Daila 17.11.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 A dlaczego mnie sie nie chce i wole do cukierni podskoczyć ???? Moze dlatego ze zazwyczaj mi nie wychodzą Mi też nigdy nie wychodziły. Z tego bloga powyżej naprawdę wychodzą . Spróbuj Pinacoladko, nic nie tracisz, jak nie wyjdzie do kosza wyrzucisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ja uwielbiam moją cukiernię studzi mnie tylko cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.11.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Powiedz jak Ci poszło z tym makowym bo na święta planuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Yoka jutro będę wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.11.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Agunia to zapraszam do nas w któryś łykiend, ja właśnie na łykiendy piekę ciasta więc się załapiecie Na pewno skorzystam Ja teraz też nie piekę bo wypieki z mojego piekarnika w mieszkaniu skutecznie zniechęcają Ale jak odpalę mój nowy........ - zaraz przybiegnę do Ciebie po najlepsze przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.11.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Na pewno skorzystam Ja teraz też nie piekę bo wypieki z mojego piekarnika w mieszkaniu skutecznie zniechęcają Ale jak odpalę mój nowy........ - zaraz przybiegnę do Ciebie po najlepsze przepisy też tak myslałam Od 7 lipca upiekłam całe 2 placki :esick: ale obiecuję sobie, że jak przyjdzie zima i nie bede juz na zewnątrz obcinać gałęzi, szlifować palet, impregnować parapetów itp to może se popiekę troszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.11.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 To ja Wam podam przepis na babke makową łatwa do zrobienia zawsze sie udaje szklanka maku szklanka cukru szklanka białek szklanka mąki 125g masła 1m proszek do pieczenia szklanka orzechów i migdałów masło, żółtka z polową cukru zmiksować, dodac pozostałe składniki oprócz białek, ubic jajka z pozostała częścia cukru dodac do reszty lekko mieszając piec na 170 stopni około 50 min Niebo w gębie mało roboty, a smak wyśmienity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 o Ala bardzo fajny przepis i taki tradycyjny, dziękuję Dziewczyny sernik wyszedł. Ale jaki Jeszcze ciepły, czekam do jutra bo ja lubię na zimo z lodówki, mąż właśnie testuje i cmoka z zachwytu Kinia i na zachętę zdradzę że ja jestem jedyną osobą jaką znam która tak zagniata ciasto że nie wyrasta ani pół centymetra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.11.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Alu, przepis się przyda a to co Venuska robiła to torcik z masą i pomarańczą - dla mnie bomba. Dzisiaj zrobiłam tiramisu. Niebo w gębie, tak dobrego nie jadłam na biszkopcie rzucanym mniam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Yoka ale ja zrobiłam ten migdałowo-malinowy makowy za tydzień wyszedł taki wielki że nie zjemy dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 17.11.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Dziewczynki Wy znów o jedzeniu a ja się głodna robię, miałam się odchudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Daila no to musisz koniecznie skorzystać z mojej diety!: DIETA OD JUTRA - ZAWSZE SKUTECZNA. POLECAM! http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_PB176553.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_PB176560.jpg Wiem, deska okrutnie dizajnerska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 17.11.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 O TY pieronie jeden :P:P sernik to moje ulubione ciasto. Idź już a kysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.11.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ale pięknie się prezentuje ten sernik Mniammmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 pieronie z pieronami to ja dopiero pracuję, mnie zwą błyskawica :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.11.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 też tak myslałam Od 7 lipca upiekłam całe 2 placki :esick: ale obiecuję sobie, że jak przyjdzie zima i nie bede juz na zewnątrz obcinać gałęzi, szlifować palet, impregnować parapetów itp to może se popiekę troszku Nie wierzysz we mnie Jak sobie jeszcze sprawie to cudo co odmierza i miesza wszystkie składniki to zobaczysz jak będę szalała Dzisiaj zrobiłam tiramisu. Niebo w gębie, tak dobrego nie jadłam na biszkopcie rzucanym mniam . O raju szkoda że się privkiem przesłać nie da I teraz ten sernik :o - uciekam stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Skoro swoje serniki już mam, to teraz czas na zupy, bo w naszym menu mamy uwaga : - instant (Vifon ostre doj**anko) - serowa po taniości - rosół chiński - kiedyś przeze mnie uwielbiany, znienawidzony od roku z przejedzenia A przepraszam, muszę się jeszcze nauczyć robić lizaki i ciasteczka dla dzieci i wtedy czas na zupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 17.11.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 aleeeeee sernik, kocham serniki czemu jestem na diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Kanka ja też jestem dlatego jeden kawałek dziś, jutro drugi, pół od razu do teściów wywożę co by nie kusiło. Zostaje mało, więc jemy oszczędnie żeby starczyło na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.11.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ja też się kocham w sernikach. Dobrze, że do tego mam tylko wizualny dostęp, bo pewnie cały bym pożarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts