Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Mam pytanie statystyczne ;)

Czy tylko u mnie jest ścisły związek z ilością wykonanych prac domowych przez małżonka a częstotliwością nagabywania żony?

Cholera, jak tylko chłop powiesi szafkę albo uchwyty przykręci, to już wiem co się będzie działo :lol2:

cos wtym jest..u mnie w domu takie same zachowania sie zdażają...

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

GUMISIOWA- to zrzutka forumowa na wibrator ? Czy może mój P. Ci może przyjść pomóc (bede miała spokojny wieczór) ?

Mirelko a co zrobisz jak P się u Gumisiowej spodoba i nie będzie chciał wrócić???:lol2::lol2::lol2: męża, pieniędzy i samochodu się nie pożycza....tak to chyba szło:lol2::lol2::lol2:

te, gumisiowa .... a Ty masz do mojgo P. rzut beretem ... tak teraz patrzę :).

Jak dobrze, że on tego nie czyta.

Ostatnio mu opowiedziałam historię sąsiadki mojej kolezanki z pracy. Jak to się umawia na randki na fotach sexowych i za free do łóżka z nimi chodzi. Jak się biedak chłop napalił, że za darmo można dooopy zarwać do łóżka. A do Bielska by miał niedaleko :). Toż jak ja do tikeja śmigam to on by móg do Ciebie... się zagalopowałam ;).

te, gumisiowa .... a Ty masz do mojgo P. rzut beretem ... tak teraz patrzę :).

Jak dobrze, że on tego nie czyta.

Ostatnio mu opowiedziałam historię sąsiadki mojej kolezanki z pracy. Jak to się umawia na randki na fotach sexowych i za free do łóżka z nimi chodzi. Jak się biedak chłop napalił, że za darmo można dooopy zarwać do łóżka. A do Bielska by miał niedaleko :). Toż jak ja do tikeja śmigam to on by móg do Ciebie... się zagalopowałam ;).

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:No to nic mirela-ty pojdziesz do tikeja ,Twoj P do mnie a pozniej sie z Toba na kawe umowie:lol2::lol2::lol2::lol2:

A z ta kolezanka-to jaja sobie robisz?:eek: