Ola.U 17.11.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Venuska,cholero jedna ,aleś mi smaka narobiła . Przyjedziesz do mnie na prywatne lekcje ,bo ja na razie piekę kupione ,zamrożone gotowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 a ja serników nie lubię, tzn. lubię jeśli są wybitni dobre i bez rodzynek brzoskwiń i innych świństw i rozpływają się w ustach . Prezentuje się pięknie! (fakt, jutro makowy, u mnie z pamięcią ostatnio nie halo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.11.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 a z jakiego sera dokładnie robiłas ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ja robię na Piątnicy, z innych mi cholera nie wychodzi, Presidą (President) to dopiero paskuda! Yokasia przekładam makowy na za tydzień Ja tak samo jak Ty, albo sernik jest mega albo mi nie smakuje i już go nie robię, ten rekomenduję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.11.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 A mokry jest? Bo ja uwielbiam mokre serniki Ps. wygląda znakomicie nawet na okrutnie dizajnerskiej desce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Mokry taki lodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.11.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Nooormalnie powariowałyście z tym KA wszędzie o nim buziaki wam zostawiam i kciuki trzymajcie za moje Home;) sernika nie biere bo nie lubie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.11.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Hmmm uwielbiam serniki.... Venusko przypomnij mi proszę skąd masz żyrandol nad stołem w jadalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.11.2012 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Pasik ja trzymam Nesska kupiony rok temu w Almi Italux ma podobne tylko droższe o tysiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 18.11.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Mokry taki lodowy Błyskawico już po zdjęciu widać że mokry, a ja tylko takie lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 18.11.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Pasik ja trzymam Nesska kupiony rok temu w Almi Italux ma podobne tylko droższe o tysiąc. A widzisz ja myślałam że Ty z Italuxa masz, taki jak ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 18.11.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 A zostało coś jeszcze tego wczorajszego sernika -wyglądał apetycznie!!!!:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.11.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 i nadal wygląda pyszny jest, na pewno na święta go zrobię no i mężu smakuje a to wybredna bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.11.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Chyba po świętach kupujemy łóżko Malm w Ikea i materac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.11.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Venusko - przyznaj się jak na spowiedzi ODSTĄPIŁAŚ od przepisu:lol2: Bo ja wczoraj przeczytałam ten przepis i trzeba podpiec spód, twój jest jasny-nie podpieczony! Zastanawiałam się jeszcze czy te migdały przez godzinę pieczenia nie zwęglą się, Twoje są jaśniutkie - dałaś pod koniec? Wiesz ja czekoladowy z malinami piekłam jakiś czas temu, ale mojej rodzinie nie bardzo smakował. Zamulający - skomentowali;) Więc sernik na Święta nie wybrany:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 18.11.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Dziekuje za miłe przyjecie mnie na forum to miłe Ja jeszcze raz odnośnie krzeseł. Pewnie już gdzies to pisałas Jak oceniasz ich wytrzymałość? Jak długo je użytkujecie? Rysują sie? Kupiła byś je jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.11.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Natalio nie Spód był podpieczony, zezłocony, ale nie piekłam go na węgiel przecież Migdały dałam na początku i nic się nie spaliło aż sama byłam w szoku Natalek krzesła mamy już ponad 1,5 roku i kupiłabym je jeszcze raz Cenię je za wygląd i wygodę. Widać na nich paluchy, ale wstawiam do wanny mydlę i płukam prysznicem Od jeansów się nie rysują, ale od wagoników dziecięcych owszem Natalio oja jesteś pierwsza która mi mówi że ten sernik nie jest meeeeega. U mnie obecnie w rodzimej miejscowości robi furorę, moja mama w ramach prezentu została poproszona o jego upieczenie na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Venus sernik wygląda wspaniale A jeśli smakuje tak jak wygląda to chyba i ja zaryzykuję z nim na święta A ten ser z Piątnicy to w wiaderku jakimś? Jaką on ma konsystencję? Bo ja na Delfiko zazwyczaj robię bo inne co już próbowałam to zawsze jakieś takie za luźne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.11.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Bo widzisz ten sernik taki mało sernikowaty, ja go porównałam do tortu "czarny las" A w sprawie mas -uważam za najlepsza "Mój ulubiony" Ale Piątnicy nie kupowałam, śmietany ich lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.11.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 wydrukowałam .. jak będzie chwila to zrobię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts