reni1980 26.11.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 o mnie też nikt nie dba:cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 mnie tylko premią sypną. Ale od 2,5 roku nie miałam podwyżki . Nawet o inflację roczną . A dojazdy podrożały cholernie . Oprócz tego rzucą nam bony na swięta, super, że są ale ... małe niestety. Choć na kolację wigilijną starczy, więc tak nie narzekam. Jak mnie przyciśnie z kasą to się mobilizuję, szukam nowej pracy, idę na rozmowę kwalifikacyjną i ... potem mi znowu przechodzi, cieszę się z tego co mam i chyba następne 13 lat tu spędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.11.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 wszystkie masowo teraz będą zmieniać Wiesz, mi niewiele brakuje, żebym szukała. 40% szans że pracodawca ze mnie nie zrezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.11.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 mnie tylko premią sypną. Ale od 2,5 roku nie miałam podwyżki . Nawet o inflację roczną . A dojazdy podrożały cholernie . Oprócz tego rzucą nam bony na swięta, super, że są ale ... małe niestety. Choć na kolację wigilijną starczy, więc tak nie narzekam. Jak mnie przyciśnie z kasą to się mobilizuję, szukam nowej pracy, idę na rozmowę kwalifikacyjną i ... potem mi znowu przechodzi, cieszę się z tego co mam i chyba następne 13 lat tu spędzę u mnie tez słabo..nie pracuje tu długo ale jesto moje 3/4 przepracowanych lat więc sporo jak dla mnie ...kiedys cos było w ramach bonusów a teraz nic...mimo ze nadal jest dobrze w firmie mimo kryzysu niby tez chciala bym cos zmienić..ale jestem straszny tchóż..tu mi w miarę dobrze tak poprostu ale wiem ze to nie jest optymalne dla mnie miejsce i kasa ktora mogla bym mieć w "swoim zawodzie":( chciala bym zmienic a boję sie ...już taki ze mnie egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 mam to samo. A dodam, ze w tym i zeszłym roku firma miała najlepsze wyniki w ciągu tych 13 lat. No ale wszędzie trąbią o kryzysie więc ... I też się bardzo boję. Tym bardziej, że po kilku miesiącach okazuje się, że dobrze , że jej nie zmieniłam (firma upadła, po pół roku szukają nowego pracownika na to miejsce, okazuje się, ze szef to psychopata itd). Mam jeszcze opcje taką, ze szefowa może na emeryturę pójdzie za 3 lata ... wtedy jako jej zastępca ... no ale czy pójdzie ? Ona w domu nie wysiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 oj venuska chyba do pracy się wzięła:rotfl: myśli sobie że jak taką cudną pracę ma to musi ją chyba bardziej docenić, czytaj więcej pracować:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.11.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Doceniam, doceniam. W ciągu 4 latach to moja 4 praca ja jak mi nie pasuje to po prostu szukam czegoś lepszego, dla mnie warunkiem był rozwój, ale nie tylko taki w ogłoszeniu rekrutacyjnym. Jestem bardzo zadowolona Mam nadzieję, kilka lat tu posiedzieć Zapomniałam, że raz na pół roku mam podwyżkę inflacyjną i do tego kartę na zajęcia sportowe i taneczne za śmieszne pieniądze i 8 lunchy w ciągu miesiąca za podatek (czyli jakieś 8 zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 a ja myślałam ze to twoja 1 praca po studiach, albo chyba pierwsza poważna? tak? no w każdym razie nie masz co narzekać a nawet bym powiedziała ze masz fuksa, czytaj zdolna, właściwa dziewucha na właściwym miejscu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Popatrz, popatrz, a ja zawsze narzekałam na pracę w korporacji (czyt. suszyłam mężowi głowę), a jednak sporo plusów można znaleźć Tylko że mój nie przynosi kuponów do Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.11.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja zaczęłam pracować miesiąc po napisaniu wszystkich matur, każda moja praca była i jest poważna oprócz pierwszej trzymiesięcznej w sklepie z ciuchami (nie wytrzymałam tego patrzenia na ciuchy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Za to byczę się dzięki jego kartom na Termach Maltańskich kilka razy w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Za to byczę się dzięki jego kartom na Termach Maltańskich kilka razy w tygodniu a no widzisz, czyli jednak i Ty masz jakieś plusiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) Reni, staram się o tym pamiętać, kiedy mąż wyjeżdża na kilka tygodni albo gania w weekend po lesie w celach integracyjnych lub zalicza superważne firmowe imprezy akurat w szale przedświątecznych przygotowań i porządków, kiedy wypadałoby dać pracownikowi chociaż jeden wolny wieczór na wymycie okna lub chociażby kupno prezentów dla najbliższych Sorry, ale dla mnie takie kupony czy coraz to nowe gadżety to tylko zamydlanie oczu pracownika, żeby zapierd* i nie marudził, a nawet był wdzięczny, bo przecież może sobie wieczorem porozmawiać z żoną przez swojego superwypasionego iPhona 5, to prawie lepiej, niż na żywo. Chociaż zdaję sobie sprawę Venus, że korporacje bywają różne i nie chciałam moim komentarzem nikogo urazić Edytowane 26 Listopada 2012 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 bo przecież może sobie wieczorem porozmawiać z żoną przez swojego superwypasionego iPhona 5, to prawie lepiej, niż na żywo. ale zajebiście napisane:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ilonko - powiem Ci, ze ja dlatego nie zmieniam roboty. Coprawda nie mam super zaplecza socjalnego, ale przynajmniej nie czuję się wysysana. U mnie w pracy (choć firma zatrudnia przeszło 800 osób i jest w całości prywatna) trochę jak za komuny jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.11.2012 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Mydlenie oczu jest paskudne też się nie daję na to nabierać, a ja naprawdę jak na razie narzekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.11.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Co tam plotkary jedne?poruszamy tematy bonusowejak pracowałam w szkole dostawaliśmy mega wsiórskie komplety pościeli + mydełkonormalnie jak za komuny:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.11.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 poruszamy tematy bonusowe jak pracowałam w szkole dostawaliśmy mega wsiórskie komplety pościeli + mydełko normalnie jak za komuny:lol2: Licytujemy się? Ja jak na razie dostałam odzież roboczą (fartuch ) i ekwiwalent na pranie. Ot, bonus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.11.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Licytujemy się? Ja jak na razie dostałam odzież roboczą (fartuch ) i ekwiwalent na pranie. Ot, bonus :lol2: nieźle to chyba wygrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts