Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Majeczka witam :welcome: i dziękuję, głowa mnie nadal boli, mózg mi chyba paruje :eek:

Kociaki są fajne, wczoraj poszłam wcześnie spać. Mąż przychodzi do łóżka (materaca na ziemi :lol2: )mówi że ja zawinięta w kokon, kołdry dla niego nie ma, miejsca na materacu też, bo leży ze mną na jego miejscu Prinsio. Mąż go lekko dotknął a ten ani myśli wstawać tylko się przewrócił i dał brzuszek do głaskania mrucząc jak porządny traktor. Chwila zawahania, w końcu wziął na ręce (podobno, bo ja spałam :p ), Prinsio mu wisiał jak szmatka i położył w kojcu. Ledwie zdążył się ułożyć a tu skok wiewiórki (Prinsia) na nas i położył mi się na nerkach do spania :lol2:

Proszę bardzo moje śliczności :)

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_PB126543.jpg

slicznosci!!! odwoluje to co mowilam o czarnej choince!!! a gdzie te cuda kupilas? podasz namiar? [bosko by bylo gdyby byl online...]

a KA - fajna sprawa, moj plan sie posypal wiec na razie KA nie bede miala [juz mam robot i stwierdzialm ze kupowac zeby kupic tylko .... nie ma sensu i szkoda kasy przy tych wszystkich wydatkach]

i zdrowka zycze!!!!

Dzięki, dziś zdecydowanie lepiej :)

Nicol haha :lol2: ja rozumiem, że czarny może niekoniecznie kojarzy się ze świętami, ale na tle czerwonej cegły nic mi nie pasuje innego :no:

Czerwieni będzie trochę na stole :wiggle: niestety mój pomysł upadł (na dekorację stołu) i muszę się poratować czymś standardowym. Bombki kupione w Almi Decor, śliczne są :yes: ale drogie jak cholera, sztuka 24 zł :bash: