Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kamiku póki co to luzik ;) :wiggle: tylko się nie kłóć bo nie warto. Ja to kiedyś mogłam domy palić w kłótni, a teraz to mi szkoda życia na takie głupoty.

Od dziś mamy tv w salonie :wiggle: zgadnijcie? oczywiście po okazji :wiggle: ale kur....:mad: przy wnoszeniu tego dziadostwa (ciężkie) oparliśmy jednym rogiem na ławce w wiatrołapie i pękł materiał :mad: no nic, oddam kiedyś najwyżej do tapicera.

w pierwszej chwili zrozumiałam, że kupiliscie tapicerowany telewizor :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ja normalnie głupieję na tym wątku :rotfl:

Warjatkowo :lol2:

Od dziś mamy tv w salonie :wiggle: zgadnijcie? oczywiście po okazji :wiggle: ale kur....:mad: przy wnoszeniu tego dziadostwa (ciężkie) oparliśmy jednym rogiem na ławce w wiatrołapie i pękł materiał :mad: no nic, oddam kiedyś najwyżej do tapicera.

Ufff...

Przynajmniej jedna potencjalna szkoda mi odpada :lol2:

Nawet dwie, bo ławki tyż nie mam.

A o majtkach się nie wypowiem :p

Damy takich tematów nie poruszają :rotfl:

:rotfl: Czy będzie wesoło to zależy od was :lol: haha ale wam wyzwanie rzuciłam

Narendil a ja sobie myślałam na zasadzie " Bawimy się jak damy, jak nie damy to się nie bawimy" :lol2:

No to Venuska zapodała już temat na dzisiejszy dzień :D

Lekcja1

Temat: Damy dziś? czy nie damy?...o to jest pytanie :rotfl:

Ja tylko na chwilunie bo dziś dzień w terenie ;) Miłego dnia i do wieczorka:hug:

dzień dobry tak w ogóle.

Venus - sierści mnie dzisiaj obudziły w nocy ... zwaliły u So ciężką drewnianą misę z orzechami na panele - larum takie, że chyba sąsiedzi się pobudzili. So przyszła z płaczem mi powiedzieć, że sprzątać za nimi nie będzie i wpuśiła mi je (sierści ) do sypialni. Bandzior tak się zagalopował, że ... wywalił mi szklankę z piciem na deskię (pod łóżko). Musiałam na szybciaka kombinować ścierkę (czytaj ręcznik) i przenosić (sama) łóżko (waży z 50 kg). MASAKRA !!!

Taką miałam noc :(.

Marta z tego co wiem, Twojego Męża nie ma no to u Ciebie "nie damy"

Nio....ja to co najwyżej mogę ,,dać", ale rade na odwyku przez kilka dni :lol2:

Ale super sposób ma moja koleżanka ... za noc maluje paznokcie w rękach i nogach. Potem przez 2 godziny nie pozwala się dotykać :). Mąż pasuje w międzyczasie i idzie spać :). A ona z wywalonymi pazurami na TV patrzy :).

Znam ten sposób :rotfl:

Dobra spadam.....odwiozłam rano dzieci do placówek opiek. wych.:D i wróciłam do domu umyć głowę bo rano zaspaliśmy :cool: