Ilona Agata 19.11.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 mój mąż do dziś wspomina moje panieńskie łoże 90x 200:rotfl: Venus, pamiętam, że już pokazywałaś tę lampę, obiektywnie bardzo fajną, ale dopiero teraz wypowiadam się na jej temat, ponieważ moim zdaniem będzie wyglądać pięknie z meblami, które wybrałaś Zarówno kolory jak i prosta forma mebli oraz ozdobna lampy będą się nawzajem super podkręcać (i podkreślać). Z niecierpliwością czekam na ostateczny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 19.11.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Hej Nadrobiłam Piękne masz te lampki nocne ,będą świetnie współgrać z prostotą mebli My teraz (w Pl) mamy materac 160x200 i mnie on się wydaje mały .Może dlatego ,że w De mamy łóżko 200x200;),dlatego docelowym wymiarem w Pl będzie 180x200 .Dlatego zgadzam się z classic i jak masz miejsce ,to uważam ,że lepszy będzie na 180cm. No ,ale Ty tu urządzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 19.11.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Venus jak masz miejsce to kup na 180 Miałam takie duże łoże z materacami w sumie na 180 (z obudową 195) zmieniłam po 17 latach na 160 (mało miejsca), dwa materace ze stelażami regulowanymi elektrycznie -super sprawa ale odczuwa się, że jest węższe.piękne te lampy, przydałaby mi się taka...a gdzie kupiłaś? Wydaje mi się, że czytałam kiedyś, że w almi,Tak?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.11.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 o Ilonka a ja w drodze do domu zaczęłam mieć wątpliwości co do wybranej kolorystyki ale tak to ładnie ujęłaś, że średni brąz zostaję dam tylko białą pościel, bo beżo brąz w paski będzie już za agresywny. Af korz że mam miejsce na 180 cm, ale wiecie że to jest nasze tymczasowe rozwiązanie? Chcę ogarnąć w miarę sypialnię i naprawdę po taniości, dlatego kombinuję tak żeby zmieścić się w budżecie 900 zł, bo ja wtedy płacę 250-270 Zeliczka lampy kupione ponad rok temu w TK Maxx 169 zł (chyba) sztuka z abażurem! Jestem bardzo z nich zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.11.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 dlatego kombinuję tak żeby zmieścić się w budżecie 900 zł, bo ja wtedy płacę 250-270 fajna masz tą pracę...chyba muszę sie u Ciebie zatrudnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.11.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.11.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 musze sobie poszukać pracy z fajnym systemem kafeteryjnym ..u mnie niestety ubogo bardzo w takie atrakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.11.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Łóżko mi się nie podoba . Ale ja brązowych nie lubię - dlatego. Lampki są świetne! Materac 140 na dwie osoby jest wystarczająco duży, chyba że ktoś ma spory tyłek . Dzieci też wejdą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.11.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Yokasta ważne żeby nam się podobało i pasowało Ja jak sobie leżę na podłodze i wyobrażam że już za miesiąc będę mieć schludnie to jestem przekonana do naszego wyboru Tworząc pomieszczenie nie rozmyślam czy każdy jeden element podoba mi się okrutnie, tylko myślę o całości. Moim zdaniem będzie ok, a jak nie to za 3 lata sobie zmienię na białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.11.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) Moim zdaniem kolor jest ok - chociaż zastrzegam, że nie widziałam na żywo Jakby meble były jaśniejsze, to razem z lampami mogłoby być mdło Wystarczy popatrzeć jak ładnie na zdjęciu lampa odbija się od okna. Z białą pościelą (+ te lampy) będzie elegancko - inny kolor faktycznie mógłby zepsuć efekt Edytowane 19 Listopada 2012 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.11.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Tylko muszę ją znaleźć ale to na spokojnie, przez neta nie umiem, ja muszę pomacać i wiem czy w niej zasnę kolor na żywo trochę rudawy jest, ale tu gdzie będzie stać łóżko cały panel nie będzie mieć światła dziennego. Jak będzie za dużo brązu to się z czasem zmieni zasłony na jasne i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.11.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 To jak się wzięłam za sypialnię to znowu szukam lamp i znowu mnie rozczarują ceny trudno, idę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.11.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Oki już mam inny plan lustro na holl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.11.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Nie napisałam, że u Was nie pasuje czy Wam się nie będzie podobać tylko, że nie lubię brązowych więc luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.11.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 My teraz mamy łóżko 180 materac 160cm - i nam wystarczy a mój małż kawał chłopa i Zu czasem nad ranem przyleci - w poprzedniej sypialni mieliśmy 200cm i było strasznie wielkie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.11.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Yokasiu ja też nie odebralam twojego wpisu jako ataku:no: po prostu w naszym domu mało ważne jest że sie komuś cos nie podoba, nie proszę z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.11.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nie proszę też aby sie sztucznie zachwycać nad meblami z ikea, bo pewnie będę kląć przy ich skrecaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.11.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nie proszę też aby sie sztucznie zachwycać nad meblami z ikea, bo pewnie będę kląć przy ich skrecaniu. Skręcalismy ostatnio PAX-a i powiem Ci, że jest to bajecznie proste. Więc spoko. Instrukcja w łapy i do dzieła Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.11.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Kinia też mamy paxa;) ja zawsze przeklinam marna jakość ale tez za te cenę przy masowce nie spodziewam sie więcej;) Dzień dobry:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.11.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Kinia też mamy paxa;) ja zawsze przeklinam marna jakość ale tez za te cenę przy masowce nie spodziewam sie więcej;) Dzień dobry:hug: ja wziełam same korpusy bo średnio mi zalezy na tym co będzie sie kryło za drzwiami zrobionymi przez stoarza. Niestety nawet jakbym chciała wziąc drzwi z Ikea to nie maja takiej wysokości jak mnie interesuje bo chce zamknąc pod sam sufit (2,80) . A cieszy mnie to, że mam możliwość zmian za nieduze pieniądze. Juz teraz widze że zaplanowałam za duzo drążków a za mało półek. Wystarczy podjechac, kupic półki i dołozyc je. Jakbym zrobiła u stolarza to juz nie byłoby to takie łatwe i tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts