Venus_m 23.11.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Reni ja też nie mam czasu w TK na ciuchy, raz jeden kupiłam sobie tam pelerynę uczennicy z Hogwarthu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.11.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Widze ze tutaj zakupowe szaleństwo A my w Szczecinie w hotelu i zaraz z córką idziemy do kina na Hotel Transylwania to może jakiś sklep zalicze bo sweterek potrzebuje a ochoty mi narobiłyście . Z tą zarą to mnie załamałaś, ja lubie ich ciuchy dla dzieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.11.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Spodnie się prują, a spódniczki to już na potęgę i to w najmniej oczekiwanym momencie (kiedyś w drodze na wywiadówkę, myślałam, że umrę ze wstydu, ale zdążyłam do najbliższego sklepu i porwałam z wieszaka pierwszą z brzegu rzecz, wyglądałam nieciekawie, a później dowiedziałam się, że obok jest krawiec ). Home and You też nie lubię, ale wchodzę tam za każdym razem, bo to jeden z trzech sklepów (w najbliższym centrum handlowym), gdzie są pierdółki do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Reni ja też nie mam czasu w TK na ciuchy, raz jeden kupiłam sobie tam pelerynę uczennicy z Hogwarthu i chodzisz w niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 o tak prują sie, teraz sobie przypomniałam ze te moje nieszczęsne dżinsy tez puściły na szwie, czyli szyją na odpier...... ......dol:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.11.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Reni ja mam podobnie.Jedziemy na zakupy po świętach i mąż ma być moją obstawą, bo obawia się, ze wpadnę do H&Y i do tikeja. I sobie nic nie kupię a ciągle mu doopę truję, że nie mam w czym chodzić . Do wyposazenia jeszcze dochodzą inne chcice - dzisiaj zapłaciłam 295 pln w gigancie za książki . A jeszcze bilety na Depeche Mode musimy nabyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.11.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Venus jarzysz jaki ja mam okap ? Taki:http://img808.imageshack.us/img808/6937/dscf4652.jpgBandzior wlazł ... na niego (na szczyt) i siedział ostatnio godzinę. Jak go zobaczyłam to myślałam, ze ducha wyzionę, tak się go wystraszyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 ale bałaś sie o okap czy o kota:lol2:, ładna ta twoja kuchnia ale to wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.11.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 sama nie wiem o co ... co droższe . Wg przelicznika Venus to okap stanowi około 50% Bandziora więc ..... Ale wystraszyłam się bo się go tam nie spodziewałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 23.11.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 hihi zaje sweterki mają aktualnie. pojechałam wczoraj bo kumpela z pracy miała rewelacyjny pulowerek(oczywiście jak się ma 150 wzrostu to się w nim wygląda fajnie, a jak się ma 180 to już nie) i zostawiłam tam 500 zł! jestem -holikiem wiem. ale sweterki mają rewelunia, kupiłam 3 i 2 bluzeczki Czyli mowisz Dusiek, ze warto sie wybrac, bo sweterki i bluzki maja odpowiednia dlugosc takze dla tych ze wzrostem 180 cm i+ No to tez musze tam skoczyc Mam nadzeieje, ze i ja nie wroce z pustymi rekami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 jezu jakie drogie te wasze koty, a jeszcze późniejsze utrzymanie, to prawie drogie jak dziecko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.11.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Bo te nasze koty są prawie jak dzieci, tylko mają więcej futra no i tyłka wycierać nie trzeba aż tak często Mirelka a to krejzol, też bym się kota tam nie spodziewała Ja Hołm end ju też za bardzo nie lubię, mają badziew ale w dobrej cenie przynajmniej. Ręczniki to jeszcze u nich kupuję i jakieś pierdołki, ale zwykle wchodzę i wychodzę z niczym. Reni jaha że śmigam w pelerynie bo czaderska jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 też tak myślę - badziew to dobre słowo ale ozdoby w zeszłym roku jakościowo dobre były ale tez nie tanie ja w tk z ciuchów to nic nie mogę znależć, mój maż zawsze, ostatnio sobie kupił super dżinsy CK za 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.11.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 jezu jakie drogie te wasze koty, a jeszcze późniejsze utrzymanie, to prawie drogie jak dziecko:lol2: nieee... ja okap mam taki tani ja w tk nie mam czasu na szmatach marnować czasu - od razu na dom idę, to nawet nie wiem jak ze szmatami. Na buty czasame se wejdę jedynie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 właśnie mnie tez szkoda na te szmaty czasu marnować, w tym czasie dwa razy przejdę dom abym niczego nie pominęła:yes: Mirella ty jeździsz do tk do czeladzi? Musze sie uważnie po babkach ogladac moze poznam którąś z was po zachowaniu na dziale dom:lol2: ja jeszcze jeżdżę do tk do częstochowy tam jest tak czysto i wszystko ładnie poukładane nie taki syf jak w czeladzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 a nie ty pewno do bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.11.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 kochana nie, ja mam w Bielsku. Na domie jest pusto - ja i czasami jakas klientka . Ale nie byłam nigdy w innych i nie wiem czy czasami ten mój nie jest malutki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 kapnęłam się po moim poście, ja w bielskim nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.11.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 O Wy szalone baby, ile Wy na ciuchy wydajcie!!! Jakbyście ciut przyoszczędziły, przez miesiąc - dwa - to wiecie, że szybko by się znalazła gotówka na...............KitchenAid?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.11.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Myślisz, ze w KA byłoby mi do twarzy ? Ja szatynka jestem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts