Venus_m 28.11.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 dziewczyny ja z wami nie mogie; mój demenrzu jak wczoraj przeczytał co się tutaj dzieje to mówi tak: jak to możliwe, że z tematu o kotkach i gotowaniu zrobił się wątek o mokrych majtkach ? Kamiku schody mam zupełnie inaczej, bo dolny bieg ma tylko kilka górnych stopni przy ścianie, więc nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 28.11.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kamiku schody mam zupełnie inaczej, bo dolny bieg ma tylko kilka górnych stopni przy ścianie, więc nie pomogę. Czyli tak jak ma Mariejlka? sciana nie konczy sie ze schodami, a idzie dalej..?? Ktora mi pomoze ??? :cry: zerknijcie pls do mojego watku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Reni laptop w jadalni stoi a tam nie mam nic w oknach, więc stół póki co do słusznych celów służy:lol2::lol2: poza tym Mąż w pracy:lol2: to dlatego mój się tak na te zasłony upierał .......:lol2: A ja głupia myślałam, że zależy mu aby było przytulniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mam pytanie statystyczne Czy tylko u mnie jest ścisły związek z ilością wykonanych prac domowych przez małżonka a częstotliwością nagabywania żony? Cholera, jak tylko chłop powiesi szafkę albo uchwyty przykręci, to już wiem co się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.11.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 nie przed snem ino przed kapielą męża na brudasa, znaczy się Moja najbardziej ulubiona pozycja to na misie dupa do dupy i spi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.11.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mam pytanie statystyczne Czy tylko u mnie jest ścisły związek z ilością wykonanych prac domowych przez małżonka a częstotliwością nagabywania żony? Cholera, jak tylko chłop powiesi szafkę albo uchwyty przykręci, to już wiem co się będzie działo no co Ty. Mój jest technicznie upośledzony U nas jakby tak było to w życiu dwójki dzieci bym sie nie dorobiła :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mam pytanie statystyczne Czy tylko u mnie jest ścisły związek z ilością wykonanych prac domowych przez małżonka a częstotliwością nagabywania żony? Cholera, jak tylko chłop powiesi szafkę albo uchwyty przykręci, to już wiem co się będzie działo Kochana, jak mój się bierze za sprzątanie to juz wiem, ze mam tyłek szykować dupa do dupy i spi sie mojego męża chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 28.11.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 już od samego czytania mam migrenę a tu się dopiero rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.11.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Wczoraj jak przeczytalam o tapicerowanym telewizorze to sama sie posikalam:lol2::lol2::lol2: i z wrazenia zapomnialam hasla na muratora zeby to skomentowac:rotfl: A dzis widze ze sie na sex zalapie:D-w koncu bo mijego ciagle glowa boli:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kochana, jak mój się bierze za sprzątanie to juz wiem, ze mam tyłek szykować Jak widać gra wstępna może przyjmować różne postaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 to dlatego mój się tak na te zasłony upierał .......:lol2: A ja głupia myślałam, że zależy mu aby było przytulniej Jakby to powiedzieć....jedno z drugim ma przecież ścisły związek:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 A dzis widze ze sie na sex zalapie:D-w koncu bo mijego ciagle glowa boli:lol2::lol2: Że sparafrazuję klasykę: forum rządzi, forum radzi, forum nigdy Was nie zdradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Wczoraj jak przeczytalam o tapicerowanym telewizorze to sama sie posikalam:lol2::lol2::lol2: i z wrazenia zapomnialam hasla na muratora zeby to skomentowac:rotfl: A dzis widze ze sie na sex zalapie:D-w koncu bo mijego ciagle glowa boli:lol2::lol2: no proszę a ja głupia myślałam , że Oni zawsze mają ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Że sparafrazuję klasykę: forum rządzi, forum radzi, forum nigdy Was nie zdradzi Aniu , że niby co??? grupowo ma dziś być???:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu , że niby co??? grupowo ma dziś być???:lol2: Nie wiem Ale Gumusiową jakoś trza wspomóc Myślcie babki. Mnie głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.11.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Moja najbardziej ulubiona pozycja to na misie dupa do dupy i spi sie :rotfl::rotfl: czyli moja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.11.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Nie wiem Ale Gumusiową jakoś trza wspomóc Myślcie babki. Mnie głowa boli BIERE WSZYSTKO CO DACIE:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.11.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 :rotfl::rotfl: czyli moja też :rotfl::rotfl:-to jak mojego M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 BIERE WSZYSTKO CO DACIE:lol2::lol2::lol2: Chleb dziś upiekłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.11.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Chleb dziś upiekłam :bash:o sexie mowie:lol2: Ale chlebka gratuluje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts