Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Witam jestem ta jedna z nieudzielajacych podgladaczek ;-) Mam pytanie odnosnie krzesel w jadalni!Sa oryginalne? Jak sie na nich siedzi tzn czy nie boli tylek od twardego siedzenia po wielogodzinnym biesiadowaniu? Czy krzesla nie sa chlodne jak sie na nich siedzi? Wiem,ze zadaje glupie pytania :-P pozdrawiam cieplutko :-) a i jeszcze jedno jak myslisz, Czy te krzesla beda pasowac do bardziej klasycznych wnetrz?

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Natalek witam :welcome:

Nie to nie są oryginały, wyszły pewnie spod stóp tego samego chińczyka co dostarcza bombki do hurtowni i do almi :lol2: kupowałam w d2(de kwadrat). Są wbrew pozorom bardzo wygodne, nam zdarzało się siedzieć ok 4 godzin, ale po 4 godzinach to mnie i na kanapie tyłek boli. Krzesła na pewno w jakiś sposób są niewidoczne, ale na pewno zwracają uwagę. Moim zdaniem rewelacyjnie wyglądają np przy ciężkim optycznie stole :yes: Do klasycznego wnętrza jak najbardziej! Tylko zależy co rozumiemy przez klasyczne wnętrze :) Zapraszam częściej :bye:

:rolleyes: Venus mam nadzieję że mi wybaczysz :p Ponieważ nie mam jeszcze swojego miejsca :p aby pisać (trudna sprawa :) ) pozwoliłam sobie zadać pytanie u Ciebie, licząc na pomoc z Waszej strony moje drogie dziewczęta :p

Dzisiaj łazikowałam po sklepach i mym pięknym oczom ukazały się ONE :p ---> lampy :) Zaczęłam molestować już męża ale na razie jest nieugięty :p Jak Wam się podobają?

http://images49.fotosik.pl/1695/b8ec9c6c11ccf3b8m.jpg

http://images43.fotosik.pl/1630/0a7166e5962ad785m.jpg

Edytowane przez Ślężankaaa

Chińczyk rządzi :lol2:

http://forum.barcis.pl/images/smilies/champion.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/champion.gif

podobny drób nawet w H&You widziałm

widać większość sklepów zaopatruję sie w tym samym magazynie w Pekinie

Jeśli myślimy o tych samych ptaszkach, to ja je również w Obi widziałam :lol2:

Witam,

Od dłuższego czasu czytam twój wątek i podziwiam twój dom,gratuluję dobrego gustu,smaku i konsekwencji w urządzaniu domku.Ja dopiero buduję i też jest to projekt Archonu,-dom w amarantusach,na pewno będę prosiła Cię o rady,bo jesteś skarbnicą wiedzy.Również dziewczyny które do Ciebie zaglądają mają piękne domy i wyczucie w ich urządzaniu.Pozdrawiam Ciebie i wszystkie odwiedzające.:bye:

"czego chcemy? nie wiemy!

kiedy to chcemy? natychmiast!"

:rotfl: genialne :lol2: co sobie przypomnę ten obrazek to się śmieje :D

KA :rolleyes: marzenie na kieeeee...eeedyś :p

Bombeczki z H&Y bardzo ładne :yes: a te czarne ptaszki widziałaś na żywo?

Nad wiankami świątecznymi właśnie pracuję :) też mam w planach coś na drzwiach powiesić w tym roku.

Widzę ,że mamy takie same marzenie :rolleyes:-KA ,ja mam dostać na urodziny :lol:,we wrześniu :bash:

A jeżeli chodzi o konsolę ,to również uważam ,że źle to by wyglądało ;)

ehhhh pięknie się zgodziłyście ze mną :( :p

:rolleyes: Venus mam nadzieję że mi wybaczysz :p Ponieważ nie mam jeszcze swojego miejsca :p aby pisać (trudna sprawa :) ) pozwoliłam sobie zadać pytanie u Ciebie, licząc na pomoc z Waszej strony moje drogie dziewczęta :p

Dzisiaj łazikowałam po sklepach i mym pięknym oczom ukazały się ONE :p ---> lampy :) Zaczęłam molestować już męża ale na razie jest nieugięty :p Jak Wam się podobają?

http://images49.fotosik.pl/1695/b8ec9c6c11ccf3b8m.jpg

http://images43.fotosik.pl/1630/0a7166e5962ad785m.jpg

Ślężanka foszek :rotfl: mi się podobają, ale nie wiem jakie światło dają? no i zależy jak się urządzacie :)

Jeśli myślimy o tych samych ptaszkach, to ja je również w Obi widziałam :lol2:

srebrzone? :)

Witam,

Od dłuższego czasu czytam twój wątek i podziwiam twój dom,gratuluję dobrego gustu,smaku i konsekwencji w urządzaniu domku.Ja dopiero buduję i też jest to projekt Archonu,-dom w amarantusach,na pewno będę prosiła Cię o rady,bo jesteś skarbnicą wiedzy.Również dziewczyny które do Ciebie zaglądają mają piękne domy i wyczucie w ich urządzaniu.Pozdrawiam Ciebie i wszystkie odwiedzające.:bye:

Witam i zapraszam :welcome: :bye: :wiggle:

"czego chcemy? nie wiemy!

kiedy to chcemy? natychmiast!"

:rotfl: genialne :lol2: co sobie przypomnę ten obrazek to się śmieje :D

KA :rolleyes: marzenie na kieeeee...eeedyś :p

Bombeczki z H&Y bardzo ładne :yes: a te czarne ptaszki widziałaś na żywo?

Nad wiankami świątecznymi właśnie pracuję :) też mam w planach coś na drzwiach powiesić w tym roku.

Tak schowałaś linka, że dopiero przy cytowaniu obczaiłam :lol2: W hołm end ju jeszcze nie byłam ,ale podejrzewam że ptaszki będą tak samo fajne jak moje baletnice od Karolki :yes:

"Venus: Ślężanka foszek :rotfl: mi się podobają, ale nie wiem jakie światło dają? no i zależy jak się urządzacie :)"

Dobre pytanie z tym światłem :p Prawdę mówiąc nie było to dla mnie w tamtej chwili ważne ;) Planujemy wnętrza w stylu nowoczesnym z domieszką glamour (mój mąż ma z tym - mam nadzieję że to się zmieni, mały problem :bash:):rolleyes:

Po przeanalizowaniu myślę sobie że dobrze że tych lamp nie kupiłam bo sprawdziłam ile kosztują w PL i okazało się, że są tańsze :wiggle:

Edytowane przez Ślężankaaa

A może by tak jakieś grupowe zakupy KA z jułesej zrobić ?

Venus jak co znajdziesz w tym temacie to daj znać.

A odnośnie moich kinkietów .... zrobiłam wczoraj z kartonu cztery lampki oryginalnych wymiarów i ... zamówię drugą co do wielkości. Najmniejsza jest miniaturowa a największa ... jest olbrzymia po prostu.