Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mnie tylko premią sypną. Ale od 2,5 roku nie miałam podwyżki :(. Nawet o inflację roczną :(. A dojazdy podrożały cholernie :(.

Oprócz tego rzucą nam bony na swięta, super, że są ale ... małe niestety. Choć na kolację wigilijną starczy, więc tak nie narzekam.

Jak mnie przyciśnie z kasą to się mobilizuję, szukam nowej pracy, idę na rozmowę kwalifikacyjną i ... potem mi znowu przechodzi, cieszę się z tego co mam i chyba następne 13 lat tu spędzę :(

mnie tylko premią sypną. Ale od 2,5 roku nie miałam podwyżki :(. Nawet o inflację roczną :(. A dojazdy podrożały cholernie :(.

Oprócz tego rzucą nam bony na swięta, super, że są ale ... małe niestety. Choć na kolację wigilijną starczy, więc tak nie narzekam.

Jak mnie przyciśnie z kasą to się mobilizuję, szukam nowej pracy, idę na rozmowę kwalifikacyjną i ... potem mi znowu przechodzi, cieszę się z tego co mam i chyba następne 13 lat tu spędzę :(

u mnie tez słabo..nie pracuje tu długo ale jesto moje 3/4 przepracowanych lat więc sporo jak dla mnie ...kiedys cos było w ramach bonusów a teraz nic...mimo ze nadal jest dobrze w firmie mimo kryzysu niby :bash: tez chciala bym cos zmienić..ale jestem straszny tchóż..tu mi w miarę dobrze tak poprostu ale wiem ze to nie jest optymalne dla mnie miejsce i kasa ktora mogla bym mieć w "swoim zawodzie":( chciala bym zmienic a boję sie ...już taki ze mnie egzemplarz :bash:

mam to samo. A dodam, ze w tym i zeszłym roku firma miała najlepsze wyniki w ciągu tych 13 lat. No ale wszędzie trąbią o kryzysie więc ...

I też się bardzo boję. Tym bardziej, że po kilku miesiącach okazuje się, że dobrze , że jej nie zmieniłam (firma upadła, po pół roku szukają nowego pracownika na to miejsce, okazuje się, ze szef to psychopata itd).

Mam jeszcze opcje taką, ze szefowa może na emeryturę pójdzie za 3 lata ... wtedy jako jej zastępca ... no ale czy pójdzie ? Ona w domu nie wysiedzi :(

Doceniam, doceniam. W ciągu 4 latach to moja 4 praca :rotfl: ja jak mi nie pasuje to po prostu szukam czegoś lepszego, dla mnie warunkiem był rozwój, ale nie tylko taki w ogłoszeniu rekrutacyjnym. Jestem bardzo zadowolona :) Mam nadzieję, kilka lat tu posiedzieć :yes:

Zapomniałam, że raz na pół roku mam podwyżkę inflacyjną i do tego kartę na zajęcia sportowe i taneczne za śmieszne pieniądze i 8 lunchy w ciągu miesiąca za podatek (czyli jakieś 8 zł :D )

Reni, staram się o tym pamiętać, kiedy mąż wyjeżdża na kilka tygodni albo gania w weekend po lesie w celach integracyjnych :wtf: lub zalicza superważne firmowe imprezy akurat w szale przedświątecznych przygotowań i porządków, kiedy wypadałoby dać pracownikowi chociaż jeden wolny wieczór na wymycie okna lub chociażby kupno prezentów dla najbliższych :mad:

Sorry, ale dla mnie takie kupony czy coraz to nowe gadżety to tylko zamydlanie oczu pracownika, żeby zapierd* i nie marudził, a nawet był wdzięczny, bo przecież może sobie wieczorem porozmawiać z żoną przez swojego superwypasionego iPhona 5, to prawie lepiej, niż na żywo.

Chociaż zdaję sobie sprawę Venus, że korporacje bywają różne i nie chciałam moim komentarzem nikogo urazić :no:

Edytowane przez Ilona Agata

poruszamy tematy bonusowe

jak pracowałam w szkole dostawaliśmy mega wsiórskie komplety pościeli

+ mydełko

normalnie jak za komuny:lol2:

Licytujemy się?

Ja jak na razie dostałam odzież roboczą (fartuch :p) i ekwiwalent na pranie.

Ot, bonus :p