Venus_m 11.04.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Na moje rady to moze lepiej sie nie zdawac, bo mi to sie zmienia conajmniej 20 razy przed finalna wersja Napisz prosze dokladnie nazwe producenta plytek i kolekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.04.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Pilch Vulcano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ojaaaa chyba zejdziemy na zawal oboje... Dzwonilismy do Bluma i do firmy okolicznej wykonujacej kuchnie, obie firmy w mega szoku, ze mamy do wszystkiego zastosowane zwykle tipony. Zrobimy dzis zdjecia i poslemy je do Bluma i firma wystosuje nam oficjalne oswiadczenie, ze to co mamy jest niezgodne z ich zaleceniami. Na dobra sprawe cala kuchnia jest do rozebrania i zrobienia od poczatku, oprocz szafki zlewowej i 6 szafek otwieranych na bok z tip onem Jezeli po dobroci sie nie dogadamy to sprawa pewnie niestety bedzie musiala isc wyzej...eh zawsze cos Serio nie chce nam sie klocic i rozstrzygac tego sadowo, ale ja nie godze sie na zycie w niewygodnej kuchni. Na samym poczatku mowilam czego oczekujemy i teraz nam takie kwiatki wychodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 11.04.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 VENUS zlituj się nade mną!!! Co z tą lampą nad lustro? Git? Zamawiać?? co do Twojej kuchni bardzo mi przykro, może uda Wam się wycisnąć swoje. Ja jakoś zawsze jestem za pokojowymi rozwiązaniami jeśli się da bo współczuję głęboko temu kto mi zalezie za skórę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Hmn...Alutka pytasz o nasza podluzna lampe do lazienki nad lustro? U nas jeszcze nie zamontowana, natomiast opakowana bardzo profesjonalnie i prezentuje sie naprawde porzadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 13.04.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 tak o tę mi chodzi. Daj znać jak zamontujesz czy da się przy niej malować itd itp lece dalej sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.04.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Alutka mimo że nie zamontowana jeszcze to jest tak długa, że powinna spokojnie dać Ci się umalować. U nas jeszcze chwile z montażem się zejdzie, bo dopinamy własnie wszystkie papierki związane z powiększeniem kredytu. Zresztą jak zamówisz ją przez internet to nawet po rozpakowaniu masz prawo ją oddać - towar zamawiany a nie widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.04.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Venus, mocno trzymam kciuki aby wszystkie korekty w Waszej kuchni zostaly wprowadzone tak jak trzeba, a wlasciwe tip-ony dzialaly zgodnie z przeznaczeniem. Musze przyznac ze z naszego studia mebli kuchennych jestesmy bardzo zadowoleni. Wczesniej robilismy u nich kuchnie, gabinet i trzy garderoby w domu, a gdy dom sprzedalismy zamowilismy (oczywiscie w tym samym studio) kolejna kuchnie, kolejna garderobe i meble do gabinetu. Wszystko sprawnie, terminowo i estetycznie. Wlasciwie to dalam klucze, przyjechalam po paru dniach i wszystko bylo juz zrobione Mocno wiec zycze wytchnienia w wykonczeniowych sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.04.2011 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Amberwind dzieki za wsparcie Mozesz wrzucic namiary na swoja firme? Tez mam szafe i garderoby do zrobienia. Moze byc na priv. P.S. Przesliczne zdjecia slubne sa na twoim blogu, co prawda my juz mamy podpisana umowe z fotografem, ale lubie ogladac ladne rzeczy W kwestii wnetrz narazie u nas dretwa cisza, wiec wrzuce swoja suknie slubna na rozluznienie atmosfery Pozazdroscilam troche Ilonce slubnej odskoczni. Prosze o ewentualne glosy jaka fryzura najlepiej pasuje do tej kuchni i bizuteria ( ;/ ) http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Eleonor-B.jpg - San Patrick Eleonor I w realu: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/DSCN2900.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/DSCN2902.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.04.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 oj do takiej kiecy (śliczna!) postawiłabym zdecydowanie na prostotę i skromność. podobnie jak modelka, włosy bym upięła i odsłoniła twarz i ramiona. biżuteria... góra jest błyszcząca i ozdobna więc jeśli już to chyba jedynie bardziej ozdobna bransoletka lub w ogóle pozostańmy przy pierścionku i obrączkach p.s. justynko, napisałaś "jaka fryzura najlepiej pasuje do tej kuchni i bizuteria". hyhyhy remonty ci jednak po głowie chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.04.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) hahaha Madzia dzieki faktycznie napisalam kuchnia i niech tak zostanie Moze plener zamiast w Chorwacji zrobie w kuchni - panna mloda z patelnia ite sprawy Generalnie bizuterii nie lubie, tez obstawiam raczej bransoletke i i kolczyki (ale chyba jakies dlugie z krysztalami swarovskiego). Kupilam dodatkowo sobie kwiat w kolorze ecru do sukni i welon kiszpanski z haftem. Miala byc prosta fryzura ala hiszpanka, ale tak teraz to w sumie mysle o kucyku i warkoczyku "klosie" z jednej strony...ale nie wiem czy nie za malo elegancko. Z drugiej strony nie chce byc taka krolewna z drewna a moze doczepic wlosy, lekko pofalowac i przerzucic na bok? kurde zwariuje z tym slubem P.S. Welon jest sliczny, ale mysle czy go zaloze czy uzyje tylko na sesji...nie chce byc obczepiona jak choinka. No i koniecznie make up...czarny eyliner + czerwone usta czy zbyt agresywnie do slubu? http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/1548687486.jpg - zamarzylam sobie te buty do slubu i niech to grom strzeli 37 juz w sklepie nie maja ;p Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.04.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Venus_m, sukienka śliczna, moje niespełnione marzenie A w jakiej fryzurce czujesz się najlepiej? I jaką biżuterię lubisz nosić? Bo trudno tak doradzić, jak się nie zna preferencji A ta kuchnia to chyba faktycznie spędza Ci sen z powiek Oby wszystko skończyło się pomyślnie... Edit: dopiero teraz doczytałam, że wspomniałaś i fryzurze i biżuterii - moim zdaniem kłos może świetnie pasować - mam znajomą, która w takiej fryzurze wystąpiła na swoim ślubie (ale ma typową słowiańską urodę - blond włosy, błękitne oczy) i wyglądała ślicznie Naturalnie, trochę niewinnie zupełnie inaczej niż większość panien młodych w natapirowanych lub sztywnych kokach. Make up najlepiej taki, w jakim się dobrze czujesz i wiesz, że ładnie wyglądasz Co do biżuterii, ja również najchętniej założyłabym kolczyki z kryształkami, jakieś takie dłuższe, powiewne oraz bransoletkę - nic na szyi Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.04.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Venus, sukienka śliczna! taka prosta i elegancka. Ale buty... to chyba nie ta sama bajka! Kłos wg mnie też odpada! A gdzie chcesz umieścić ten kwiatek? Nie chcesz przedobrzyć? Bo chyba cały urok tej sukni jest w jej prostocie. Moim skromnym zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.04.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 piekna suknia!!!! a jakie piekne drzwi i podłoga w tle;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 13.04.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Wtracę swoje trzy grosze a co: kok hiszpański a w niego wpięte storczyki, kolczyki moze być nawet spory swarowski ale na sztyfcie pojedynczy kamień a do tego bransoletka tez swarowski taka szeroka na skórze ze szesc rzędów kryształków (da świetny kontrapunkt tej zdobnej górze na biuście), do tego bukiet ze storczyków. sorki ale Twój welon w ogóle mi się tu nie widzi I ZADBAJ O PORZĄDNE PODPIĘCIE TRENU!!! Nawet taki malutki potrafi zepsuć najpiękniejsze chwile!!! Ile się ich naprzyszywałam w trakcie wesel przyjaciółek bo pani w salonie dała tylko haftkę albo malutki zatrzask!!!! Ja do swojego podszyłam bawełniane taśmy 1cm szerokie i związałam je do tańców "na chama". Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.04.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 z bizuteria bylabym ostrozna, zwlaszcza nadmiarem swarovskich - jesli bransoleta jest duza, to niech kolczyki beda skromne i na odwrot. swarovskie dosyc mocno przykuwaja uwage, a to nie pokaz bizuterii a ladna oprawa ciebie przeciez. skoro masz dluzsze kolczyki, to upnij wlosy tak zeby je pokazac i czerwonych ust sie nie bój - zdecydowana czerwień nie musi być agresywna czy wulgarna, z makijazystką na bank dobierzesz ideany odcień a butkow vivienne poszukaj na Allegro - jak szukałam swoich to była ich cała masa są strasznie wygodne, wiec jeśli znasz swój rozmiar - licytuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.04.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Dzieki dziewczyny Wiem, ze buty troche z innej bajki, ale ja sama jestem urwana z choinki Pewnie skonczy sie na jakis cielistych z ogromna szpilka A te pozostana w zasiegu marzen, lub kupie takie czarne z czerwonymi pieczatkami...ale to juz nie do slubu Welon mierzylam do sukni i wyglada cudnie, to nie jest maryjka tylko hiszpanski choc wygladem zblizone, rodzaj upiecia calkiem inny. Welon sam w sobie piekny chociaz suknie mi sie wydaje ze krysztalkami zaczepia. Myslalam tez o takiej prawie gladkiej hiszpance z przesunieciem na bok koka + delikatny kwiat ecru ktory juz mam i moze z przodu kilka pasem lokow? tak ala retro ;p kurde ale mam rozterki z tym slubem. Alutka a bransoletka taka masywna tez mi sie podoba ale nie chce przedobrzyc, w dobieraniu bizuterii to jestem laikiem bo normalnie to nie nosze nic poza pierscionkiem zareczynowym. Aniu akurat zdjecia z "reala" mam od pani ktora mi ta suknie sprzedawala, wiec wnetrze tez jej Alutka a z trenem to w ogole nie mam pojecia jak sobie poradzic, licze na krawcowa bo narazie suknia ma rozmiar katalogowy czyli na 190 cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 14.04.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Żeby nie było całkiem niebudowlanie to nadmienię, ze własnie zamontowali mi drzwi wewnętrzne a więc do galerii coraz bliżej A co do bransoletki, ta o której myślę wygląda bardzo delikatnie i elegancko, a tren to musi krawcowa upiąć już na Tobie, żeby sprawdzić jak się będzie najlepiej układał ale samo mocowanie to misi być fest - dopilnuj. A jesli welon kryształkami haczy o suknię to nie halo bo pozaciąga Ci całą kreację. Moze załóz go tylko do ślubu (i na sesję) a w drodze na wesele po prostu zdejmij. Ja szczerze mówiąc uważam, ze panna młoda z "gołą głową" jest niekompletna.. no i jak juz go masz to trzeba uzyć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.04.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 E tam trzeba nie trzeba Alutka czekam na twoja galerie, mozesz wrzucic ta bransoletke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 14.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 A proszę:http://allegro.pl/bransoletka-mesh-swarovski-elements-kemonart-i1514650108.htmlprzyjaciółka taką miała na swoim ślubie - wyglądała bosko a do tego nadaje się do uzycia w każdej innej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts