Venus_m 27.11.2012 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Wieta żem zazdrosna o tę czarną konsolę na krzyżaku co to ją wyszperałam? chcę mieć a nie mam gdzie ot i rozpacz ciężka ma osiągła apogeum. Jadę na pizzę z tego żalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.11.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Venuska po sklepach gania - bieliznę na wieczorną zmianę dla nas kompletuje:lol2::lol2: Wieta żem zazdrosna o tę czarną konsolę na krzyżaku co to ją wyszperałam? chcę mieć a nie mam gdzie ot i rozpacz ciężka ma osiągła apogeum. Jadę na pizzę z tego żalu kup w takim razie rozmiar większe te majty bo po pizzy doopa rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 27.11.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Waryjatki :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.11.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Waryjatki :rotfl: Może dołączysz Kochanie :rotfl: Siła w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.11.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 :rotfl::rotfl: Waryjatki :rotfl: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.11.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 dżizas ciężko mi się tarzać po tej pizzy. Nikt się ze mną w mej rozpaczy nie połączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 27.11.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Venus pliss zajrzyj do mnie w wolnej chwili bo u mnie się dylematy zaczynają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.11.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 kup w takim razie rozmiar większe te majty bo po pizzy doopa rośnie ja na jutro tez seee musze większych poszukac bo zrobilam chyba z trylion pierogów...i częsci juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 27.11.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) Venusku powiedz przecie gdzie wyszperałaś najpiękniejszą konsolkę na świecie? Edytowane 27 Listopada 2012 przez JOLA440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.11.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Jola no na allegrze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.11.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Nie wierzę że nie znajdziesz jakiejkolwiek ściany w swojej rezydencji na te konsolkę no co ty Dasz radę a jak nie to coś tam przebuduj tam odejmij albo dołóż Miłej nocki Pani życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 27.11.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Może dołączysz Kochanie :rotfl: Siła w grupie Mnie się wydaje ,że ja już dawno należę ,do tych na W :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.11.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Karolka na upartego tylko holl na górze, a ten jest ostatni w kolejności są ważniejsze wydatki. Mogłaby stać na plecach kanapy, ale serwisu to ja na niej nie zmieszczę, więc odpada. Czarnego koloru nie dam rady powtórzyć w żadnym pokoju oprócz holli, kuchni i salonu, no a a łazienkę na dole mam tyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.11.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Karolka na upartego tylko holl na górze, a ten jest ostatni w kolejności są ważniejsze wydatki. Mogłaby stać na plecach kanapy, ale serwisu to ja na niej nie zmieszczę, więc odpada. Czarnego koloru nie dam rady powtórzyć w żadnym pokoju oprócz holli, kuchni i salonu, no a a łazienkę na dole mam tyci Całe szczęście że masz rozsądne podejście do tematu no rzeczywiście nic na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.11.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Alez tu wesoło:D Siemka Kobitki :bye:i nawet Marjelka jest...AAAAA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Waryjatki :rotfl: Ale jakie zarabiste :lol2: :rotfl: Rozbawiacie mnie do lez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.11.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Karolka kto wie może kiedyś, zazwyczaj nie miałam nawet widocznych horyzontów na posiadanie czegoś i mi się jakoś po okazji trafiało poczekam, ja w czekaniu dobra jestem tylko dlatego że muszę Hazelka no proszę jakie tu wać panny wizyty składają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.11.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Nikt się ze mną w mej rozpaczy nie połączył Ja sie polacze.. chcem miec, a nie wiem, cz bede.. M poki co na 'NIEt' jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.11.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Kamiku póki co to luzik tylko się nie kłóć bo nie warto. Ja to kiedyś mogłam domy palić w kłótni, a teraz to mi szkoda życia na takie głupoty. Od dziś mamy tv w salonie zgadnijcie? oczywiście po okazji ale kur.... przy wnoszeniu tego dziadostwa (ciężkie) oparliśmy jednym rogiem na ławce w wiatrołapie i pękł materiał no nic, oddam kiedyś najwyżej do tapicera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.11.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Od dziś mamy tv w salonie zgadnijcie? oczywiście po okazji ale kur.... przy wnoszeniu tego dziadostwa (ciężkie) oparliśmy jednym rogiem na ławce w wiatrołapie i pękł materiał no nic, oddam kiedyś najwyżej do tapicera. to co wy za bydlaka kupiliście ze taki ciężki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts