Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

http://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/krejzol.gif

warjjjjjjjjjatki

z rana takie tematy poruszać

venusko

czerwony szpic to chyb anie najlepszy pomysł

ja obstawiam biały lub srebrny

ps śliczna bombecka co?http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ona rozwódka, pracująca, zadbana mama z potrzebami. Loguje się gdzieś (nie pamiętam nazwy forum) i podczas rejestracji określa swoje preferencje seksualne itd. Otwarcie gada się tam o sexie (aż dziw bierze, że tam sa tez kobiety ;)) itd. Umawia się z gościem w kinie, kawiarni itd. Pogadają i idą do niej do domu (syn wczesniej oczywiście wyekspediowany). Pstrykną się i koniec. Za jakiś czas następny. Za free (tego mój P.nie mógł zajarzyć, powiedział, że koniec świata jednak jest blisko).

Okazało się, ze od drugiej koleżanki sąsiadka (coś to podejrzane. Podobnie jak faceci gadają o burdelach - zawsze znają to z opowiadań kolegów z roboty :eek::eek:). Też taka sama matka, tylko nie zadbana. Trafiła na jakiegoś niedorajdę i się rozwiodła. Za forum poznała gościa z którym się spotyka w kafejce w carefurze :lol2: . Rozmawiają o książkach, filmach i potem pstryk. Spotykają się tak co jakiś czas. Laska zaczeła o siebie dbać, schudła 15 kg, kupuje sobie sexxy bieliznę (a to taka dewotka była). Opowoadała tej koleżance, że w końcu czuje się kobietą, że uwielbia sexy bieliznę (kiedyś majtki miały być ciepłe), chodzi do fryzjera itd. Mają taki układ, że jak sobie któreś z nich kogoś znajdzie to sobie to otwarcie powiedzą. Oczywiście to też związek za freee. No i mojemu ślinka poleciała :). Chyba przestanę płacić za neostradę soby nas pozbawiono netu w domu :cool:

Edytowane przez mirela99

podczytuję Was od dawna - boszzzzz jak ja KOCHAM takie babki jak Wy!

zdecydowane, pewne siebie i dążące do celu!

dżizas!

czemu w "realu" takie nie spotykam:P

Chyba czas na swoją galerię - po tym jak się wzrorował na muratorze:P /nie będę po nickach walić:p /

pozdrawiam Magda

http://facefun.pl/static/foto/jak-zmywac-naczynia-8381.png

:rotfl:

Wypisz, wymaluj sposób mojego męża :lol2:

Tylko pkt 2 zgadza się połowicznie, powinno być: "Wmów sobie i żonie..."

Efekt jest taki, że jak długo się znamy, chłopina nie wymył jeszcze ani jednego naczynia, bo jak już włoży do zlewu, to zapomina o nich na amen, a ja potem szoruję przed snem. U nas w ogóle jest bardzo "partnerski" podział obowiązków: jak mąż gotuje, to ja sprzątam, jak ja gotuję, to ja sprzątam :lol2:

Edytowane przez Ilona Agata

To ja mam taką koleżankę

którą lato czy zimna

łazi bez majtek

serio :eek:

ma świetnego męża ale od zawsze go zdradza

i się z tym nie kryję

ostatnio sie rozwiedli w końcu chłop przejrzał na oczy bo on na prawdę zasługiwał na kogoś kto go będzie kochał ( anie jego pieniążki)

laska zrobiła sobie silikonowe cyce, kocie soczewki rudy lok na czuprynie i mówi ze w koncu czuję się wyzwolona

zrobiła sobie słitaśnie focie ala uczennica z cycami na wierzchu i również ogłasza się na różnych portalach

a kasiury jej nie brakuje prowadzi własny interes

o taka opowieść o wyzwolone kobiecie

pewnie każdej nasuwa się na myśl co za ,,,dziw

Ale co 3 facet sie tak zachowuję i takiego nikt nie ocenia

Oki co do szpica - dzięki za rady :hug: już mi się wszystko przewraca w głowie z tą choinką :lol2: a bombeczkę specjalną od Karolki będę mieć taką że :cool::jawdrop: Chciałam dać czerwony czubek (może:P ) bo na stole ma być z czerwienią, ale posłucham się was. W Almi też te czubki nie powalają.

W ramach żartu wymyśliłam inny czubek :

xx_lampka.jpg

:rotfl: :rotfl:

xx_lampka.jpg

O! Fajna!

Podobne widziałam w Almi Decor i chciałam zakupić, żeby powiesić na karniszu, a na choince to mocowanie może być trochę problematyczne?

Ola piękne to twoje

A dziękuję :wiggle:

Co do mocowania ,to wymyśliłam ,że jeden koniec przytwierdzę do gałązki szczytowej i omotam żyłką wędkarską :yes:.Nic nie będzie widać ,a trzymać się będzie :yes:

Dobra spadam ,bo zaraz naprawdę z pracy wylecę :p

Venuska,Ty lepiej zrezygnuj z tego Twojego żartu :rotfl::rotfl:

ja w tym roku kupiłam w AD gwiazdę, ma tasiemkę więc tą tasiemką czubek obwiążę, żeby zamocować. W zeszłym roku miałam serce koralikowe i też niezle wyglądało. Jakoś te tradycyjne czuby do mnie nie przemawiają, szukałam czegoś ładnego w bieli albo srebrze no i ciężko...