Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venusko - przyznaj się jak na spowiedzi ODSTĄPIŁAŚ od przepisu:lol2:

Bo ja wczoraj przeczytałam ten przepis i trzeba podpiec spód, twój jest jasny-nie podpieczony!:p

Zastanawiałam się jeszcze czy te migdały przez godzinę pieczenia nie zwęglą się, Twoje są jaśniutkie - dałaś pod koniec?

Wiesz ja czekoladowy z malinami piekłam jakiś czas temu, ale mojej rodzinie nie bardzo smakował. Zamulający - skomentowali;)

Więc sernik na Święta nie wybrany:rolleyes:

Natalio nie :no: Spód był podpieczony, zezłocony, ale nie piekłam go na węgiel przecież :p Migdały dałam na początku i nic się nie spaliło aż sama byłam w szoku :o

Natalek krzesła mamy już ponad 1,5 roku i kupiłabym je jeszcze raz ;) Cenię je za wygląd i wygodę. Widać na nich paluchy, ale wstawiam do wanny mydlę i płukam prysznicem :yes: Od jeansów się nie rysują, ale od wagoników dziecięcych owszem :lol:

Natalio oja :o jesteś pierwsza która mi mówi że ten sernik nie jest meeeeega. U mnie obecnie w rodzimej miejscowości robi furorę, moja mama w ramach prezentu została poproszona o jego upieczenie na urodziny :jawdrop:

Venus sernik wygląda wspaniale :o A jeśli smakuje tak jak wygląda to chyba i ja zaryzykuję z nim na święta :) A ten ser z Piątnicy to w wiaderku jakimś? Jaką on ma konsystencję? Bo ja na Delfiko zazwyczaj robię bo inne co już próbowałam to zawsze jakieś takie za luźne są :p