Drop_Inn 27.11.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Komuś tu dziś wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.11.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Komuś tu dziś wesoło tutaj zawsze jest wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.11.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Kamiku póki co to luzik tylko się nie kłóć bo nie warto. Ja to kiedyś mogłam domy palić w kłótni, a teraz to mi szkoda życia na takie głupoty. Od dziś mamy tv w salonie zgadnijcie? oczywiście po okazji ale kur.... przy wnoszeniu tego dziadostwa (ciężkie) oparliśmy jednym rogiem na ławce w wiatrołapie i pękł materiał no nic, oddam kiedyś najwyżej do tapicera. w pierwszej chwili zrozumiałam, że kupiliscie tapicerowany telewizor :rotfl: Ja normalnie głupieję na tym wątku Warjatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.11.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Od dziś mamy tv w salonie zgadnijcie? oczywiście po okazji ale kur.... przy wnoszeniu tego dziadostwa (ciężkie) oparliśmy jednym rogiem na ławce w wiatrołapie i pękł materiał no nic, oddam kiedyś najwyżej do tapicera. Ufff... Przynajmniej jedna potencjalna szkoda mi odpada Nawet dwie, bo ławki tyż nie mam. A o majtkach się nie wypowiem Damy takich tematów nie poruszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.11.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A o majtkach się nie wypowiem Damy takich tematów nie poruszają Taaaa, damy tylko o cyckonoszach i gorsetach prawią Ps. Ania wie o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.11.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Taaaa, damy tylko o cyckonoszach i gorsetach prawią Ps. Ania wie o co kaman Gorsety to zupełnie insza inszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 28.11.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam sie z rana Justynka, nie, no klocic sie nie bede ale postaram sie sukcesywnie mego meza przekonywac chociaz do konsolki, bo o emsach to juz niestety zapomniec moge.. Dzisiaj tez bedzie tu tak wesolo..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Taaaa, damy tylko o cyckonoszach i gorsetach prawią Ps. Ania wie o co kaman taaaa...koniecznie czarnych:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.11.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Czy będzie wesoło to zależy od was haha ale wam wyzwanie rzuciłam Narendil a ja sobie myślałam na zasadzie " Bawimy się jak damy, jak nie damy to się nie bawimy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Czy będzie wesoło to zależy od was haha ale wam wyzwanie rzuciłam Narendil a ja sobie myślałam na zasadzie " Bawimy się jak damy, jak nie damy to się nie bawimy" No to Venuska zapodała już temat na dzisiejszy dzień Lekcja1 Temat: Damy dziś? czy nie damy?...o to jest pytanie Ja tylko na chwilunie bo dziś dzień w terenie Miłego dnia i do wieczorka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.11.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 " Bawimy się jak damy, jak nie damy to się nie bawimy" Nie mogę z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Marta z tego co wiem, Twojego Męża nie ma no to u Ciebie "nie damy" , u mnie, chmmmm to zależy czy mąż zadba o atmosferę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 mój to kurna codziennie dba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.11.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 mój to kurna codziennie dba . I dlatego głowa Cię nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 dzień dobry tak w ogóle. Venus - sierści mnie dzisiaj obudziły w nocy ... zwaliły u So ciężką drewnianą misę z orzechami na panele - larum takie, że chyba sąsiedzi się pobudzili. So przyszła z płaczem mi powiedzieć, że sprzątać za nimi nie będzie i wpuśiła mi je (sierści ) do sypialni. Bandzior tak się zagalopował, że ... wywalił mi szklankę z piciem na deskię (pod łóżko). Musiałam na szybciaka kombinować ścierkę (czytaj ręcznik) i przenosić (sama) łóżko (waży z 50 kg). MASAKRA !!! Taką miałam noc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kochana z głową już dawno nie wychodzi. Teraz zasypiam jak on bierze prysznic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ale super sposób ma moja koleżanka ... za noc maluje paznokcie w rękach i nogach. Potem przez 2 godziny nie pozwala się dotykać . Mąż pasuje w międzyczasie i idzie spać . A ona z wywalonymi pazurami na TV patrzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Marta z tego co wiem, Twojego Męża nie ma no to u Ciebie "nie damy" Nio....ja to co najwyżej mogę ,,dać", ale rade na odwyku przez kilka dni Ale super sposób ma moja koleżanka ... za noc maluje paznokcie w rękach i nogach. Potem przez 2 godziny nie pozwala się dotykać . Mąż pasuje w międzyczasie i idzie spać . A ona z wywalonymi pazurami na TV patrzy . Znam ten sposób Dobra spadam.....odwiozłam rano dzieci do placówek opiek. wych. i wróciłam do domu umyć głowę bo rano zaspaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.11.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kochana z głową już dawno nie wychodzi. Teraz zasypiam jak on bierze prysznic . mój sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.11.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mogłaby stać na plecach kanapy wiem serwis ważny ale jak by pięknie wyglądała w pierwszej chwili zrozumiałam, że kupiliscie tapicerowany telewizor też tak zrozumiałam :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts