Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

:rotfl: dziewczyny ja z wami nie mogie; mój demenrzu jak wczoraj przeczytał co się tutaj dzieje to mówi tak: jak to możliwe, że z tematu o kotkach i gotowaniu zrobił się wątek o mokrych majtkach ? :lol:

Kamiku schody mam zupełnie inaczej, bo dolny bieg ma tylko kilka górnych stopni przy ścianie, więc nie pomogę.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kamiku schody mam zupełnie inaczej, bo dolny bieg ma tylko kilka górnych stopni przy ścianie, więc nie pomogę.

Czyli tak jak ma Mariejlka? sciana nie konczy sie ze schodami, a idzie dalej..??

Ktora mi pomoze ??? :cry: :cry: zerknijcie pls do mojego watku..

Reni laptop w jadalni stoi a tam nie mam nic w oknach, więc stół póki co do słusznych celów służy:lol2::lol2::lol2: poza tym Mąż w pracy:lol2:

to dlatego mój się tak na te zasłony upierał .......:lol2::lol2: A ja głupia myślałam, że zależy mu aby było przytulniej :)

Mam pytanie statystyczne ;)

Czy tylko u mnie jest ścisły związek z ilością wykonanych prac domowych przez małżonka a częstotliwością nagabywania żony?

Cholera, jak tylko chłop powiesi szafkę albo uchwyty przykręci, to już wiem co się będzie działo :lol2:

nie przed snem ino przed kapielą męża :rotfl:

na brudasa, znaczy się :lol2:

Moja najbardziej ulubiona pozycja to na misie :yes:

dupa do dupy i spi sie :rotfl:

Czy tylko u mnie jest ścisły związek z ilością wykonanych prac domowych przez małżonka a częstotliwością nagabywania żony?

Cholera, jak tylko chłop powiesi szafkę albo uchwyty przykręci, to już wiem co się będzie działo :lol2:

no co Ty. Mój jest technicznie upośledzony ;) U nas jakby tak było to w życiu dwójki dzieci bym sie nie dorobiła :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Kochana, jak mój się bierze za sprzątanie to juz wiem, ze mam tyłek szykować ;)

dupa do dupy i spi sie
:rotfl:

mojego męża chyba nie :mad:

Wczoraj jak przeczytalam o tapicerowanym telewizorze to sama sie posikalam:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: i z wrazenia zapomnialam hasla na muratora zeby to skomentowac:rotfl:

A dzis widze ze sie na sex zalapie:D-w koncu bo mijego ciagle glowa boli:lol2::lol2::lol2:

Kochana, jak mój się bierze za sprzątanie to juz wiem, ze mam tyłek szykować ;)

Jak widać gra wstępna może przyjmować różne postaci :rotfl:

to dlatego mój się tak na te zasłony upierał .......:lol2::lol2: A ja głupia myślałam, że zależy mu aby było przytulniej :)

Jakby to powiedzieć....jedno z drugim ma przecież ścisły związek:lol2::lol2::lol2:

A dzis widze ze sie na sex zalapie:D-w koncu bo mijego ciagle glowa boli:lol2::lol2::lol2:

Że sparafrazuję klasykę:

forum rządzi, forum radzi, forum nigdy Was nie zdradzi :lol2:

Wczoraj jak przeczytalam o tapicerowanym telewizorze to sama sie posikalam:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: i z wrazenia zapomnialam hasla na muratora zeby to skomentowac:rotfl:

no proszę a ja głupia myślałam , że Oni zawsze mają ochotę:lol2:

Aniu , że niby co??? grupowo ma dziś być???:lol2::lol2::lol2:

Nie wiem :rolleyes:

Ale Gumusiową jakoś trza wspomóc :)

Myślcie babki. Mnie głowa boli :p

BIERE WSZYSTKO CO DACIE:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Chleb dziś upiekłam :yes: