Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

O wypraszam sobie. Mój stary zelmer (w 2000 roku kupiony) nie wie co to słońce i nie chce się wokół niego kręcić :(. Może kopernika wtedy jeszcze nie było na świecie ?
  • Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu a ja słyszałam, że ciasto na pączki to tylko ręcznie:P;)

Ja chcę Ka i inny robot nie wchodzi w grę, nawet termomiks go nie przebije:P

Dziewczynki ja się pisze na zbiorówkę z USA , białego kcem...blender juz mam :p

a ja byłam pewna że kupię sobie pod choinkę w tym roku,

ale jednak nowy telewizor mnie bardziej przekonał i nowy sprzęt Hifi, którego już kupuję od kiedy mieszkam, tak więc KA chyba żegnaj do przyszłej gwiazdki:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Venusko,

no drogiego masz Ty tego kota:rotfl:

Kociego kundla ze schroniska trza było brać i od razu kupić KA za równowartość rasowca.

Jeszcze byś przed mężem się chwaliła, że KREATYWNIE ZAOSZCZĘDZIŁAŚ, jak Agata Kulesza w reklamie ING:lol2:

ale pociesza mnie fakt że żadna z was nie ma:lol2::lol2::lol2::lol2:

moj mężczyzna powiedział że kupi jak tylko bedzie kuchnia i gdzie postawic...wiec pewnie przyszła gwiazdka ...o ile sie nie rozmysli :p

Ale się Was czyta....Gdyby nie to, że już kawałek Was podglądam i wiem na co Was stać, mogłabym pomyśleć, że WY wariatki jakieś :D:D humor mam poprawiony, mogę wracać do rzeczywistości....;)
No napisałam, że już wiem :) To akurat fajny pomysł. Przyznam, że sam mikser ładny jest (chociaż raczej nie do mnie), ale takie rozwiązanie - pomysłowe bardzo - wystarczyłoby mi w jakimkolwiek innym tańszym. Być może dlatego, że szkoda by mi było trzymać tyle kasy w szafce i wyciągać ze 3 razy w roku :rotfl:

Właśnie o to chodzi, że KA trzyma się na blacie (nawet jeżeli jest w użyciu raz w miesiącu), a nie w szafce ;)