pysiaczek 20.11.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Też mamy w sypialni łóżko, zagłówek i komody z serii Malm. Póki co użytkujemy je 2lata i żadnych zastrzeżeń nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.11.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Dziewczynki ja swoje zdanie nt Ikea mam, dla mnie bez rewelacji, więc w sztuczny zachwyt nad trwałością nie będę popadać Ceny mają bardzo ok a i w kwestii dizajnu nie można się przyczepić jak np w Bodzio Alunek witam Cię serdecznie i zapraszam częściej Kociaki pewnie śpią, a miały się bawić a one jak na złość łobuzują na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.11.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ja też myślę o łózku z ikea- mam ochotę na Nordli. Tak jak piszecie ceny mają ok, wygląd też, jedynie co doczytałam ostatnio to do tej ceny co jest podana trzeba doliczyć koszt dna łóżka, o czym ja wcześniej nie wiedziałam ;) Ale i tak myślę, że pewnie taniej nigdzie nie znajdę- chociaż zawsze tak myślałam o sofach, a jednak udało nam się kupić lokalnie bardzo fajne i jeszcze tańsze niż w Ikea (oczywiście bez funkcji spania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nie wiem ile czasu już użytkujecie kuchnie Ikea - moja z poprzedniego domu ma obecnie 8 lat, po 6 została przewieziona do teściów i u nich już dwa lata - nie mam do niej żadnych zastrzeżeń - a w Ikea nadal je robią.... znaczy Ikea ponadczasowa i bezproblemowa Moja przyjaciółka swoją kuchnię z Ikei przewiozła już do trzeciego mieszkania Kuchnia ma spokojnie z 8 lat, a trzyma się jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.11.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 O tak nordli bardzo fajne dla mnie za drogi na tymczasowe, ale jeżeli u Ciebie ma być dłużej to bierz. Dno to jakieś śmieszne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Każdy robi jak uważa i to jest ok, u mnie na dole drozsze meble u góry nie, wyjatkiem są krzesła w jadalni( zawsze kurna chata myślę o twoich Ilona:P) ale one są do wymiany w dalekiej lub niedalekiej przyszłości. U mnie podobnie, ani razu nie pożałowałam, że mamy meble BRW w gabinecie I tak spędzam tam najmniej czasu, a być może pokój trzeba będzie kiedyś przerobić na dzieciowy, to i mebli za te kilka lat nie będzie żal Każdy kupuje według własnych potrzeb. A ja tam swoje drewniane brązowe okna też lubię To był warunek zakupu mieszkania, w poprzednim (w bloku) też zażądałam brązowego wybarwienia plastików (na zewnątrz były brązowe, a w środku to chyba tylko ja takie miałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela1984 20.11.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Witam od dawna poszukuję stołu do jadalni i w końcu chyba znalazłam JUstyno przeglądając zdjęcia twojego domu, który bardzo mi sie podoba zachorowałam na taki stół jak twój:) czy moglabys zdradzić gdzie go kupiłaś?bylabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2012 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ilonko no właśnie. Ja gościnny też urzadzam tanio, bo kiedyś może być dzieciowym więc nie silę się na drogie zabudowy. Izabela witam serdecznie. Stół to okazja wyszperana na antykach na allegro. Zdarzają sie podobne więc warto szukać i ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.11.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 21.11.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 widze że się sypialnia szykuje . My mieliśmy takiego brązowego malma w poprzednim mieszkaniu i bardzo się sprawował dobrze i do tej pory sprawuje u rodziców A co do Ikea baaardzo lubie i kuchnie od nich mam i za tą cene nie ma lepszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.11.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 21.11.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 I ja wpadlam przywitac sie z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.11.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 A co do Ikea baaardzo lubie i kuchnie od nich mam i za tą cene nie ma lepszej o dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 21.11.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 o dobrze powiedziane choć uważam że jeśli chodzi o jakość samych materiałów to nie jest gorsza niż od stolarza bo tak naprawde oni biorą te same płyty itd. Tyle że stolarz wiadomo dorobi wszystko pod klienta , może zrobić coś lepszego a w ikea to co jest to jest innego nie możemy wziąć Czyli jak chcemy połysk to tylko foliowane fronty z ikea a nie lakierowane itd. Te dziurki o ktorych tu było pisane No ale nie ma się co dziwić, to jest masowe i musi pasować dla wszystkich. Ale za tą jakość cena w Ikea jest bardzo dobra a do tego widzimy co bierzemy . Ze stolarzem bywa różnie i już jest to większe ryzyko . Bo jak widziałam prace wielu stolarzy to włosy dęba stają . Więc wszystko ma swoje plusy i minusy. No i ta 25 letnia gwaranacj w Ikea to duuuży plus. No i nie szkoda za 5 lat wymienic same fronty i masz w zasadzie nową kuchnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.11.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 i znowu muszę się w pełni zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.11.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 venus a co tak cię dzis nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Kochane mam dwudniowe szkolenie więc jestem z doskoku wieczorem Nie zgodzę się, że płyty które ma stolarz znajdziemy w Ikea, owszem ale tylko niektóre. Moje meble kuchenne nie są takie że jak się w nie wkręca śrubę to bokiem wychodzi wielka drzazga bo płyta pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 helloł, czyli dziś tez spokój u ciebie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.11.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Reni nie plakusiaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 wiem, wiem ale juz się przyzwyczaiłam że codziennie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts