Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

taaaa...koniecznie czarnych:lol2:

O przepraszam bardzo. Kiecka była biała :p

Mój tata, zanim zaczęłam myśleć o sukni, zakomunikował mi, że jeśli będzie czarna, to on na ślub owszem, przyjdzie i w kościele zawału specjalnie dostanie :rotfl:

Narendil a ja sobie myślałam na zasadzie " Bawimy się jak damy, jak nie damy to się nie bawimy" :lol2:

:rotfl:

Jasne, ze damy rade :D

Tymczasem potrzebuje pomocy...

Venuska, czy masz gdzies fotke poczatku swoich schodow?? :cool:

Konkretnie chodzi mi o pierwsze dwa stopnie i ich wykonczenie przy scianie.. jak tam leci listwa? :confused:

Bo za jakas chwile musze powiedziec stolarzowi jak to ma u nas zrobic, a kompletnie mam pomyslu :(

Na sekunde wkleje fotke, zeby bylo widac o co mi chodzi, potem usune, zeby nie zasmiecac watku :yes:

Miejsca o ktore mi chodzi zaznaczylam na czerwono:

EDIT: uzupelnilam temat w swoim watku.

Edytowane przez kamiku

babym nie wyrabiam z wami:).

Anetko u mnie z dawaniem chyba jest inaczej ...Mój uważa że mi daje (nie ma lepszego lekarstwa niż białe mleczko). Więc się gubię w tym ....

Dzisiaj mój mąż wstawał o 4 rano i się po kuchni rozbijał. Jak mu przed chwilką przez telefon to wyrzuciłam, to usłyszałam, że gdybym wczoraj BARDZIEJ (a da się ?) dała się wymęczyć to spałabym jak dziecko a nie wydziwiała :(.

babym nie wyrabiam z wami:).

Anetko u mnie z dawaniem chyba jest inaczej ...Mój uważa że mi daje (nie ma lepszego lekarstwa niż białe mleczko). Więc się gubię w tym ....

Dzisiaj mój mąż wstawał o 4 rano i się po kuchni rozbijał. Jak mu przed chwilką przez telefon to wyrzuciłam, to usłyszałam, że gdybym wczoraj BARDZIEJ (a da się ?) dała się wymęczyć to spałabym jak dziecko a nie wydziwiała :(.

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

jezu mirella gdyby nasi mężowie sie spotkali to o niczym innym by nie rozmawiali:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: