AniaS79 14.11.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dobra, paniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.11.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Mi ostatnio jednak znacznie bardziej podoba się Kmix Kenwooda.Kitchen Aid jest taki... retro bardziej.Ale wiem, że ogólnie jest SZAŁ na KA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 muszę zobaczyć aż się z mężem pokłóciłam o KA eee....taki sam Ważne żeby ruch planetarny miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.11.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 No jak taki sam???? FOCH:) Przecież jest bardziej.......prostokątny. I do kompletu są cudne tostery oraz ekspresy. W znacznie niższych cenach, niż KA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 No tak, bardziej kanciasty ale mi to nie robi większej różnicy. Jak dla mnie nie musi być ani KA ani Kenwood, byle miał ruch planetarny i był względnie ładny do postawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.11.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Fajny też jest. Ale też w cenie kotów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 14.11.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jaki zaś ruch planetarny? Już wyszło, że jestem wnętrzarską ignorantką, teraz jeszcze wyjdzie na jaw, że nie wiem (a widać powinnam) wiedzieć jak to cudo pracuje Jeśli chodzi o ruch planetarny ziemi np., czyli jej obrót wokół własnej osi (m.in.), to chyba praca każdego robota na tym polega (a raczej jego części), nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.11.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aniu - wokół własnej osi i wokół słońca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.11.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 no dokładnie Aniu! Ale wiesz, design, marka, estetyka sprawiają, że produkty typu KA są tak pożądane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 no i dzięki KA załapałam się na korepetycje a dla mnie KA jest poprostu jedyny i wyjątkowy i nic nie jest w stanie go zastąpić:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 14.11.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 (edytowane) No to kolejne pytanie: PO CO on się obraca wokół słońca? Jezu mój rozum nie ogarnia... Kręci się razem z miską czy jak? Chyba poszukam na youtube, bo mnie to intryguje teraz niezmiernie Ileż się człowiek nauczy dzięki temu forum! Edit: już wiem! już wiem! widziałam na youtube obawiałam się, że się kręci cały, a nie tylko to, co powinno Edytowane 14 Listopada 2012 przez AniaS79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.11.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ania, misa jest w trakcie pracy zamocowana jako fix, a obraca się tylko w kółko, po ludzku pisząc, to mieszadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.11.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aniu, czasami się coś przykleji do miski (np masło). I co wtedy ? Musisz to np nożem odkleić. A jak sie kręci wokół słońca to sobie z tym poradzi. Ja nie mam z tym problemu bo ja r ecznie kręcę mikserem wokół słońca . Ale jak se kupię sprzęt ... to będę książki w tym czasie czytać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.11.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Mirela, ale obecnie w zasadzie KAŻDY mikser tak działa - ja mam od 12 lat Philipsa taki mega kombajn, wrzucam składniki, włączam, on sam sobie planetarnym ruchem miesza:), a jak sobie kawę piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dziewczyny prawda jest taka, że to co potrafi KA, to i reszta robotów potrafi, tyle że one nie wygladają tak dobrze jak KA;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.11.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 A to racja:)KA jest KULTOWY:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 14.11.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 No napisałam, że już wiem To akurat fajny pomysł. Przyznam, że sam mikser ładny jest (chociaż raczej nie do mnie), ale takie rozwiązanie - pomysłowe bardzo - wystarczyłoby mi w jakimkolwiek innym tańszym. Być może dlatego, że szkoda by mi było trzymać tyle kasy w szafce i wyciągać ze 3 razy w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aniu tak kręci się po całej kuchni o rany potraficie poprawić humor Ja chcę ładny do postawienia w kuchni, bo nie chcę trzymać kombajna w szafce z której często korzystam (a ten z kolei na pewno zająłby dużo miejsca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 14.11.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 No nie da się ukryć jest po prostu śliczny ale za to expres bardziej podoba mi się kenwooda W ogóle to straszne rzeczy się dzieją, KA przeliczają na koty A ile kotów kosztował twój kombajn Sharlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.11.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 A to racja:) KA jest KULTOWY:) i chyba tutaj jego przewaga nad innymi...tez go chce ..i jak bede miala kuchnie to sprowadze sobie z USA tylko jeszcze nie wiem jaki kolor...z USA najtaniej, najlepiej tez przez kogos a nie sklep i wyjdzie wtedy w cenie porządnego robota kuchennego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts