duś1719506024 08.04.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 jak kupiłam odkurzacz to przejechałam wszystkie ściany taką miękką szczotką (tzw. do kaloryferów ) trochę pomogło, choć i tak decyzujący moment to były listwy. nie mniej, póki jeszcze nie mam lamp - przy każdym zakupie przeżywam koszmar, bo gdzie niegdzie trzeba dołożyć haczyk, gdzie niegdzie odjąć... bleeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2011 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Hmn...widze ze i ja bede musiala przyspieszyc swoja decyzje co do listew przypodlogowych skoro jest to pomocne w ogarnieciu tego kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.04.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Venus no własnie jak tapeta to delikatna, ale tak mi jakos temat Twojej mebloscianki zaczął chodzic po głowie... ale jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic... pokaz chociaz zarys;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.04.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Venus, ja trochę z innej beczki...widziałam w Twoich inspiracjach fotki z n-design...potrzebuje przesłac kilka fotek architektowi, coby się chłopak naoglądał i zainspirował ale nie moge ich w ogole skopiowac czy wydrukować;-(jak Ty to zrobiłaś? z góry dzieki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Hazeleyes oni maja tak smieszne skonstruowana strone, ze zdjecia same sie przelaczaja dlatego tez ja klikalam na interesujace mnie wnetrze i naciskalam przycisk Print Screen (jezeli masz do tego program to fajnie, jak nie to domyslnie masz to pod CTRL+V), wystarczy wkleic np do Painta i zapisac jako .jpg Ania jutro sie przeprowadzamy juz ostatecznie, dzis ostatnie szlify i nie mam nawet tutaj tych projektow. Postaram sie wytlumaczyc, na cala szerokosci tej sciany ma byc taka wielgachna polka z szufladami ktora w miejscu witrynkowego okna bedzie tez parapetem. Ten sam zabieg jest na gorze, tylko bez szuflad a z zabudowanym nawiewem do rekuperacji i oswietleniem. Maksymalnie po prawej stronie ma byc slupek wkomponowany w calosc + kilka polek otwartych. Mebloscianka jest najprostsza z mozliwym, bo cegla juz naszym zdaniem jest mocno dekoracyjna. U was to nawet nie wiem jaki material powinnas zastosowac...moze jakis obrys z tego co blat w kuchni i fronty biale matowe? hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.04.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Justyna hmmm coraz bardziej intrygujące;-)))nie dam cie spokoju z tymi zdjeciami lub projektami;-) ale poczekam spokojnie jak sie pozbioerasz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.04.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Dziekuje i przepraszam, za zasmiecanie watku:oops: ja też baaardzo bym, chciała zobaczyc Wasze wnetrza w wersji ostatecznej ale oczywiscie cierpliwie czekam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 eee tam ja sie nic a nic nie gniewam Narazie to intensywnie mysle czy ta zabudowe sciany tv nie zrobic w bialym akrylu ;p ah ja i te moje zmiany w ostatniej chwili, ale to juz musze skonsultowac z projektantka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 08.04.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) gratulacje z powodu przeprowadzki!!! u mnie właśnie chłopaki kładą panele na piętrze i pół dnia spędziłam na przygotowaniu posadzki: wypożyczylismy przemysłowy odkurzacz wiekszy ode mnie, jak zassał to myślałam, ze mi wylewkę wciagnie!! tak, że spod paneli kurzyć się nie będzie a do płytek polecam preparat sann profi do zmywania resztek fug itd. Działa cuda!! Wiem z autposji bo czarnej magmy niczym nie mogłam doczyścić a tym raz przetarłam i oczom nie wierzyłam!! I od poniedziałku nic się nie zmieniło a przez dom przewijają się liczne ekipy i nie mam jeszcze drzwi wewnętrznych.. a mam pytanie o lampę nad lustro sprawdza się? bo podejrzałam i jestem prawie zdecydowana czekam tylko na Twoją opinię Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 u nas przez ciemna podloge w salonie rozpadla sie koncepcja drzwi wewnetrznych juz wybranych takich ostatecznie - dobrze ze nie uparlam sie i za szybko ich nie zamowilam, bo bym chyba plakala...a tak mozliwie ze beda biale nowoczesne a nie brazowe Alutka dlaczego Ty nie masz zadnego swojego watku?! chwalic sie prosze wnetrzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 09.04.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Alutka a może znasz jakiś skuteczny preparat do mycia desek, upaprali mi jakimś świństwem przy montażu schodów i za nic nie mogę odczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 09.04.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Venus będę się chwalić jak mi kolega zdjęcia porobi bo ja dooopa nie fotograf... w czwartek montują drzwi wewnętrzne to wysprzątam i zalożę watek a co z lampą? mirka nic mi nie mów!!! 3 dni czyściłam parkiet, klepka po klepce... upaprany był klejem, zadziałał rozcieńczalnik ale do gruntu pod klej czy cóś z DLH. Czeka mnie jeszcze jedna runda i wygram!! większe kropelki po przemyciu tym rozcienczalnikiem zdrapywałam takim przyrzadem do płyt ceramicznych (o dziwo nie zostawiał rys bo gąbeczka z drapakiem i owszem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 09.04.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Dzięki Ci bardzo, spróbuję, ale nadziei za bardzo nie mam. W gabinecie są one piękne a na dole w salonie koszmarne, kafle też miałam wybrudzone, kupiłam taki profesjonalny do czyszczenia środek; PRIMACOL -czysta płytka, Boże uchroń ! nie kupujcie bo odbarwia kolor płytki !!! Mam czarne tak jakby granitowe, próbowałam wyczyścić te kleje i silikony a i owszem razem z brudami zaczął schodzić kolor byłam w takim szoku, wiadro wody wylałam na podłogę a tu nic BIAŁE PLAMY!!! Wiecie co zrobiłam ?wzięłam czarny marker i zabawiłam się w artystę, narobiłam tyle marmurkowych ciapek, że mój małż do tej pory się nie zreflektował co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 09.04.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 mirka O kurka! Mój gres jest barwiony w masie, ale płytkom polcoloritu też nic się nie stało po moim srodku... Ale parkiet to był dramat!!! Venus przepraszam, ze zabrudzam Ci wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Nie gniewam sie, lubie jak piszecie Melduje, ze pierwsze sprzatanie zaliczone (podloga w salonie myta chyba z 7 razy i od 2 godzin pozostaje czysta jak łza), pierwsza kapiel w gornej lazience zaliczona, pierwsza noc przed nami Chyba bedziemy spac jak dzieci, ja dzis od rana bylam na uczelni a pozniej zerwalam sie z wykladu mowiac o przeprowadzce ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.04.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Witam Gratuluje zamieszkania i zycze pieknych snow na nowym miejscu Przywedrowalam do Ciebie za sprawa kuchni ale o wiele wiecej rzeczy mnie urzeklo.Nie zdazylam przegladnac calego watku ale mam nadzieje nadrobic to pozniej.Skoro jestes juz po pierwszym sprzataniu napisz jakie masz wrazenia odnosnie gresu w kuchni.Rowniez szukam czegos szarego do wiekszosci podlog na parterze.Chcialabym czysto szary gres najlepiej z powloka lappatto.Czy Twoje plytki sa matowe i czy to se te ktore znalazalm tutaj? http://www.banyo.pl/product-pol-1088-Titan-Gris-plytka-gresowa-60-x-60-cm.html (mam wątpliwosci bo pisalas o wyzszej cenie ) Czy ten kolor jest bardzo ciemny?Moze masz jeszcze jakies zdjecia pokazujace bardziej ich kolor i fakture? Buduje na poludniu PL ale wspominalas ze ekipa ktora robila Ci kuchnie dziala na terenie calego kraju-moglabym prosic o kontakt do nich bo rozumiem ze jestes zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.04.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Kakusek witam w naszych skromnych pol spratanskich - pol turystycznych progach Z kuchni generalnie jestem zadowolona bardzo z obslugi i w szybkim rozwiazywaniu problemow. Jak sprzatalismy to wyszo kilka niedorobek jeszcze w cokolach np i na pewno to zglosimy. Na wygladzie kuchni rowniez sie nie zawiodlam, natomiast jezeli chodzi o bardzo nowoczesne rozwiazania w kuchni to kuleja - tu historia moich tiponow do przejrzenia wczesniej. Nasz gres jest matowy lekko chropowaty barwiony w masie i rektyfikowany z takimi gdzie niegdzie jakby rysami, wiec nawet jak pojawia sie nowe to nieodroznie ich od tych juz fabrycznych Cena w promocji to byla 99 zł nazywaly sie Titan Gris ale zabij mnie jakiej to firmy - wiem tylko ze hiszpanskie, produkowane w chinach ale z jakoscia hiszpanska. Kolor to zalezy czego szukasz, w porownaniu z lazienka dolna gdzie plytki sa duzo ciemniejsze ten szary na holu wydaje sie jasny...ale ja generalnie ocenilabym go jako sredni. Czyli patrzac wiesz ze to szary a nie domyslasz sie tego I tak to dokladnie te plytki, ciezkie jak cholera - ja jedna ledwie unosilam, a co mowiac o paczce gdzie sa 4. Glazurnik tez bardzo chwalil, ze dobre plytki, super sie tna itp Zaraz sie zbieramy po jakies wieksze zakupy, bo nie mamy scierki i ketchupu w kuchni Pierwsze sniadanie wymiotlo wszystko, siedzielismy przy polwyspie w kuchni na bardzo "estradowych" krzeslach sprzed 20 lat, mi wystawala tylko glowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.04.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Venus, jak się mieszka? Odetchnęliście już troszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Naberia wlasnie mi sie przypomnialas z lazienka Dobrze sie mieszka, ale jedziemy rano do pracy i wracamy wieczorem wiec nawet fotek nie mamy zrobionych jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.04.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 szkoda, że tacy zajęci jesteście. Nie mogę się zdjęć doczekać, a przyznam szczerze, że wbiłaś mi ćwieka z tą moja łazienka i próbuje coś wymyślić, kombinuje i kombinuję, ale nic mi sensownego nie wychodzi... więc chyba jestem zdana na Twoje rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts