Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kinia no czasami każdy ma umiar, dziś trzeba popracować:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

a ja Cie chyba już dzis namierzyłam u gumisiowej jak sie IDEALNYMI cyckami przechwalasz :p No chyba, że taka Twoja praca to sorki :D ;) :rotfl:

Trochę o wykańczaniu dla równowagi musi być :hug:

to nudno będzie :(

jak co to do mnie zapraszam, u mnie od dawna nie ma nic o wykończeniówce :p Kasę zbierałam i mi w piątek przyszła nieopłata za prąd - 2 tysie. I eamsy się poszły jeb@ć. :sick:

a ja Cie chyba już dzis namierzyłam u gumisiowej jak sie IDEALNYMI cyckami przechwalasz :p No chyba, że taka Twoja praca to sorki :D ;) :rotfl:

tylko tak szybciutko swoje 3 grosze o cyckach wcisnęłam:rotfl:

dupkom się nie chciało przyjść odczyt zrobić i ciągle jeno SZACOWALI :bash:

w takiej sytuacji tak do dupy dostać rozliczenie kiedy to trzeba dopłacić i tak przed świętami, litości:(

venuska u mnie wczoraj było o lampach i też cię nie było a chętnie bym twoją poztywną opinię dla mojego pomysłu poznała

a co Wy dzisiaj takie oficjalne ;)

Jak się temat zmieni na sex , ewentualnie na czerwone szpice :rotfl: to przyleze :p

Wczoraj nas od zboczuchów wyzywała a dziś za pikanterią tęskni:lol2::lol2::lol2:

Dajcie spokój, mój kolega dostał rachunek za wodę :jawdrop: zadzwonił i powiedział, że tyle co na rachunku to zużył chyba cały blok a nie on sam (kawaler). Okazało się że błąd na rachunku, ale jakby zapłacił i nie sprawdził to wyrównania pewnie by nie było :eek:
u nas z wodą jest oki, zużywany średnio 25 kubików na 2 miesiące. Woda u nas po 4,74 (kanalizacji brak). Tylko kąpiemy się pod prysznicem (zrezygnowaliśmy z deszczownicy bo za dużo wody bierze) ze 3 razy w miesiacu wanna.

Już pytam męża, bo nie wiem. My wanna codziennie, ale ekonomicznie dwoje w jednej :lol:

Mąż nie wie :rotfl: niedługo przyjdzie rachunek to napiszę.

Edytowane przez Venus_m