemskie . Jedwab jest bardziej szorstki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deresz 07.11.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Czy mogę się tam wprowadzić?Wnętrze jest naprawdę z dobrym gustem. Nawet nie che pytać ile to kosztowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.11.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Jeezu mróweczko nie mów ? Ma petera ?? Ten którego wkleiłam to właśnie peter. Kocham te koty. Ucałuj ode mnie łysolka (może byś u mnie w wątku fotkę wstawiła pliiisssss.....) Tak Ulisses ma na imię , poszukam jakieś fotki to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 deresz ale gdzie? do mnie? nie. a nasz Prinsior to jak dzieciak, drzemał w sokolim gnieździe na drapaku po czym się ocknął, wystawił buziaczka z koszyka i jak zaczął miauczeć że koszmar się przyśnił to coś okropnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.11.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 a moja kocica od jakiegoś miesiąca ma fazę hmmm jakby to nazwać - na "cycanie",. Ma taki ulubiony mój szlafrok z ala polaru, jak go tylko ubiorę to ona zaraz szuka na nim miejsca i cyca tak z pół godziny. Nie idzie jej odciągnąć żali się prze okrutnie jak jej przerwę . Mirela - zdjęcia już wkleiłam u Ciebie( na chwilkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.11.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 venuska właśnie byłam na kuchennym wątku i się dowiedziałam że zapewne jesteś jedną z tych które żyją na łasce męża i trwonisz jego pieniądze:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts