Venus_m 22.11.2012 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 jestem jestem teraz powinno być luźniej Lecę zaraz napaść na Mohito, bo trenerka miała taką bluzkę że nie mogłam się na niczym innym skupić - to jest wyznanie zakupoholiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.11.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 jestem jestem teraz powinno być luźniej Lecę zaraz napaść na Mohito, bo trenerka miała taką bluzkę że nie mogłam się na niczym innym skupić - to jest wyznanie zakupoholiczki hihi zaje sweterki mają aktualnie. pojechałam wczoraj bo kumpela z pracy miała rewelacyjny pulowerek(oczywiście jak się ma 150 wzrostu to się w nim wygląda fajnie, a jak się ma 180 to już nie) i zostawiłam tam 500 zł! jestem -holikiem wiem. ale sweterki mają rewelunia, kupiłam 3 i 2 bluzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.11.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Mi ta bluzka chyba nie pisana, w pierwszym Mohito znalazłam białą (chciałam czarną) myślę ok może być, rozmiar 44 trochę duża na moje 38. No to Złote Tarasy nie ma wcale dobrze, że zahaczyłam o H&M w centrum, to sobie kupiłam bluzkę Moja szafa a raczej półka z bluzkami woła o pomstę do nieba, ja naprawdę nie mam mam masę sukienek, bo ja zawsze szłam po bluzkę a wracałam z 2 sukienkami. Sweterków na razie nie kupuję i faktycznie Dusiu na bardzo niskiej osobie wyglądają rewelacyjnie, a na mnie masakrycznie (a ja przecież 168 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 hihi zaje sweterki mają aktualnie. pojechałam wczoraj bo kumpela z pracy miała rewelacyjny pulowerek(oczywiście jak się ma 150 wzrostu to się w nim wygląda fajnie, a jak się ma 180 to już nie) i zostawiłam tam 500 zł! jestem -holikiem wiem. ale sweterki mają rewelunia, kupiłam 3 i 2 bluzeczki 500 zł w mohito:eek: myślałam że to tani sklep, mówicie ładne sweterki, właśnie poszukuję ale ja mam 170 to chyba szkoda czasu? helloł venuska dalej na szkoleniu?, trzeciego dnia to ja nie dam rady bez ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.11.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 może dobrze ze nic nie kupilaś wczoraj...na FB jest kupon do Mohito -30% na cały asortyment do 29.11...moze w innym znajdziesz swoją bluzeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.11.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Reni krejzolu też tęskniłam, dzisiaj na pełen etat jestem z wami Ivy no co Ty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.11.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Ivy no co Ty!!! przy 3 to juz 4 prawie gratis hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 ok to zapadaj jakiś temat co by my doradziły i się pośmiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.11.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Venus:Oto 14 kocich przykazań, z których należy wyciągnąć odpowiednie wnioski i nauczyć się czegoś od naszych podopiecznych. 1. Uczyń świat miejscem zabawy.2. Jeżeli czujesz się ignorowany, połóż się na klawiaturze komputera, a na pewno zostaniesz dostrzeżony.3. Kiedy jesteś głodny, miaucz głośno. W końcu ktoś cię nakarmi, żebyś się zamknął.4. Zawsze szukaj dobrze nasłonecznionych miejsc do spania.5. Śpij często.6. Kiedy nabroisz - po prostu mrucz i wyglądaj słodko.7. Różnorodność dodaje życiu pikanterii. Jednego dnia ignoruj ludzi, następnego nie dawaj im spokoju.8. Wspinaj się na samą górę. Do tego właśnie służą zasłony.9. Ciekawość to pierwszy stopień do... świetnej zabawy.10. Życie bywa skomplikowane, więc lepiej się zdrzemnąć.11. Zostaw po sobie jakiś ślad dla przyszłych pokoleń. W ostateczności "podlej" wszystkie kąty.12. Zawsze okazuj swoją wielkoduszność. Jeżeli coś upolujesz, połóż to na łóżku swojej pani, żeby wiedziała, że o nią dbasz.13. Jeżeli nie wcelujesz do kuwety, przykryj czymś swoje "dzieło". Skarpetki twojego pana nadają się do tego doskonale.14. Jeżeli masz coś naprawdę ważnego do powiedzenia, zrób to w środku nocy - kiedy upewnisz się, ze wszyscy śpią. To najlepszy sposób, aby skupić na sobie zasłużoną uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.11.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Co do Mohito, to ciuchy kuszą z wystawy, ale jeszcze nie trafiłam tam na "swoją" rzecz. Nic na mnie dobrze nie leży (zazwyczaj za szerokie w ramionach albo talii, której aktualnie nie mam ), w przebieralni wyglądam fatalnie i nie poznaję, że mam na sobie tę fajną rzecz z wieszaka. Ale na mnie rzadko co dobrze leży - tylko w Zarze mogę brać bez przymierzania. Dlatego nie lubię tam wchodzić, bo obojętnie co założę, pasuje tak dobrze, że po prostu MUSZĘ to mieć, bo jak tu nie kupić marynarki skrojonej specjalnie dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 a ja coś w Zarze nie mogę nic znaleźć, ostatnio kupiłam dżinsy roz 36 i tak jakoś za duże są, w pupie jak bym miała co nieco jeszcze , za kazdym razem muszę je podciągać, za to kocham tam kupować dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 wogóle to od kiedy zaczęłam budować dom i idę cos sobie kupic to i tak kupuję dla domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.11.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 skąd ja to znam, a czytałyście artykuł że ciuchy z Zary mają rakotwórcze działanie? Mirelka chyba 14 najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.11.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Nasz koty ze mną rozmawiają, Fiona co prawda trochę mniej no ale: - rozwali się do góry brzuchem damesa na środku hollu (no bo gdzie by indziej) i nie reaguje jak się przechodzi taka hrabina, ale jak ja do niej mówie "Fionusia Ojej! " to ona się przekręca z boku na bok - wczoraj ciemno w domu, światło tylko w komputerowym bo tam z Fionką siedzieliśmy, wstaję i mówie a gdzie jest mały? Wychodzę na ciemny korytarz i krzyczę Maaaaaałyyyyyyy!!!!!! słyszę łeeeee, idę do środkowego, a ten ciećwierz na gąbce leży. Podchodzę i mówię Tak, Pani zostawiła, zapomniała o kotku słyszę łeeeeeee!!!! no niedobra ta Pani - odpowiedź łeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! głaszczę, mruczy, przestaję i co słyszę? ŁEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.11.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 a z nie kocich tematów to chiba kupim lustro na dół Właśnie przekroczyłam 7 tysięczny post ale wy macie ze mną nadrabiania enjoy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 fiu, fiu ja to nie nadrobię, zawsze będziesz prze de mną, a ja wczesniej zalogowana:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 jakie lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.11.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Mąż - znając moje zamiłowanie do Zary - przysłał mi ten artykuł Pożyjemy, zobaczymy... Dżinsy też na mnie leżą, ale w Zarze wolę spodnie z materiału (chociaż obłażą paprochami i się prują, ale już wspomniałam, że w tym sklepie kupuję nie dla jakości, a dla rewelacyjnie dopasowanego do mojej figury kroju ), a dżinsy jeżeli chodzi o sieciówki, to moim zdaniem rewelacyjne można znaleźć w Mango (polecam, nic się z nimi nie dzieje, są jak nówki sztuki po wielu latach, no i cena przyjazna w porównaniu z Levisem np., a jakość ta sama według mnie). Ja też idę po ciuchy, a ląduję w TKMaxx (dział domowy) albo Almi Decor czy Home and You Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 ja w tk max zawsze sie od razu kieruję na domowy dział, ostatnio mój maż jeszcze parkował samochód( ja juz lecę kiedy tylko przekroczę próg parkingu), przyszedł do mnie i mówi ze nie musi ani dzwonić ani mnie szukać bo wie gdzie polazłam. Ale coś h&y ostatnio nie lubię, jeszcze tez nie widziałam ozdóbek choinkowych u nich, moze dzis mi sie uda, ale mam zamiar przede wszystkim kupić sobie dżinsy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.11.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Lustro pokażę jak już kupię pewnie większość z was je zna dla mnie jest drogie, ale ja mam abstrakcyjne poczucie ceny przy lustrach, więc dla mnie każde jedne pieruńsko drogie Ilonka no właśnie ja też idę po ciuchy a wpadam na szybcika do H&M biorę coś ładnego ale nie tak że przeglądam wnikliwie i biegnę do Almi albo TK ciężki los kobiety urządzającej W Zarze kupiłam jasne spodnie, super skrojone, ok 200 zł, ale cholera jasna już je 3 razy zszywałam bo się tak prują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts