Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj a ja bym potarmosiła te czółko ze zmarszczkami, tak sobie myślę taki kot na starość, ile zmarszczek bym nie miała wystarczy że spojrzę na niego i już będzie lepiej :rotfl:

:rotfl:

W tej kwestii to chyba jeszcze lepszy bylby Shar-pei ;) :lol2:

http://s9.postimage.org/tmfmhrulr/Chinese_Shar_Pei_1.jpg

photo sharing

Też tak mówiłam a tera jak jestem u siostry to tylko za tym "cudem " biegam żeby złapać i go wycałować.

Jeezu mróweczko nie mów ? Ma petera ?? Ten którego wkleiłam to właśnie peter. Kocham te koty. Ucałuj ode mnie łysolka (może byś u mnie w wątku fotkę wstawiła pliiisssss.....)

Moja szkapa (cornish) ma minimalnie sierści i też podwyższoną temperaturę ciała. Jest tak przyjemny w dotyku, że uważam ich żadna puchata dupka nie może się z nim równać (a puchatą też mam więc mam porównanie). Szczególnie uwielbiam go dotykać i całować w miejsca gdzie ma łysą skórę (za uszami) i po brzuszku. Ja zawsze u kotów wyszukiwałam czzęści ciała bez sierści (sutki) i tam je całowałam, te miejsca sa takie delikatne i ciepłe. Każdy kto nie dotknał łysolkaa uważa, że są obrzydliwe. Mój P. też tak uważał do czasu aż sfinksa nie dotknął. To ciaałko jest nieziemskie :). Jedwab jest bardziej szorstki ;).

a moja kocica od jakiegoś miesiąca ma fazę hmmm jakby to nazwać - na "cycanie",. Ma taki ulubiony mój szlafrok z ala polaru, jak go tylko ubiorę to ona zaraz szuka na nim miejsca i cyca tak z pół godziny. Nie idzie jej odciągnąć żali się prze okrutnie jak jej przerwę .

Mirela - zdjęcia już wkleiłam u Ciebie( na chwilkę :) )