natalek 13.11.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Witam jestem ta jedna z nieudzielajacych podgladaczek Mam pytanie odnosnie krzesel w jadalni!Sa oryginalne? Jak sie na nich siedzi tzn czy nie boli tylek od twardego siedzenia po wielogodzinnym biesiadowaniu? Czy krzesla nie sa chlodne jak sie na nich siedzi? Wiem,ze zadaje glupie pytania pozdrawiam cieplutko a i jeszcze jedno jak myslisz, Czy te krzesla beda pasowac do bardziej klasycznych wnetrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2012 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Natalek witam Nie to nie są oryginały, wyszły pewnie spod stóp tego samego chińczyka co dostarcza bombki do hurtowni i do almi kupowałam w d2(de kwadrat). Są wbrew pozorom bardzo wygodne, nam zdarzało się siedzieć ok 4 godzin, ale po 4 godzinach to mnie i na kanapie tyłek boli. Krzesła na pewno w jakiś sposób są niewidoczne, ale na pewno zwracają uwagę. Moim zdaniem rewelacyjnie wyglądają np przy ciężkim optycznie stole Do klasycznego wnętrza jak najbardziej! Tylko zależy co rozumiemy przez klasyczne wnętrze Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.11.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 KA się Pani marzy?Piękne marzenie, tylko w PL kosztowne bardzo, nie?Szkoda, że się nie da jak z tymi bombkami, identyczne jak w Almi, a parę razy taniej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2012 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Sharlo musi się dać najwidoczniej jeszcze aż tak bardzo nie chcę jak mi się wydaje, bo na pewno wyszperałabym jakąś okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.11.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Chińczyk rządzi http://forum.barcis.pl/images/smilies/champion.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/champion.gif podobny drób nawet w H&You widziałm widać większość sklepów zaopatruję sie w tym samym magazynie w Pekinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 13.11.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Widzę ,że mamy takie same marzenie -KA ,ja mam dostać na urodziny ,we wrześniu A jeżeli chodzi o konsolę ,to również uważam ,że źle to by wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.11.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) Venus mam nadzieję że mi wybaczysz Ponieważ nie mam jeszcze swojego miejsca aby pisać (trudna sprawa ) pozwoliłam sobie zadać pytanie u Ciebie, licząc na pomoc z Waszej strony moje drogie dziewczęta Dzisiaj łazikowałam po sklepach i mym pięknym oczom ukazały się ONE ---> lampy Zaczęłam molestować już męża ale na razie jest nieugięty Jak Wam się podobają? http://images49.fotosik.pl/1695/b8ec9c6c11ccf3b8m.jpg http://images43.fotosik.pl/1630/0a7166e5962ad785m.jpg Edytowane 13 Listopada 2012 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.11.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Chińczyk rządzi http://forum.barcis.pl/images/smilies/champion.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/champion.gif podobny drób nawet w H&You widziałm widać większość sklepów zaopatruję sie w tym samym magazynie w Pekinie Jeśli myślimy o tych samych ptaszkach, to ja je również w Obi widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 13.11.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Witam, Od dłuższego czasu czytam twój wątek i podziwiam twój dom,gratuluję dobrego gustu,smaku i konsekwencji w urządzaniu domku.Ja dopiero buduję i też jest to projekt Archonu,-dom w amarantusach,na pewno będę prosiła Cię o rady,bo jesteś skarbnicą wiedzy.Również dziewczyny które do Ciebie zaglądają mają piękne domy i wyczucie w ich urządzaniu.Pozdrawiam Ciebie i wszystkie odwiedzające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 13.11.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 "czego chcemy? nie wiemy! kiedy to chcemy? natychmiast!" genialne co sobie przypomnę ten obrazek to się śmieje KA marzenie na kieeeee...eeedyś Bombeczki z H&Y bardzo ładne a te czarne ptaszki widziałaś na żywo? Nad wiankami świątecznymi właśnie pracuję też mam w planach coś na drzwiach powiesić w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Widzę ,że mamy takie same marzenie -KA ,ja mam dostać na urodziny ,we wrześniu A jeżeli chodzi o konsolę ,to również uważam ,że źle to by wyglądało ehhhh pięknie się zgodziłyście ze mną Venus mam nadzieję że mi wybaczysz Ponieważ nie mam jeszcze swojego miejsca aby pisać (trudna sprawa ) pozwoliłam sobie zadać pytanie u Ciebie, licząc na pomoc z Waszej strony moje drogie dziewczęta Dzisiaj łazikowałam po sklepach i mym pięknym oczom ukazały się ONE ---> lampy Zaczęłam molestować już męża ale na razie jest nieugięty Jak Wam się podobają? http://images49.fotosik.pl/1695/b8ec9c6c11ccf3b8m.jpg http://images43.fotosik.pl/1630/0a7166e5962ad785m.jpg Ślężanka foszek mi się podobają, ale nie wiem jakie światło dają? no i zależy jak się urządzacie Jeśli myślimy o tych samych ptaszkach, to ja je również w Obi widziałam srebrzone? Witam, Od dłuższego czasu czytam twój wątek i podziwiam twój dom,gratuluję dobrego gustu,smaku i konsekwencji w urządzaniu domku.Ja dopiero buduję i też jest to projekt Archonu,-dom w amarantusach,na pewno będę prosiła Cię o rady,bo jesteś skarbnicą wiedzy.Również dziewczyny które do Ciebie zaglądają mają piękne domy i wyczucie w ich urządzaniu.Pozdrawiam Ciebie i wszystkie odwiedzające. Witam i zapraszam "czego chcemy? nie wiemy! kiedy to chcemy? natychmiast!" genialne co sobie przypomnę ten obrazek to się śmieje KA marzenie na kieeeee...eeedyś Bombeczki z H&Y bardzo ładne a te czarne ptaszki widziałaś na żywo? Nad wiankami świątecznymi właśnie pracuję też mam w planach coś na drzwiach powiesić w tym roku. Tak schowałaś linka, że dopiero przy cytowaniu obczaiłam W hołm end ju jeszcze nie byłam ,ale podejrzewam że ptaszki będą tak samo fajne jak moje baletnice od Karolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.11.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) "Venus: Ślężanka foszek mi się podobają, ale nie wiem jakie światło dają? no i zależy jak się urządzacie :)" Dobre pytanie z tym światłem Prawdę mówiąc nie było to dla mnie w tamtej chwili ważne Planujemy wnętrza w stylu nowoczesnym z domieszką glamour (mój mąż ma z tym - mam nadzieję że to się zmieni, mały problem ) Po przeanalizowaniu myślę sobie że dobrze że tych lamp nie kupiłam bo sprawdziłam ile kosztują w PL i okazało się, że są tańsze Edytowane 13 Listopada 2012 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jeżeli domieszka glamour to pasują kupiłabym na razie tę małą stołową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.11.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 A może by tak jakieś grupowe zakupy KA z jułesej zrobić ? Venus jak co znajdziesz w tym temacie to daj znać. A odnośnie moich kinkietów .... zrobiłam wczoraj z kartonu cztery lampki oryginalnych wymiarów i ... zamówię drugą co do wielkości. Najmniejsza jest miniaturowa a największa ... jest olbrzymia po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.11.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Tak, tylko jednak przy zakupie w Stanach jest do doliczenia transport, cło, podatek, prowizja za odprawę celną...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ale na allegro są KA w niższej cenie niż Fionka ja na razie to i tak nie Jak czytałam profil sprzedawcy to wydaje się uczciwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 14.11.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Czy mogłybyście napisać koleżance co to jest KA? Pewnie właśnie popełniam straszny grzech nie wiedząc cóż to, ale... no nic nie poradzę. Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 KitchenAid taki robot kuchenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 14.11.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 A to jakiś specjalny, cudowny, jedyny i wyjątkowy jest? Pokażta, bom ciekawa co tak strasznie Was do niego przyciąga (bo już wiem, że nie cena ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 14.11.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aniu - robot Kitchen Aid w kuchni to jak komputer Apple w pokoju:lol2:. Jak się tego typu sprzęty pokazują w magazynach wnętrzarskich czy blogach, to tylko i wyłącznie tych firm. Design rulez:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts