Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spodnie się prują, a spódniczki to już na potęgę i to w najmniej oczekiwanym momencie (kiedyś w drodze na wywiadówkę, myślałam, że umrę ze wstydu, ale zdążyłam do najbliższego sklepu i porwałam z wieszaka pierwszą z brzegu rzecz, wyglądałam nieciekawie, a później dowiedziałam się, że obok jest krawiec :lol2:).

Home and You też nie lubię, ale wchodzę tam za każdym razem, bo to jeden z trzech sklepów (w najbliższym centrum handlowym), gdzie są pierdółki do domu.

Reni ja mam podobnie.Jedziemy na zakupy po świętach i mąż ma być moją obstawą, bo obawia się, ze wpadnę do H&Y i do tikeja. I sobie nic nie kupię a ciągle mu doopę truję, że nie mam w czym chodzić :).

Do wyposazenia jeszcze dochodzą inne chcice - dzisiaj zapłaciłam 295 pln w gigancie za książki :(. A jeszcze bilety na Depeche Mode musimy nabyć :(.

hihi zaje sweterki mają aktualnie. pojechałam wczoraj bo kumpela z pracy miała rewelacyjny pulowerek(oczywiście jak się ma 150 wzrostu to się w nim wygląda fajnie, a jak się ma 180 to już nie) i zostawiłam tam 500 zł! jestem -holikiem wiem. ale sweterki mają rewelunia, kupiłam 3 i 2 bluzeczki :)

Czyli mowisz Dusiek, ze warto sie wybrac, bo sweterki i bluzki maja odpowiednia dlugosc takze dla tych ze wzrostem 180 cm i+ ;)

No to tez musze tam skoczyc :yes: Mam nadzeieje, ze i ja nie wroce z pustymi rekami :lol2:

Bo te nasze koty są prawie jak dzieci, tylko mają więcej futra :lol2: no i tyłka wycierać nie trzeba aż tak często

Mirelka :o a to krejzol, też bym się kota tam nie spodziewała :lol2:

Ja Hołm end ju też za bardzo nie lubię, mają badziew ale w dobrej cenie przynajmniej. Ręczniki to jeszcze u nich kupuję i jakieś pierdołki, ale zwykle wchodzę i wychodzę z niczym.

Reni jaha że śmigam w pelerynie bo czaderska jest :yes:

jezu jakie drogie te wasze koty, a jeszcze późniejsze utrzymanie, to prawie drogie jak dziecko:lol2:

nieee... ja okap mam taki tani :p

ja w tk nie mam czasu na szmatach marnować czasu - od razu na dom idę, to nawet nie wiem jak ze szmatami. Na buty czasame se wejdę jedynie :).

właśnie mnie tez szkoda na te szmaty czasu marnować, w tym czasie dwa razy przejdę dom abym niczego nie pominęła:yes:

Mirella ty jeździsz do tk do czeladzi? Musze sie uważnie po babkach ogladac moze poznam którąś z was po zachowaniu na dziale dom:lol2:

ja jeszcze jeżdżę do tk do częstochowy tam jest tak czysto i wszystko ładnie poukładane nie taki syf jak w czeladzi