karolek59 28.11.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 http://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/krejzol.gifwarjjjjjjjjjatkiz rana takie tematy poruszać venuskoczerwony szpic to chyb anie najlepszy pomysłja obstawiam biały lub srebrnyps śliczna bombecka co?http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) ona rozwódka, pracująca, zadbana mama z potrzebami. Loguje się gdzieś (nie pamiętam nazwy forum) i podczas rejestracji określa swoje preferencje seksualne itd. Otwarcie gada się tam o sexie (aż dziw bierze, że tam sa tez kobiety ) itd. Umawia się z gościem w kinie, kawiarni itd. Pogadają i idą do niej do domu (syn wczesniej oczywiście wyekspediowany). Pstrykną się i koniec. Za jakiś czas następny. Za free (tego mój P.nie mógł zajarzyć, powiedział, że koniec świata jednak jest blisko). Okazało się, ze od drugiej koleżanki sąsiadka (coś to podejrzane. Podobnie jak faceci gadają o burdelach - zawsze znają to z opowiadań kolegów z roboty :eek:). Też taka sama matka, tylko nie zadbana. Trafiła na jakiegoś niedorajdę i się rozwiodła. Za forum poznała gościa z którym się spotyka w kafejce w carefurze . Rozmawiają o książkach, filmach i potem pstryk. Spotykają się tak co jakiś czas. Laska zaczeła o siebie dbać, schudła 15 kg, kupuje sobie sexxy bieliznę (a to taka dewotka była). Opowoadała tej koleżance, że w końcu czuje się kobietą, że uwielbia sexy bieliznę (kiedyś majtki miały być ciepłe), chodzi do fryzjera itd. Mają taki układ, że jak sobie któreś z nich kogoś znajdzie to sobie to otwarcie powiedzą. Oczywiście to też związek za freee. No i mojemu ślinka poleciała . Chyba przestanę płacić za neostradę soby nas pozbawiono netu w domu Edytowane 28 Listopada 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.11.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 podczytuję Was od dawna - boszzzzz jak ja KOCHAM takie babki jak Wy! zdecydowane, pewne siebie i dążące do celu! dżizas! czemu w "realu" takie nie spotykam:P Chyba czas na swoją galerię - po tym jak się wzrorował na muratorze:P /nie będę po nickach walić / pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.11.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) http://facefun.pl/static/foto/jak-zmywac-naczynia-8381.png Wypisz, wymaluj sposób mojego męża Tylko pkt 2 zgadza się połowicznie, powinno być: "Wmów sobie i żonie..." Efekt jest taki, że jak długo się znamy, chłopina nie wymył jeszcze ani jednego naczynia, bo jak już włoży do zlewu, to zapomina o nich na amen, a ja potem szoruję przed snem. U nas w ogóle jest bardzo "partnerski" podział obowiązków: jak mąż gotuje, to ja sprzątam, jak ja gotuję, to ja sprzątam Edytowane 28 Listopada 2012 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 mnie się nie widzi czerwony szpic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 u mnie nie ma patriarchatu i temu podobnych stereotypów ale gotuję ja ( z przymusu bo nie lubię ) ale gdybym na męża liczyła to byśmy o jajecznicy , pizzy gotowcu i żarciu z MD byli:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.11.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dziewczyny, a czy macie jakieś inne pomysły na ozdobienie czubka choinki? Bo mi się te tradycyjne szpice średnio podobają i przez to u mnie na czubku nigdy niczego nie ma, a chciałabym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.11.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 To ja mam taką koleżankę którą lato czy zimna łazi bez majtek serio ma świetnego męża ale od zawsze go zdradza i się z tym nie kryję ostatnio sie rozwiedli w końcu chłop przejrzał na oczy bo on na prawdę zasługiwał na kogoś kto go będzie kochał ( anie jego pieniążki) laska zrobiła sobie silikonowe cyce, kocie soczewki rudy lok na czuprynie i mówi ze w koncu czuję się wyzwolona zrobiła sobie słitaśnie focie ala uczennica z cycami na wierzchu i również ogłasza się na różnych portalach a kasiury jej nie brakuje prowadzi własny interes o taka opowieść o wyzwolone kobiecie pewnie każdej nasuwa się na myśl co za ,,,dziw Ale co 3 facet sie tak zachowuję i takiego nikt nie ocenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.11.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dziewczyny, a czy macie jakieś inne pomysły na ozdobienie czubka choinki? Bo mi się te tradycyjne szpice średnio podobają i przez to u mnie na czubku nigdy niczego nie ma, a chciałabym... Może być np gwiazdka lub kokarda ale myślę że ładny delikatny szpic tez fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 u mnie bez szpica (walczyłam o to z P. jak lwica). Delikatne bałe bombki ewentualnie wieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.11.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 MagdaBartek bo w samozachwyt wpadniemy:lol2:dla pocieszenia powiem, że ja takich w realu to też nie znam Mirela podziwiam tę kobitę, gdyby tak stówkę na numerek wzięła to 3 tyś dla siebie miała miesięcznie, czy tylko ja taka materialistka:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.11.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 a ja dopiero w tym roku ładny srebrny szpic kupiłam w AD, a tak nic nie miałam bo te marketowe takie tandetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.11.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ja to bym nawet kupiła te marketowe, ale mąż się zbuntował i kazał szukać czegoś ładnego, więc u nas prawdopodobnie w tym roku znowu będzie bez czubka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 28.11.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Bosze,nie mogę z Wami :rotfl:,z pracy mnie za chichranie się ,wywalą :lol2: Ja zamiast szpica ,będę mieć taką gwiazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.11.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 O! Fajna!Podobne widziałam w Almi Decor i chciałam zakupić, żeby powiesić na karniszu, a na choince to mocowanie może być trochę problematyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.11.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ola piękne to twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.11.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Reni - w realu to tendencja lelum polelum jest hahaha:) a jak wkurzona powiem że skoro robię jak wół po 10 godz to mam - kilka się do dziś nie oddzywa hehehe. u nas szpic jak co roku - zielony może coś znajdę w tym roku lepszego niż wstążka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.11.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Oki co do szpica - dzięki za rady już mi się wszystko przewraca w głowie z tą choinką a bombeczkę specjalną od Karolki będę mieć taką że Chciałam dać czerwony czubek (może:P ) bo na stole ma być z czerwienią, ale posłucham się was. W Almi też te czubki nie powalają. W ramach żartu wymyśliłam inny czubek : :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 28.11.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 O! Fajna! Podobne widziałam w Almi Decor i chciałam zakupić, żeby powiesić na karniszu, a na choince to mocowanie może być trochę problematyczne? Ola piękne to twoje A dziękuję Co do mocowania ,to wymyśliłam ,że jeden koniec przytwierdzę do gałązki szczytowej i omotam żyłką wędkarską .Nic nie będzie widać ,a trzymać się będzie Dobra spadam ,bo zaraz naprawdę z pracy wylecę Venuska,Ty lepiej zrezygnuj z tego Twojego żartu :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 ja w tym roku kupiłam w AD gwiazdę, ma tasiemkę więc tą tasiemką czubek obwiążę, żeby zamocować. W zeszłym roku miałam serce koralikowe i też niezle wyglądało. Jakoś te tradycyjne czuby do mnie nie przemawiają, szukałam czegoś ładnego w bieli albo srebrze no i ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts